- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- E-book olvasók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz batyuska100 #67798 üzenetére
google a barátod (és az ebay).
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz batyuska100 #67796 üzenetére
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
batyuska100
senior tag
Hali,
Szerintem ebben a topikban volt már hszem régebben, egy E7240-es Latitude laptopom van, a kérdésem az lenne, hogy hol tudok hozzá 15k alatt akkut venni? Kezdődik a suli, egyre inkább kellene, mert elég ciki, hogy mindig elosztót kell kérjek/vigyek magammal.
-
Imy
veterán
Adott egy DELL E5470. Eport dokkolóval használtam, és egyszer csak a bal oldali 2db USB 2.0-s port nem működik. Gondoltam veszek egy másik dokkolót. Azon is az USB nem működik. Gyanítom, hogy a gépe halt be valami. Valaki már nem találkozott ilyen problémával? (Minden más port megy mindenhol)
-
Fredy02
tag
Sziasztok!
Az Intel Intel 3165AC-t modult lehet cserélni Intel AX200-ra. Ránézésre egyforma. DELL 7567.S23U
-
SZIGMA
aktív tag
válasz Botigta #67786 üzenetére
Szia!
"Hát akkor elmennek a p*csába, milyen ügyféltámogatás ez?"
Ha egy rutinos ügyfeles azt mondaná, hogy a drágább egyértelműen jobb minőség, akkor azzal előrébb lennél?Fentebb már írtunk a számozásról, szerintem a 3-as széria a belépő szint lehet a felhasznált anyagok tekintetében. Ha asztali gép lesz, akkor mindegy, ha hurcolászni kell, akkor az 5400-ast venném.
Ez egy fórum.Segítség,kritika,trollok, minden előfordulhat.Fogadd el, ez ilyen!
-
balazs1956
senior tag
Köszönöm szépen mindkettőtök segítségét. Ki fogom próbálni
-
nagyúr
válasz balazs1956 #67780 üzenetére
Ha cd/dvd-re akarnád kiírni, akkor iso-t töltesz le, kiírod, és dvd-ről bútolhatsz is. Ez is egy lehetséges megoldás.
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
-
Botigta
aktív tag
Üdv,
Mielőtt ide írtam volna, széttúrtam netet, de gugli most nem volt a barátom, igazán hasznos infót nem kaptam kérdésemre:Mi a különbség a Latitude 3400-as, és 5400-as sorozat között, megéri-e a felárat az 5-ös?
(Próbáltam hívni a Dell-t is, deelérhetetlenek, felháborító módon csak valami angol szövegű automata karattyol...)
Köszönöm
-
Multibit
nagyúr
válasz balazs1956 #67780 üzenetére
Letöltesz pl. egy Ubuntut, Rufusszal felírod egy penre és lehet boot-olni.
[link] -
balazs1956
senior tag
válasz Multibit #67779 üzenetére
Köszönöm!
Jelenleg windows 10 enterprise 1909 build 18363.1016 64 bit fut, mármint ha jelentenek ezek a számok valamit is!Azt a linux izét honnan tudom leszedni?
Esetleg egy konkrét link jól jönne, mert nagy a sötétség a fejemben!Letölt, másol pendive-ra, és már fut is?
Van rufuszom, hátha kell! -
Multibit
nagyúr
válasz balazs1956 #67778 üzenetére
Jelenleg milyen operációs rendszer van a gépen? Windows?
Ilyenkor lehet hasznos egy Linuxot pendrive-ra írni és arról a pendrive-ról boot-olni. Ezek a mai Linux installerek úgy vannak kialakítva, hogy nem kötelező azonnal telepíteni a gépre. Lehetőség van arra, hogy pendrive-ról fusson a Linux, amúgy kipróbálás céllal. Így kellene kipróbálni a touchpad működését. -
SZIGMA
aktív tag
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz #46372352 #67772 üzenetére
Az utolsó két számjegy utal a processzor generációjára: olyat keress, ami legalább 70-nel kezdődik, a többi már sajnos szinte régészeti leletnek számít. CAD-re dual channelben futó (2 db egyforma) RAM modulra lesz szükséged, alsó hangon 2x4GB-ra, de a 2x8 GB az igazi.
Feltétlenül SSD legyen a tárhely.
-
Multibit
nagyúr
válasz balazs1956 #67773 üzenetére
Első körben érdemes lenne kideríteni, hogy szoftver, vagy hardver problémáról van szó. Live linuxot neki!
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok kéne némi segítség, hátha előfordult valakinél-
Egy, kb 6 éves alig használt Dell Vostro laptopot a kovid miatt be kellett vetnem.
A jelenség: írok a viberen, vagy a gmailban, és hozzá sem érve a tapipadhoz (sosem használom, csak az egeret), össze vissza elugrál a kurzor, beleírva a már leírt mondatok közepébe!
Előtte nem csinálta sosem!Segítségeteket előre is köszönöm szépen!
-
n0rbert0
senior tag
Sziasztok,
A Dell G5 5590 laptopom kijelzőjébe kezd belekarcolódni a billentyűknek a körvonalai. Munkára használom, sokat hozom-viszem. Lehet ez ellen valamit tenni? Gondolom erre garit nem lehet érvényesíteni. Kezdetben raktam mindig egy textilt, lapot vagy valamit a kijelző és a billentyűzet közé amikor lecsuktam, de ezeket rendszeresen elhagytam így meguntam...
Szerintem egy kicsit gáz, hogy egy több százezer forintos gép esetén fél év használat után ez történik. -
Face8814
őstag
válasz Dhampir #67767 üzenetére
Köszönöm szépen az infókat. Szétnézek a Latitude vonalon de első ránézésre az árazása picit több mint amit rászánnék. Lehet kénytelen leszek más márkák között is nézelődni..
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Dhampir
félisten
válasz Face8814 #67765 üzenetére
Nehéz ügy lesz jó minőséget ajánlani, mert ami filmezéshez nagyobb élményt adna, tehát IPS kijelzővel és Ryzennel csak nagyobb teljesítményű Dell notebook létezik, viszont ez a Dell G5 15 SE a Dell Magyarország korábbi tájékoztatása szerint várhatóan nem kerül forgalomba Magyarországon. Hátha változott azóta a helyzet, erről még tájékozódni kell.
A Dell Inspiron 3585 energiatakarékos Ryzen processzorral, kifutóban még kapható (ám jóval drágábban, mint néhány hónappal ezelőtt), de csupán gyengécske specifikációkkal (TN panel, nincs háttér világítású billentyűzet, Megabites LAN, mono mikrofon).
Lehet, hogy érdemes lenne Intel alapú, IPS paneles gépeket is megnézni, mint például a Latitude széria.
[ Szerkesztve ]
-
lordcoyote
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget/tanácsot szeretnék kérni - van egy Dell Inspiron 15 (azt hiszem 3000 széria) gépem és egy fél éve furcsa hibát észlelek nála. Legtöbbször alvó üzemmódba raktam, mert elég lassan töltött be rajta már a windows (10-15 perc). Viszont egy ideje, mikor valamiért újra kell indítananom a gépet, egyszerűen csak fekete képernyőm van.
Olyan mint ha a gép bekapocsolna (HDD led világít, hallom a ventillátort), viszont még a boot Dell logo sem jelenik meg. Csináltam áramtalanítást, de nagyon ritkán járok már sikerrel. Ki-be próbálom kapcsolni, de egyszerűen ritkábban sikerül elindítanom.
Van valami ötletetek, hogy mi lehet a gond? Köszönöm előre is a segítséget!
-
Face8814
őstag
Sziasztok.
Szeretnék laptopot venni Ryzen alapon. Alapjában véve irodai felhasználás, illetve filmezés lenne rajta. Legalább 512SSD és 16 GB RAM kellene. Fontos hogy legyen háttérvilágítása a billentyűzetnek illetve érintő kijelző (bár ettől ha nagyon muszáj el tudok tekinteni). Kb 300-350eFt-ot szánnék rá. Milyen típust nézzek Dell vonalon?
KöszönömAz ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Egy Dell 6440 a kezdetek óta csinálja, hogy ha lecsukom, (alszik) és felnyitom, nincs wifi. Eddig segített, ha a repülőre kapcsoltam, és pár másodperc után visszakapcsoltam, akkor helyreállt. De már ez sem segít. Csak a Win10 hálózatjavítás. Mindig valami átjárókonfiguráció hibát javít, utána ok. Nincs valami ötletetek?"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
ftt
tag
Irodai munkához való gép cseréje esedékes.
Latitude 5300 vagy 5400 lehet, ajánlati árban alig van különbség.
Speckók azonosak, amit látok, hogy a súlyban és a kijelzőben térnek el, de úgyis monitorral használom.
Melyik a jobb választás szerintetek? Köszönöm a segítséget!
-
lm83
őstag
válasz Pyttawrx #67760 üzenetére
Hát akkor még ráveszem magam.
Mert megint nincs kedvem ennyi telepítéshez.
Vinyó van benne, nem ssd, úgyhogy eltart egy ideig.
Aztán utána még a sok frissítés...
Meg pendrive telepítő megint előröl, mert most megint a 10 van rajta:/De azt írja amúgy win 8-hoz van akkor a 10hez is jó lehet?
Lehet amúgy csak felfrissítem 1909-re hátha úgy jobb lesz... -
lm83
őstag
válasz Pyttawrx #67758 üzenetére
Nézem win7 alatt raktad fel, akkor vissza formáztad a gépet aztán win7 telepítés, meg upgrade.
De el lehet közben cseszni a gépet?
Csak erőm nincs egy ilyennek megint nekiállniGoogli amúgy ezt kidobja dell oldalán
-
lm83
őstag
Sziasztok,
Megint kellene egy kis segítség n5110-hez.
Felraktam rá a win10-et, persze ez már nem támogatott modell és most a Touchpad hol működik, hol nem. Mozgatás megy, de hol a tapp-ot nem érzékeli, hol a gombokat. Néztem ez ilyen alap win10 hiba, hogy befrissíti a a drivert hozzá és akkor nem megy. Most 1903 van rajta.
Nem tudom, hogy 1909-el jobb lenne-e, vagy melyik régebbi dell driveret kellene hozzá feltenni?
Bios még a2 a mi rajta van. Néztem pár hónapja adtak ki hozzá új a3-as verziót. Viszont ennek már az aksija nem működik, csak hálózatról megy úgy meg lehet megáll a frissítés, valaki már írt ilyesmit talán. -
pohár
félisten
válasz The DJ #67750 üzenetére
köszönjük a szervizes kolléga nevében is (megnézném, hogy ki ment ki hozzád, de itthonról nem férek hozzá az archivált leveleimhez )
Dhampir... igen, pont a minap jött be egy srác egy vadiúj Inspiron 5401-essel, nagyon csecse kis gép, és onsite garis, mondom he?!
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
The DJ
addikt
Megvolt az első tapasztalat az NBD garival Felhívtam a zöld számot, az alap adatok és a Service Tag és a probléma megadása után ki is rendeltek hozzám egy szervizest (C-Szerviz lett). Ma reggel meg is érkezett a nagy dobozokkal, cserélte nekem a púpos akkut, a komplett palmrestet, a zsanérokat és a kijelző elülső keretet is, a gép pedig kapott egy portalanítást (bill, heatpipe) és egy teljes checkupot közben
Mindennel elégedett vagyok, minden hibátlan, gyorsan és zökkenőmentesen ment az egész folyamat, a masina pedig szinte újként hat, fóliás, illatos.
Nagy piros pont a Dellnek és a szervizes kollégának, aki gyorsan, hatékonyan és profin dolgozott.
Ezután is csak Latitude-om lesz
https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
hhgygy
senior tag
válasz VikMorroHun #67748 üzenetére
Jobb is, ha nem altatod, mert egy csomó gép meg nem ébred fel, pl. az enyém. Legalábbis a win10 2004 óta
Dell Latitude 5590 i7 8650u 16GB 512 GB NVMe SSD; POCO F3
-
VikMorroHun
őstag
válasz Bogyó bá' #67746 üzenetére
Köszi, találtam olyan beállítást, amivel teljesen kiirtottam a rendszerből az alvó üzemmódot (a Windowsból el is tűnt ez a lehetőség). Kicsit ugyan túlzás (pl. a fedél lehajtásakor maradhatott volna az alvó állapot), de ha neki ez kell, hogy üzemben maradjon, amikor üzemben kell maradnia...
Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
ToBeY
nagyúr
Hello
Esetleg tudja valaki,hogy E6440-ben lévő intel 4600 vga támogatja-e a 10bit-es színmélységet?
Mert a monitorom tudná,de csak 8bit-en megy. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz VikMorroHun #67745 üzenetére
Szerintem a BIOS-ban is érdemes szétnézni.
-
VikMorroHun
őstag
Vettem egy alig használt Dell Inspiron notebookot, letiltottam az alvó üzemmódot, mert fontos lenne, hogy ha több órára magára hagyom, akkor is dolgozzon. Tegnap úgy tűnt, megértette, de ma reggel fogta magát, és alvó üzemmódra váltott. Természetesen csak azután, hogy eljöttem onnan. Mit kellene még beállítani rajta, hogy önállóan működjön? Windows 10.
Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
pohár
félisten
válasz Bogyó bá' #67741 üzenetére
pedig az alsó is gyári DELL-nek tűnik, hacsak nem valami jó hamisítvány... (cikkszám alapján legit)
vagy csak hibásat kapott
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
draco31
veterán
Hello!
Havernak egy Inspiron 7720-asa, de a laptop és a töltő között keletkezett 350km-es távolság
Az első képen a gyári töltő van.
A másodikon amit vett hozzá.
A harmadik pedig amit kiír a masina.
Mi a teendő?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
HARDVERAPRÓD
válasz Peterhappy #67737 üzenetére
A wd-t választanám, hangyányit hüvösebb.
-
HARDVERAPRÓD
válasz Peterhappy #67734 üzenetére
ezek a megbízható, ajánlott, de viszonylag olcsóbb kategória.
-
-
Peterhappy
őstag
válasz Multibit #67730 üzenetére
Sajnos úgy fest, mégis.
Elég szomorú a szitu, nagyon nehéz anyagi helyzetben van az illető, nem akarok tőle pénzt elfogadni, sőt még a memóriabővítést is én vállalom be, de már nekem se mindegy, hogy 6k vagy 20k mínusz a vége...@Pyttawrx: Köszönöm szépen, ezekből fogok nézni egyet. Elnézve az eddig tárhelyhasználatot, 256GB elég lesz, az talán ma már nem olyan vészesen drága.
[ Szerkesztve ]
-
plömplöm
őstag
válasz Peterhappy #67728 üzenetére
vegyél 1db kingston KCP424SS6/4 memóriát, tedd be a mostani mellé, jó lesz.
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
HARDVERAPRÓD
válasz Peterhappy #67729 üzenetére
Szia. Manapság már nem okoz problémát ha nem ugyanaz a márka. Az órajelnek sem kötelező ugyannak lennie, de azért az nem baj ha egyezik. Azért jobb a 2x4, mert úgy dual channelbe fog menni. Ssd-ből pedig pl wd green; wd blue; crucial mx vagy bx; patriot burst, vagy pny cs900 válogass.
-
Sanya
nagyúr
Ssd és +4gb ram
Memóriát egyben vedd(2x4gb párban), a meglévőt meg eladod.
[ Szerkesztve ]
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Multibit
nagyúr
Szóval, akkor mégis csak szükség van SSD-re
-
Peterhappy
őstag
OK azt látom, hogy integrált CPU
Akkor csak annyi lenne a kérdésem, memóriabővítésnél gondot okoz-e, ha nem egyforma típusú az újonnan bekerülő ram, esetleg akár az órajel is eltér (2133 mellé pl. 2400 kerülne).
Vagy akkor már érdemesebb inkább 1*8GB memóriát beletenni és eladni ezt a 4GB-t?
-
Peterhappy
őstag
Sziasztok,
Feleségem barátnőjének DELL VOSTRO 15-3568 NOTEBOOK (1813568I3WP1) laptopja került hozzám.
i3-6006U CPU, 4GB ram, 1GB HDD.Azon túl, hogy kap egy szűz windows10-t, mit lehet tenni annak érdekében, hogy ebből még pár évig gép legyen? +4GB ram?
Rentábilis keretek között lehetséges processzort cserélni/bővíteni?Gyakorlatilag netezés és office alkalmazások mennének csak rajta, de jó lenne, ha picit gyorsabb lenne.
SSD-re nincs szükség.Előre is köszönöm a segítséget!
-
pohár
félisten
válasz Tsebacsi #67723 üzenetére
ÉS ha púpos, amúgy nem (tudtommal legalábbis nem számít a gari milyensége, CIS-es gépnél is cseréltünk púpos akkut 1 éven túl ha jól emléksze)m
-
gyulazsolti
senior tag
válasz gyulazsolti #67714 üzenetére
Sziasztok!
Hazajöttünk, és most az itthoni routerre csatlakozott a laptop, e5530.
Egy idő után itt is előjöött a hiba, hogy korlátozott a kapcsolat.
Ez miért lehet? Rossz a wifi kártya?
Lan-on nincs gond.Más.
Szerettem volna felrakni a Dell power managert, de hibát dob erre is. [kép]
Mi lehet a gond? Rosszat próbálok telepíteni? Widows 8.1 64 bit
Ezt töltöttem le. [link]
Fájl név. System-Utilities_Application_HGV5H_WN64_2.2.0_A00[ Szerkesztve ]
-
The DJ
addikt
válasz Tsebacsi #67723 üzenetére
Akkor viszont cseréltetem ezt is, mert nincs még 3 éves a gép és ez a gyári akkuja Még a végén szerencsém lesz valamivel (ritka eset lenne). NBD ProSupport van rá még.
https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
törölt tag
válasz The DJ #67715 üzenetére
Telefon a dell zöld számra (0680 016157), kell a service tag, és a hibát el kell tudni mondani közérthetően. Kell cím, hova menjenek javítani, és telefonszám, hogy egyeztetni tudjanak. Második telefonszám és email cím sem árt. jelenleg nem gond, ha másik eu-s országból van, de érvényes a garija, és nem valami speciális, mint pl. Complete Care.
-
The DJ
addikt
Sziasztok!
Van egy Latitude 5580-asom, innen vettem az apróról kb. másfél éve. Service tag szerint van még rá NBD ProSupport 2 hónapig és szeretném kicseréltetni a lötyögő zsanérokat és a touchpadra is rá kellene nézni, mert a bal klikk vagy egyet se érzékel sokszor vagy épp kettőt. Zavaró (nem használok egeret). Úgy vagyok vele, hogy ha már van NBD, akkor használjuk ki, viszont még sosem volt rá szükségem, így az alap lépéseket sem tudom.
Hogyan kezdjem? Gondolom telefonálni kell. Melyik számra? Milyen infókat kell megadnom? Mi az egész menete?
A gép service tag alapján Franciaországban lett vásárolva. Ez problémát jelenthet?
Köszönöm a segítséget!
-
gyulazsolti
senior tag
válasz #72755712 #67713 üzenetére
Valószínű ez lehetett a gond, mert most meg működik.
Pedig kb: 3 hete ellenőriztettem le, és frissítettem amit kellett.
Működött is míg tegnap ki nem cseréltettem a sim kártyát a T-mobilnál
több méretűre.
Most ezeket megint frissítettem. [kép]
Köszönöm a segítséget, FLD1987-nek is. -
törölt tag
válasz gyulazsolti #67712 üzenetére
Fenn van a Dell Mobile Broadband Manager for DW5560 és a legfrissebb Dell driver+ firmware?
A windows felkiáltójel hiánya még nem jelenti azt, hogy működik is. -
gyulazsolti
senior tag
válasz gyulazsolti #67711 üzenetére
A hálókártyáknál nincs felkiálltó jel.
Azzal nem lehet gond. [kép] -
gyulazsolti
senior tag
-
aktív tag
válasz gyulazsolti #67707 üzenetére
Nem tudom, hogy mit kellene csinálnod. Én mobilinternet probléma esetén letiltom a mobilinternetet és utána újra engedélyezem. A letiltást Repülési üzemmód segítségével szoktam csinálni. Repülési üzemmód: Gépház -> Hálózat és internet -> Repülési üzemmód
Beteszek neked képet a Repülési üzemmódról.Fujitsu LifeBook U7411; Samsung Galaxy S23 Ultra; Apple iPhone SE (2020); Nokia 105 4G (2023); EVOLVEO StrongPhone Z6; Xiaomi Redmi Note 12; Nokia 105 (2019)
-
gyulazsolti
senior tag
válasz gyulazsolti #67707 üzenetére
Viszont, ha a telefonba teszem a kártyát, akkor gond nélkül működik. A laptopban kellene valamit állítanom? E5530
-
dptrsk
addikt
Sziasztok!
2/4 típus között gondolkodom:
Latitude 7490/7390 - idősebb, talán kicsit praktikusabb csatlakozók terén, kevesebb garancia, viszont olcsóbb
Latitude 7400/7300 - újabb modell, több garancia, picivel drágább.Hosszú távra tervezek vele, talán garancia idő után a 90es széria jobban és olcsóbban szerelhető.
Ti mit ajánlotok, mik a szervíz tapasztalatok?
kb. 2 év extra garancia miatt érdemesebb a 00 szériát választani vagy bőven elég a 90esből még hátralevő kb. 1,5 év?Illetve 4K vagy WQHD felbontással milyen modellt ajánlanátok?
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Üdv! Bármilyen eszközön is van jack csatlakozó, amikor beledugja az ember az eszközt, az utolsó néhány milliméternél ugye kis kattanás, ami rögzíti az adott fülest, hangfalat, stb. Nálam a 7490-en ez nem az igazi, néha úgy érzem, hogy necces lehet, kicsúszhat a kábel. Most egy jobbféle Y-kábelt kellett vennem (1x3,5mm > 2x6,3mm), aranyozott csatlakozóval és nem érzem az igazinak. Mit lehetne a laptopon a csatlakozóval kezdeni, hogy "jobban fogja" az eszközöket? Meg lehet ott valamit piszkálni? Köszi!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
ToBeY
nagyúr
Viszont most hogy a dokkolót bekötöttem belefutottam egy olyan hibába, hogy az usb tv tunerem a külső hangszórón szól, nem pedig a fejhallgatón?! Ez mitől lehet, minden más rendesen a fejhallgatóban szól (ahogy eddig az usb tv tuner is)?!
-
ToBeY
nagyúr
Beírom hátha más is filózik ilyesmi, és ezzel segítek vele.
Dell eport plus II-vel megy a 4k@60Hz DP keresztül!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Hobby elektronika
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Külpolitika
- Politika
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
- Lenovo ThinkPad P15s Gen1 notebook (i7-10610U, 16GB, 512GB, EN, W11)
- Dell Latitude E5510 Intel i5 M560 2.67GHz 128 GB SSD
- AKCIÓ%%HP ZBook 17 G2 - i7-4710MQ(8Tx2,5GHz)8 GB RAM/256GB M.2 SSD/K3100M 4GB VGA/17,3" FullHD/GARI!
- AKCIÓ%% Dell Latitude 5300 notebook - I5-8265U (8Tx1,8GHz) 8GB DDR4/256GB M.2 SSD/13,3" FullHD/GARI!
- Eladó bontott dell, lenovo, hp alaplapok
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest