- Google Chromecast topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hunika1
tag
Sziasztok
Egy igazán csendesés gyors otthoni Dell laptopot szeretnék venni.
Itthon vagyok egész nap, ezért a gép is be van kapcsolva nappal, de nem játszom rajta, max. online ulti, internet, youtube
Nézegettem a az 5559 inspironokat, meg is felelne ,de fórumokban az írják, hogy hangos , gyakran megy a venti.
Gondoltam, valamelyik Latitude , bár jóval húzósabb az ára, de megvenném. Pl. 5570, 6300U, 520 intel, 8 ram.
De ezekről is az irták, hogy film alatt folyamatosan megy a venti.
Jelenleg egy A530-as 4 éves Fujitsum van SSD vel, ami már 3 weblap megnyitásánál felzúg.
Segítsetek mit nézzek.
KöszönömPs. megkérdezem a "milyen a notebookat vegyek?" , hátha nem Dellt vagy Fujitsut ajánlanak
[ Szerkesztve ]
-
veterán
A módosítás már lehet elkerülte a figyelmetek (utólag szerkesztettem bele, így maximálisan megértem):
Kaptam a csomagban két lemezt. Ha jól láttam egy Win7 meg egy 10-t. A 10-re az volt írva, hogy "Already installed on your computer".
Ehelyett a Delles W7 SP1 fogadott. Most mit csináljak? Ha 10-et akarok akkor csináljak simán egy iso képfájlt belőle és mehet ki USB-re? A teljes particiós táblát gyalulhatom friss installként? A kulcsok gondolom az uefiben vannak.
Vagy lehet a gyárival nem egyező rendszer is a gépen? (Ubuntu) Ez egy esetleges gariztatásnál jelent problémát?
Köszönöm válaszotok!
Üdv. core2
[ Szerkesztve ]
-
kuszkusz5
csendes tag
válasz Barcode_Rec #53893 üzenetére
Írtam nekik, tényleg elírás az olcsóbbik, nem érintős.
A drágábbik az nem elírás, ugyanaz a konfig azért 40k-val drágább, mert más a forgalmazója. Csak tudnám ki fogja azt megrendelni
-
Magnum_
nagyúr
válasz Neil Watts #53888 üzenetére
CHS tud majd akkut. Itthon. Horrorarban.
I humbly and respectfully decline™
-
WhiteAngel89
aktív tag
üdv. dell 5737 hez keresek "friss" amd drivert, ugyanis ami a dell oldalán, illetve a gépemen is fenn van az tavaly októberi.
iPhone 15 pro, Macbook Pro 13 m1 2020
-
Máté94
addikt
Dell oldalán megadott a Service Tag-et látnod kellene meddig tart a garancia, melyik-melyik komponensekre. Szerintem aksira csak 1 év jár.
Valószínűleg túl új ahhoz, hogy találj hozzá.
-
daninet
veterán
Én mindig ebayről vettem eddig az akkukat. Külföldi rendelős topikban tudnak segíteni hogy tudsz most akkut rendelni, mert van ahonnan visszafordítják. Angol/német ebay játszik.
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Sanyi.mTs
addikt
a Shift lenyomva maradt , gondolom 5470-et akartál írni.
én pl a dell honlapján található cégektől kértem ajánlatot (humansoft, delta)[ Szerkesztve ]
-
veterán
Mégvalami:
Ha lejár a gari és akkut akarék cserélni akkor azt hogy? E5470-hez nem találok akkut magyarhonban... :/
Köszi!U.i.: Kaptam a csomagban két lemezt. Ha jól láttam egy Win7 meg egy 10-t. A 10-re az volt írva, hogy "Already installed on your computer".
Ehelyett a Delles W7 SP1 fogadott. Most mit csináljak? Ha 10-et akarok akkor csináljak simán egy iso képfájlt belőle és mehet ki USB-re? A teljes particiós táblát gyalulhatom friss installként? A kulcsok gondolom az uefiben vannak.
Vagy lehet a gyárival nem egyező rendszer is a gépen? (Ubuntu) Ez egy esetleges gariztatásnál jelent problémát?
Üdv. core2
[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
válasz Magnum_ #53885 üzenetére
a touchpad beállításánál van egy infinite scroll amit kikapcsolva még rosszabb...
sajnos nem csak böngészőkre korlátozódik, hanem mindenre.most win8.1-ről váltottam 10-re, ott még rosszabb volt, néha egyszerűen csak nem érzékelte rendesen a húzást. Most ezt felváltotta a buta darabos görgető algoritmus, ahol lassan görgetni nagyon nehéz, rögtön megindul az infinite scroll..
próbálgattam mindenféle driver verziókat, de ahogy mentem vissza az időben rosszabb és rosszabb lett
számomra nyilvánvaló, hogy szoftveres a gond, csak nincs normális megoldás ahogy látom
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Dhampir
félisten
válasz haxxika #53882 üzenetére
Nem az ár elírására céloztam, hanem az érintőkijelzőre. Másutt ugyanennek a legolcsóbban kínált típusnak az adatlapja nem tartalmazta az érintőkijelző tulajdonságot.
(#53884) daninet
Feltételezem, hogy Windows alatt ilyen. Például Linuxon sok esetben a döcögős touchpadek sokkal jobban működnek, mint Windows futtatásakor, habár eme tapasztalat megosztásával nem segítek a problémádon.
[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
Sziasztok!
M4600-am van, és a touchpad görgetésével több mint nem vagyok megelégedve. Darabos, lassú, körülményes. A touchpadnak semmi baja egyébként, teljesen jól működik minden, kivéve a görgetést.
Keresgéltem a neten, vannak mások is ezzel a gonddal de megoldást nem nagyon találtam. Tudtok valami tanácsot adni?Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Tothgera30
Ármester
válasz Neil Watts #53873 üzenetére
Jelenleg egy E6420-as előtt ülök (i5 2520), csak ehhez tudok viszonyítani. Tehát jelen környezetben nagyon kevés légmozgás van, alapjáraton 42-45C, Mozilla (7-8 weblap) 54-57C, Win frissítés le van tiltva. Ebből ítélve, ahogy somasz említette, lehet épp Win frissítést akar kezdeményezni, feladatkezelőben nézd meg, alapjáraton terheli-e a procid.
Nekem ilyen Dell Professional 14 (74NVT) tatyóm van, már pár év után rojtozódik a széle, de ugyan ilyet fogok venni.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
haxxika
senior tag
válasz Dhampir #53881 üzenetére
Ha ennyiért van felrakva, megveszed és kapsz róla visszaigazolást, akkor kötelesek kiadni neked ennyiért. Miután megkaptad a visszaigazolást, de ők drágábban szeretnék neked eladni, akkor nem tehetnék meg, elvégre elfogadták előtte.
OnePlus 10 Pro | Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/tag/haxxika
-
veterán
-
kuszkusz5
csendes tag
Sziasztok,
Gondolkodok egy Dell 7559 vásárlásán. Az Iponnál nézegettem, az lehetséges hogy az érintőképernyős változat 40000 Ft-al olcsóbb?
[Nem érintős] 330k Ft
[Érintős] 291k Ft
-
JasL
senior tag
válasz Neil Watts #53876 üzenetére
Nekem is 5470-em van. Feltettem a W10-et, tökéletesen működik vele. Fogyasztás mesés, 3-4 óra Heroes of the Stormot lenyomok vele akksin. Hőfokokat nem tudok mondani, de nem éget. i5-6200U.
[ Szerkesztve ]
-
somasz
Topikgazda
válasz Neil Watts #53876 üzenetére
ha win 7, akkor az update keres a háttérben valószínűleg veszettül
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
veterán
-
somasz
Topikgazda
Akkuidő összevissza kiírása az W10 bug.
Előfordul itt az aprón többször is delles táska, érdemes nézni.
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
Máté94
addikt
Nyílván pillanatnyi fogyasztás alapján számol, valami terheli a gépet. A Chrome jellemzően eléggé.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Tothgera30 #53872 üzenetére
6 tabos Chrome böngészés kb. 30--32 fokos külső hőmérsékletnél, úgy hogy külső légmozgás nem éri a gépet - ill. néha lágyan lengedező szellő:
Feltételezem ez is jó.
A billentyűzet melletti burkolat illetve a billentyűzet jó meleg ill. meleg levegőt fúj a gép is, de tűrhető. (jóval kisebb kaliberű vasról váltottam, azért a sok idióta kérdés, bocs).Más: A Dell Professional Toploader 14 nagyon tetszik. A 10-12k-t kissé sokallom, nincs erre valami akció esetleg? Vagy mit ajánlotok?
Mégvalami: Most 63%-os töltöttségnél 2:13-at ír hátralévő időnek. Ezt nem tudom hova tenni ez alapján.A készülék gyári új.
Köszi!
Üdv. core2
[ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
válasz Neil Watts #53870 üzenetére
Ezek a hőfokok rendben vannak, tekintve a nyári meleget, határérték alatt vannak.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Jól gondolom, hogy egy Dell Inspiron 5758 és a Dell Inspiron 5759 anyagminőségben nem sokkal gyengébb egy "alumínium" Dell Inspiron 7746 típusnál?
-
veterán
Sziasztok!
E5470-nél ezek a hőfokok normálisak?
Bekapcs:
A tesztek alatt melegedett a lapos, de bőven a határértékek alatt maradt, viszont az indítás utáni hőfokok nem tudom mennyire normálisak. A billentyűzet melletti bal szegély langyos-meleg.
Köszi!
U.i.: Böngészés alatt:
Illetve mivel tudnám hitelt érdemlően letesztelni a HW stabilitását?
Köszi!Üdv. core2
-
mghltm
addikt
válasz werszomjas #53863 üzenetére
hdmi kabel nincs megtorve? en szivtam egy hibassal nem is keveset.
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
somasz
Topikgazda
válasz werszomjas #53866 üzenetére
intel driver update utility-vel less rá, hátha van frissebb!
-
yanna
addikt
Win 10 itt a legnagyobb huncut...
-
somasz
Topikgazda
vga driver-csere?
-
werszomjas
addikt
Sziasztok,
egy E6330-at szeretnék monitorra kötni, win10 van a gépen, de nem adja ki a képet a monitornak. A miniHDMI to HDMI átalakítót használok és HDMI kábelt.
D-SUB porton megy.
Mi a gond a HDMI-vel?
üdv
-
Magnum_
nagyúr
válasz tamas.nick #53855 üzenetére
Touchpadre rogton kell west forumtars fele matrica.
Durvan jol illeszkedik a tipusra kert matrica es a feluletkepzese is jobb, mint a gyari.I humbly and respectfully decline™
-
Dhampir
félisten
és folyamatosan pörög a ventilátora net/filmnézés közben is
Ettől hülyét kapnék, pedig én is gondolkodtam korábban a nagyobbik E5540-ben.
-
anorche1
őstag
Köszi szépen!
Egy lenovo z50-70 ről váltok, ahhiz képest gondolom fényévnyi különbség van"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
tamas.nick
aktív tag
válasz anorche1 #53854 üzenetére
2 éve használok 5440-et (i5 4310U, 1600x900, NVidia GT720), összességében elégedett vagyok vele.
Anyaghasználat lehetne jobb, fedlap hamar összegyűjti az ujjnyomokat, de az összeszerelési minősége jó, nem nyekereg. Eddigi gépeim közül ennek a legerősebb a zsanérja, előtte használtam T400-at, T420-at, T430-at, mindegyik rövid idő alatt elkezdett lötyögni.
Touchpad-et 2 hét alatt fényesre koptattam, de a gombok jól bírják, puhán csendesen járnak. Billentyűzete jó, nagyok a gombjai, space sem fényesedett ki, alátámasztása lehetne jobb.
Ami nem tetszik, hogy 15W U proci ellenére eléggé meleg a gép alja és folyamatosan pörög a ventilátora net/filmnézés közben is.
Akksi idő szuper, közepes fényerőn wifi-vel 6-8 órát megy (6 cellás akksi).
Kijelzője maxon nagyon erős a fényereje, 45%-on használom.
MSata SSD-t tettem bele (Kingston ms200 120GB), tud róla boot-olni, azon van az OS.
A noteszt használtan elég olcsón meg lehet vennni -
anorche1
őstag
Dell 5440 tulajokat, vagy voot tulajokat kérdezném, hogy mina véleményük a gépről, van e valami hibája a típusnak?
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
JasL
senior tag
DELL Latitude 5470, Windows 10 Anniversary Update: tiszta telepítésből minden hardvert felismert!!
[ Szerkesztve ]
-
sulu1701
aktív tag
válasz Executioner #53850 üzenetére
Igen, azokat próbáltam de egy Bios update megoldotta a problémát.
-
sulu1701
aktív tag
Sziasztok!
Volna egy olyan problémám egy DELL INSPIRON 5050-es masinával.
Miközben telepìtem a GPU drivert szokásosan kikapcsol a kijelző de nem adja vissza a képet. Rádugtam egy kábelt a D-sub kimenetre (a tvt) és ott ad képet rendesen. Próbáltam a felbontást változtatni de nem segìt, a kijelző és a videó kimenet kapcsolóra nem reagál.
Próbáltam mindkét drivert plusz az intel honlapról lévőt is.Tudtuk segìteni?
Köszi! -
anorche1
őstag
válasz tamas.nick #53847 üzenetére
Köszönöm!
-
tamas.nick
aktív tag
válasz anorche1 #53843 üzenetére
Az első szám jelöli a szériát
3 - átnevezett Inspiron mint a ThinkPad esetében az Edge
5 - mondhatni belépő üzleti szint, gyengébb anyaghasználat, de így is minőségibb mint a többi konzumer gép
6 - minőségi anyagok Tri-meta magnéziumötvözet, StrikeZone merevlemez védelem
7 - üzleti ultrabookmásodik a kijelző méret
harmadik szám jelöli a generációt
0 - Core 2
1 - Arrandale
2 - Sandy Bridge
3 - Ivy Bridge
4 - Haswell
5 - Broadwell
7 - Skylake -
anorche1
őstag
Miért?
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
A latitude gépek számozásánál melyik szám mit jelent? Arra rá jöttem, hogy a második jelöli a kijelző méretét.
-
Atos23
senior tag
Sziasztok,
Latitude E6430-on be szeretném kapcsolni a HDD jelszavas védelmet.
Ekkor figyelmeztet, hogy ha bekapcsolom és valamikor a Dell által szállított password recoveryvel vissza akarom fejteni a tartalmat, akkor a Secure Erase töröl mindent.
Ez nekem nem baj, mert van folyamatos otthoni Backupom. A kérdés inkább az, hogy a szolgáltatás bekapcsolásakor ugye nem töröl semmit?
Ha él a garancia, ilyen kérdésekkel is felhívhatom az ügyfélszolgálatot?
Köszi
-
AstraCDX
senior tag
Hahó Szakik !
DELL E6540 Win 10 alatt, hogyan tudom megnézni az akku kondícióját, elhasználódási szintjét ?
Néztem már valamikor, de most nem találok oda .
Üdv.
Astra
-
brickm
őstag
válasz Máté94 #53835 üzenetére
Ezt próbáltam, 16.04- 2-3x újratelepítve már, egy youtube videó 720p-ben és képes felfűteni 75+ fokra a CPU-t. A görgetésnél meg hullámzik a felső 1\3-ad horizontálisan.
Próbáltgattam többféle ajánlott drivert(additional drivers) de mindegyikkel csinálta, vezérlő szoftvert tettem fel, váltottam intel HD3000 és Nvidia között mindkettő csinálta sajna.
Nem nagyon van ötletem rá az a baj mitől lehet.
Win10-el 2-3 HD YT videó mellett se pörög a venti, 60-65 fokra megy fel max...Ha Virtuálba elindítom mellé, nincsenek ezek a hibák, akkor szépen gördül. -
brickm
őstag
Sziasztok!
Megvan esetleg valakinek a dell által előtelepített ubuntu valamelyik újabb verzója?
A driverek miatt lenne fontos, mert hiába teszem fel a 15.10-et vagy a 16.04-et, vagy linux mintet, mindig akad valami amit nem tud felismerni. A hangkártya driver se az igazi amit használ magától, mert ujraindításnál kétszer reccsen a hangszóró tőle.
Videókártya driver se jó, hullámzik a kép görgetésnél, és a CPU-t is pörgeti rettenetesen.
Dell vostro 3460-ról lenne szó, Intel i3 2370M, nvidia gt630M,
Közbe megtlaáltam én is az image-eket, viszont a driverek még érdekelnek attól függetlenül, mert 12.04et adtak ki hozzá, ami elég régiVagy ha meg tudnátok mondani honnan szedtek ubuntura drivereket, az is jó lenne nekem.
batonyo
Asus notim tápja is ezt csinálta, egy kondi ki is durrant benne kicsit később, füstölt mint a háborodás.
ÉRdemesebb inkább másik után nézni, tűzveszélyes és ha olyan alkatrész is elszáll, ami a munkapontokat állítja be könnyen 40volt is kimehet a notira, ami azonnali halált okoz neki[ Szerkesztve ]
-
Janby
tag
Sziasztok.
Van nekem egy Inspiron N5040 típusszámú notim. Szerettem volna HDMI-n rákötni a TV-re, de olyan, mintha inaktív lenne a kimenet. Próbáltam több driverrel is, de semmi. Az inteles kezelőfelületen csak a VGA kimenetet "látja". Az mondjuk működik is. Valakinek ötlet?
Jani
I AM:D
-
Shade45
senior tag
Garancia honosítás mennyi időt szokott igénybe venni?
Már bő 2 hete elküldtem a kérelmemet, de azóta is *asznak válaszolni, vagy legalább egy sablon e-mailt küldeni. A héten indítottam még egy kérelmet, hátha, de semmi reakció...
-
balint355
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Latitude E7440 notim, és egy olyan problémám van vele, hogy a kijelző körüli kereten lévő gumi (vagy bármi is az) a bal alsó sarokban kezd feljönni. Itt egy kép róla. Ezt garanciálisan javítanák, vagy van valami házi megoldás?
Előre is köszönöm
I've just locked an open door. Strange, yet symbolically compelling...
-
nyogo83
senior tag
válasz MPeter87 #53825 üzenetére
Passz, azt hiszem valami alap Intel HD graphics(nincs elottem most a gep) es szerintem 1 giganal az se hasznal tobbet. De feladatkezelo szerint van boven szabad memoria.
Bongeszes itt lenyegtelen, ezt tenyleg csak Wordre es Excellre hasznaljak, meg nyomtatasra.[ Szerkesztve ]
-
MPeter87
őstag
válasz nyogo83 #53821 üzenetére
Elso korben vegyel bele egy SSDt, az sokat javit majd a helyzeten. A ramtol nem lenne gyorsabb, hacsak nincs mindig tele es emiatt lassul be.
Meg azt nezt meg elotte, hogy a feladatkezeloben a folyamatoknal (nyomj alul a rendszergazdai jogosultsagra, vagy valami ilyesmi a gomb neve, hogy minden folyamatot megjelenitsen) az svchost folyamat nem porgeti-e 100on a procit, kb masfel giga memoriafoglalas mellett. Ilyet nem tudom mi idez elo, program, win update vagy virus esetleg, de nehany gepen talalkoztam mar ilyennel. Ha van ilyen folyamat es kilovod, megtaltosodik a gep.
-
nyogo83
senior tag
válasz Shade45 #53819 üzenetére
Koszonom!
En is epp ezen filoztam, hogy egy olcsobb Kingston UV400-ast beledobok, mert kb majdnem egy arban lenne a 8Gb RAM-al.
Csak kicsit megakadtam rajta, hogy max 4Gb memoria tamogatott hivatalosan.
@haxxika: Az a baj, hogy bongeszesre nem sokat hasznaljak, inkabb a rendszer altalanos sebessegevel van gond, meg a boot idovel. Ezen meg tenyleg csak SSD segit, vagy RAM ha keves lenne neki.
Az idealis mindketto lenne, de elso korben kap egy SSD-t.[ Szerkesztve ]
-
haxxika
senior tag
válasz nyogo83 #53818 üzenetére
Ahogy az előbb is mondja a kolléga: dobj bele egy SSD-t, meg használjanak operát, vagy más böngészőt. A Chrome amúgyis nagy ramzabáló, hiába van laposomban is 8 giga, ugyanúgy akad... Mióta áttértem Operára kb 1 hónapja, azóta gond nélkül megy minden.
OnePlus 10 Pro | Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/tag/haxxika
-
nyogo83
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Inspiron 3521, N2830-as Celeron procival, meg 4Gb RAM-al, gyari Win 8-al.
Iszonyatosan belassult 1-1,5 ev alatt, Officeon/Chrome-on kivul semmi nincs telepitve a gepre, melora hasznaljak, csak Word es Excel.Bootolastol szamitva kb 8-10 perc mire tenylegesen hasznalhato, latszolag a hdd-t hasznalja 1000-el.
Gondoltam upgradenek dobok bele egy 8Gb memoriat, de most elbizonytalanodtam, mert eleg sok oldalon azt latom hogy max 4Gb-ot kezel.
Lehetseges-e, illetve van-e ertelme igy egy 8Gb-os modult beledobni?
Mikor megvettek ceghez, teljesen franko volt, nem ilyen tetu lassu.
-
MODERÁTOR
Valaki tette fel régebbi Dell laptopra a WIN10-et?
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan oldotta meg a touchpad görgetésének problémát.
A görgetés a Chrome alatt megy, de a mozaikoknál pl. nem.20 éve a Prohardveren
-
soldi3r
veterán
válasz Játékos #53812 üzenetére
http://superuser.com/questions/681343/change-cpu-clock-speed-from-windows
Na meg ugye nem W10, mert az kepes feleslegesen hot termelni egy hatterben futo / beragadt process miatt.[ Szerkesztve ]
E30 (oo=[][]=oo)
-
Játékos
addikt
válasz somasz #53813 üzenetére
Szia!
Van notebook hűtő, de kényelmetlen. A kérdés mégegyszer: lehet-e csökkenteni a teljesítményét az i5-nek, vagy fokozni a hűtő teljesítményét?
Köszi a segítséget!Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
somasz
Topikgazda
válasz Játékos #53812 üzenetére
Én meg még javasolnék egy kis ölbevevős laptoptartó tálcát (ikeás, avgy bármi más), amúgy sem egészséges a meleg cuccot a bőrön tartani. Ismerőséknek bevált, én nem használok ölben gépet, csak nagyon ritkán.
-
Játékos
addikt
válasz soldi3r #53811 üzenetére
Szia!
Természetesen pasztázva is van, nem ott van a hiba. A hűtés viszi a hőt szépen, csak a gép alja felmelegszik egy idő után. Nekem nem vészes, de anya érzékenyebb bőrű...
Windowsban órajelet csökkenteni? Mindig tanul az ember valamit. Hol van erre lehetőség?Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Játékos
addikt
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy Latitude-ben van valami lehetőség arra, hogy vagy a provit korlátozni, vagy a hűtést pörgősebbre tolni? E4310-ről van szó, még ezlső gen. i5-tel, és kb. fél óra után az asszony már nem szívesen tartja a combján, mert meleg neki. Természetesen ki van pucolva a hűtője!
Előre is köszi az ötleteket.Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
haxxika
senior tag
válasz Shade45 #53807 üzenetére
Én délután elindítottam a frissítést a 6440-en.. Gépházban letöltött, telepítgette, újraindult kb 3x és bejött a frissített rendszer, csont nélkül.
Spanom leszedte (neki is 6440 van), próbálta ráerőszakolni microsoft oldaláról, először nem ment. Aztán megint, és úgy neki is hasonlóan felment. Esetleg próbáld innen leszedve.OnePlus 10 Pro | Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/tag/haxxika
-
Shade45
senior tag
Sziasztok,
Van egy E6440-es gépem és frissíteném a legújabb Windows 10 update-et, amit az 1 éves évfordulóra adtak ki.
Le is tölti, kéri is az újraindítást, aztán a frissítések konfigurálásánál valami miatt megakad, mert egyszer csak újraindul és a régi rendszer fogad! Majd dob egy üzenetet, hogy nem sikerült frissíteni, de arról már semmi többet nem ír, hogy mi az oka a hibának...
Valaki futott bele ilyenbe?
-
Antonio
senior tag
válasz Máté94 #53803 üzenetére
köszönöm
Na végül is kiderült hogy az volt a baj hogy nem a megfelelő driver volt rajta. Már nagyon régen nem kellett ilyesmikkel foglalkoznom.
én anno csak felraktam AMD oldaláról a felajánlott FirePro szoftvert azt hittem ennyi. (igazából már azt is elfelejtettem hogy van külön driver is). De most megfelelő drivert felraktam (a linkelt Dell oldalról), de így se volt jó, akkor uninstal az éppen fent lévő AMD s szoftver utána AMD vel újra megnézettem melyik szoftver a megfelelő, azt installáltam és most már minden okés
[ Szerkesztve ]
Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
bugizozi
őstag
válasz tamas.nick #53798 üzenetére
Szia!
Igen, feltelepítettem
Egyik ismerősöm is ezt mondta, hogy csomó ideig nem ment neki, aztán egyszer csak jó lettVCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
Máté94
addikt
Computers tested for upgrade to Windows 10 Anniversary Update
Azért ezt egy kicsit viccnek tartom, hogy míg az Inspiron 3537/5537 ott van a listán, addig a 7537 nincs. Remélem, csak kezdetleges és még adnak hozzá gépeket.
-
Antonio
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rog strix g17 360hz
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Lenovo ThinkPad x280, i5-8350U, 8GB RAM, 256GB SSD, FHD, 1 év garancia, Áfás számla!
- Dell (Ryzen 7,FHD, 512 M.2, 16 GB, 1 év gyári gar) notebook egyszerűbb játékokhoz!!!AkciÓÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest