- Egérpad topik
- Microsoft Surface
- Milyen processzort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
motifator
senior tag
Én nemrég kezdtem el használni egyet a munkahelyen, tipikus Latitude középkategória, ami feltűnt, hogy nagyon elműanyagosodott mára. Itthon van egy 5570 és a nagyobb mérete ellenére masszívabb, az alsó burkolat annál fém, a zsanérok, fedél is bírja. Nem tudom, hogy az 5400 hosszú távon mit bír majd. Hardver tekintetében teszi a dolgát, a billentyűzete egész jó, általános felhasználásra ok. Nekem pont az tetszett a Latitude 5490 / 5590-ig, hogy meghagyták hátul a csatlakozókat, de ez is elmúlt.
-
lovi0930
csendes tag
Hát ha rámegyek chromeban, hogy átküldés azt írja:a forrás nem támogatott. De amikor a képernyőt tükröztem simán a gépháznál a csatlakozás részben felismerte a készüléket és nem volt semmi gond. Mai nap pedig nem észlelte a készülék. Próbáltam laptop, tv, modem újraindítás és nem látta, eddig pedig látta. Szomszéd ugyanilyen 7 es serias tvjét viszont ma napig is látom
-
válasz
gyulazsolti #67047 üzenetére
-
válasz
gyulazsolti #67045 üzenetére
Hát keginkabb semmit. De azért ha tudsz indíts egy live linuxot, h azalatt csinalja-e.
-
válasz
gyulazsolti #67043 üzenetére
Graphics teszt fut hibara, ha jol latom.
-
válasz
gyulazsolti #67040 üzenetére
Nincs engedely hozza
-
gyulazsolti
senior tag
Sziasztok!
Lattitude D620. Mi lehet a gond, hogy lehetne megjavítani? [link] -
lovi0930
csendes tag
Sziasztok!
Vezeték nélküli tv-re való csatlakozásban szeretnék segítséget kérni. egy samsung 7 series smart tv-m van és egy dell g3 laptopom. Eddig sikerült mindig csatlakoznom a tv hez és tükrözéssel használtam. Most ha a csatlakozás részbe megyek egyszerűen nem látja a tvmet. Pedig mind a két eszköz csatlakozik wifihez, telefon látja is és azzal bírok a tvre csatlakozni, tehát itt a laptopon, a win en lesz a probléma. Tudnátok segíteni? köszi
-
Mattb
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni a Latitude szériáról. Üzleti notebookra lenne szükségem. 14" fhd ips. 16gb ram, dokkolási lehetőséggel. Melyik széria lenne a legalkalmasabb erre? Irodai munka, adatbázis kezelés, egy kevés Photoshop. Használt-új egyaránt szóba jöhet.
A Latitude szériának hogy vannak a számozásai? Melyik az újabb? Mi mit jelent?Előre is köszönöm!
-
törölt tag
válasz
kromatika #67032 üzenetére
Nem véletlenül kerül kétszerannyiba a Latitude 7-es, mint az 5-ös; az 5300-as touch-ot vettem Angliából, de nem jött be a 7390-es után. De azért az 5-ös szerintem tartósabb, mint egy Inspiron, más a felhasználói célcsoportja is. Kérdés, hogy milyen célra, illetve mennyi cipelésre, milyen hosszú időre kellene. Azért javasoltam SzabóZe véleményének megfontolását, mert több Dellt szerelt már, mint amennyit én supportáltam, pedig volt a cégnél pár ezer darab, igaz csak Latitude.
-
kromatika
veterán
válasz
#72755712 #67031 üzenetére
Nem nem kerülte el. De kezemben volt a Inspiron 7786 [link] .Bátran mondhatom hogy simán jobb anyag minőségű mint a Latitude 5 ös széria. Nem is meg lepő hiszen full alu. Latitude 5590 em volt,tudom miről beszélek. Meg Think Pad T580 is.Az sem győzött meg. A Dell 7-es széria az más.Csak azt nem tudom hogy a fent említett gamaer kategóri,milyen anyag minőséget képvisel.
[ Szerkesztve ]
-
kromatika
veterán
Sziasztok.Ebben tudnátok segíteni
[link]
-
válasz
somasz #67028 üzenetére
a media creationnal letöltött iso-ba is van sőt 32/64-et töltök mindig le, ha a géphez van kód akkor nem is enged választani, azt teszi fel maivel kiadták a gépet (clean install esetén is), ha külön vettél kódot, akkor pedig választhatsz a telepítőből (home, vagy pro)
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
-
Dhampir
félisten
válasz
Krisztián980 #67018 üzenetére
Eredetileg a Quadro kártyák "hivatalosan" tényleg nem játékra valók, de én mindig jókat játszottam például régebbi NVS 5400M és NVS 3100M kártyákkal is.
Szerencsére a játékok ezt nem tudják, hogy "nem szabad" velük játszani.
-
válasz
Krisztián980 #67021 üzenetére
Véleményem szerint:
Dell Precision M6700 SPECIFIKÁCIÓK :
CPU: Intel Core i7-3720QM (4mag 8szál × 3400 MHz)
VGA Videókártya 1: Intel HD Graphics 4000
VGA Videókártya 2: Nvidia Quadro k3000m dedikált 2gb 256bit
Kijelző: 17,3" Col Matt
Felbontás: HD+ 1600x900
Hálózat: LAN, Wi-Fi ,
DVD-RW Supermulti
Portok: USB3 ,Esata/USB, VGA, DisplayPort,HDMI, SD kártyaolvasó
Akkumulátor: Jó állapotú akkumulátor (Akár 1-3 óra üzemidő)
VILLÁGITÓ EU billentyűzet (Magyar matrica INGYEN ha kéred)
Tartozék: Gyári töltő-adapter, Tápkábel
RAM: 16 GB DDR3 (Bővités lehetséges 32gb-ig)
SSD 1 : 256gb ssd ( bővités lehetséges)
HDD/SSD 2 : üres hdd hely
HDD/SSD 3 : üres msata hely -
Krisztián980
csendes tag
válasz
Pyttawrx #67020 üzenetére
Értem, köszönöm és ha a tervezés részét nézzük a dolognak (autocad) akkor a kettő közül melyik lenne a befutó? Igazából arra lenne elsődlegesen a játék opció csak másodlagos.
A másik Topicban az egyik tag azt írta a Fuji sokkal erősebb. Ezt meg tudnád esetleg erősíteni vagy cáfolni? A Fujiban mint fentebb írtam 16 gb ram van viszont nem tudom hogy bővíthető-e 32 gb-ig (próbáltam rákeresni sajnos kevés sikerrel) viszont a Dell laptopnál írja a tulajdonos hogy 32-ig bővíthető.
Előre is köszönöm a segítséget.
Vagy ha esetleg valakinek van egy biztosabb tippje ebben a 140.000 ft-os használt laptop ársávban azt is szívesen fogadom.
-
válasz
Krisztián980 #67018 üzenetére
Csak annyit fűznék hozzá, hogy a Quadro kártya tudtommal nem igazán játékra van, az kimondottan tervezésre való.
-
Krisztián980
csendes tag
Sziasztok segítséget szeretnék kérni 2 használt laptop között vacillálok bevallom nem vagyok egy IT zseni. Játékra illetve tervezésre használnám (autocad). Válaszokat előre is köszönöm!
Fujitsu Celsius H730 SPECIFIKÁCIÓK :
CPU: Intel Core i7-4800mq (4mag 8szál × 3700 MHz)
VGA Videókártya 1: Intel HD Graphics 4600
VGA Videókártya 2: Nvidia Quadro K1100m 2gb 128bit dedikált
Kijelző: 15,6" Col Matt
Felbontás: FULL-HD 1920x1080
Portok: USB ( Always-On USB,), VGA, DisplayPort, SD kártyaolvasó, LAN, 3G/4G
Akkumulátor: Jó állapotú akkumulátor (Akár 2-3 óra üzemidő)
Billentyűzet: EU billentyűzet (Magyar matrica INGYEN ha kéred),
RAM: 16gb ddr3
SSD 180gb ssdVagy
Dell Precision M6700 SPECIFIKÁCIÓK :
CPU: Intel Core i7-3720QM (4mag 8szál × 3400 MHz)
VGA Videókártya 1: Intel HD Graphics 4000
VGA Videókártya 2: Nvidia Quadro k3000m dedikált 2gb 256bit
Kijelző: 17,3" Col Matt
Felbontás: HD+ 1600x900
DVD-RW Supermulti
Portok: USB3 ,Esata/USB, VGA, DisplayPort,HDMI, SD kártyaolvasó
Akkumulátor: Jó állapotú akkumulátor (Akár 1-3 óra üzemidő)
VILLÁGITÓ EU billentyűzet (Magyar matrica INGYEN ha kéred)
RAM: 16 GB DDR3 (Bővités lehetséges 32gb-ig)
SSD 1 : 256gb ssd ( bővités lehetséges)
HDD/SSD 2 : üres hdd hely
HDD/SSD 3 : üres msata hely -
Gergőke88
addikt
Sziasztok,
latitude 5400 vélemények?
Uzleti felhasználás, Excel, navison, Outlook.
Koszi
gergo -
Még egy kérdés, az utángyártott Mo.-on forgalmazott akksikkal mi a tapasztalat? 5440/5450 széria.
-
-
SzaboZE
addikt
Előbb vagy utóbb. Ezt a kérdést szerintem még egyszer nézd át
Van 2.0 hűtő hozzá, ami a video chipet nem hűti együtt a procivval, így azt nem forralja fel a proci.
somasz: elvileg a synaptics vagy alps driver felületén lehet állítani az érzékenységet is.
kromatika: a Latitude és az Inspiron között sokszor elég nagy szakadék van.
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok, az e7440-nél hogyan ill. mennyi idő után jelentkezik az alaplaphiba? Meg merjek venni egy ilyet?
-
somasz
Topikgazda
5400, 5500-val jártam úgy, hogy furcsa a touchpadja, pl. start menü jobb klikknél egyből kidob az asztalra, meg tök érzékeny egyéb esetekben.
Melyik drivert, appot kell mellé felrakni? Dell Pointing Stickkel csinálja ezt, driver nélkül is. -
krisz77
tag
sziasztok nekem a laptopom van bevilágítás kicsit zavaro föleg sötét képnél ez valahogy javithato ?
-
kromatika
veterán
Sziasztok.Inspiron 7786 2 in 1 notiról mi az általános vélemény?17 -es notit szeretnék,8 genest.De fontos lenne a jó anyag minőség.Latitude 5 ös szériám már volt,de nem tudom hogy a 7 es inspiron mennyire jó.Egyébként a fent említett noti elég jól szerelepel anyag minőség terén a tesztekben.Köszi előre is a választ.
-
Dell XPS
veterán
Sziasztok!
Dell 5480 -as laptopban meghalt az M2 ssd. Szeretnék érdeklődni milyen meghajtók kompatibilisek , illetve mit ajánlotok hozzá.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZBook 15u G6 15.6" 4K IPS i7-8665U Radeon Pro WX 3200 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- G15 5520 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Irodai Laptop I i5-3210M I 60GB SSD I 8GB DDR3 I 1366x768 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4810MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2100M I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300HQ I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 2-in-1 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I CAM I W10 I Gari!
- Gyári Lenovo 72Wh 68+ NAGY laptop akku x260 45N1136
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest