Új hozzászólás Aktív témák
-
soldi3r
veterán
válasz
Dhampir #2072 üzenetére
Mar ott is eleg ritka a 4700, 6700-zal gyakrabban osszefutok. Egyebkent kb £20 Angliaig es £30 hazaig a pluszkoltseg, azt meg ra kell szamolni de altalaban igy is megeri.
Mas,
Ha minden igaz vettem egy M4700-at. De nem tudom milyen panel van benne, Tudna valaki Premium vagy legalabb FHD panel tipust mondani hozza? Lehet, hogy egy ideig megtartom. -
válasz
Dhampir #1699 üzenetére
Ez igaz lehet, nekem mindegy is lenne. De a delles kolléga, miután velem lefutatott egy pár tesztet (tesztprogram, plusz külső kijelzőn mi van) azt mondta hogy alaplap és vga. Lehet hogy tudnak valamit. De majd meglátjuk, hozzám aki eddig kijött (kijelző cserém volt eddig) hozzáértőnek tűnt. Majd eldöntik mi kell.
Nekem csak az a lényeg hogy jó legyen..
-
masholnap
senior tag
válasz
Dhampir #1649 üzenetére
mintha kicsit másról beszélnénk, de amit írsz, az is elgondolkoztató
sokan úgy gondolják, ha sokat fizetnek, akkor minőséget kapnak. én úgy mondanám, nagyobb lehetőséget a minőségre. persze ez sem mindig igaz.
ami miatt a Precision-nál kötöttem ki, az az, hogy azon ritka gépek egyike, mely le tud hűteni normálisan egy i7-et, és közben nem morog-zörög-kattog... ellenben mint látjuk fentebb, esetenként sípol, és ez a Dell-nek annyira nem is gond, a süketek úgysem hallják.
őszintén szólva elbizonytalanodtam. van most akció Mosq!to-nál, de nem merek belevágni, pedig nagyon kéne már egy új gép.... ami stabil, bírja a strapát és le tud hűteni egy szerencsétlen i7-et.
-
-
-
DNReNTi
őstag
válasz
Dhampir #1540 üzenetére
Elvileg éppen ez a probléma.
Egy cikkben le is volt írva miért csak nem találom.
Bár szerintem az pozitív, hogy a befektetők így nem tudják majd rángatni a gyártót, hanem azt csinál amit akar. Na majd meglátjuk. Én most vagy 3-4 évig nem akarok laptopot venni. Az U2413 monitorok pedig már megjelentek.UPDATE:
megvan: [link] -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 2540p 12.1" 1280 x 800 Dual Core i5 540M (2.53 GHz) 4GB RAM 60GB SSD +240GB HDD
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- IdeaPad 5 Pro 16ACH6 16" QHD+ IPS Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Lenovo Thinkpad T540P Workstation - I7 4700MQ - 8Gb - 500Gb sshd- GeForce GT 730M
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest