- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Házimozi belépő szinten
- Micro Four Thirds
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- ASUS notebook topic
- Azonnali processzoros kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyogo83
senior tag
válasz MPeter87 #53825 üzenetére
Passz, azt hiszem valami alap Intel HD graphics(nincs elottem most a gep) es szerintem 1 giganal az se hasznal tobbet. De feladatkezelo szerint van boven szabad memoria.
Bongeszes itt lenyegtelen, ezt tenyleg csak Wordre es Excellre hasznaljak, meg nyomtatasra.[ Szerkesztve ]
-
nyogo83
senior tag
válasz Shade45 #53819 üzenetére
Koszonom!
En is epp ezen filoztam, hogy egy olcsobb Kingston UV400-ast beledobok, mert kb majdnem egy arban lenne a 8Gb RAM-al.
Csak kicsit megakadtam rajta, hogy max 4Gb memoria tamogatott hivatalosan.
@haxxika: Az a baj, hogy bongeszesre nem sokat hasznaljak, inkabb a rendszer altalanos sebessegevel van gond, meg a boot idovel. Ezen meg tenyleg csak SSD segit, vagy RAM ha keves lenne neki.
Az idealis mindketto lenne, de elso korben kap egy SSD-t.[ Szerkesztve ]
-
nyogo83
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Inspiron 3521, N2830-as Celeron procival, meg 4Gb RAM-al, gyari Win 8-al.
Iszonyatosan belassult 1-1,5 ev alatt, Officeon/Chrome-on kivul semmi nincs telepitve a gepre, melora hasznaljak, csak Word es Excel.Bootolastol szamitva kb 8-10 perc mire tenylegesen hasznalhato, latszolag a hdd-t hasznalja 1000-el.
Gondoltam upgradenek dobok bele egy 8Gb memoriat, de most elbizonytalanodtam, mert eleg sok oldalon azt latom hogy max 4Gb-ot kezel.
Lehetseges-e, illetve van-e ertelme igy egy 8Gb-os modult beledobni?
Mikor megvettek ceghez, teljesen franko volt, nem ilyen tetu lassu.
-
nyogo83
senior tag
válasz SzaboZE #18623 üzenetére
Akkor is lehetséges hogy cellahiba, ha az akksi fullra volt feltöltve mikor bedobta a hibát? Mármint mikor kidobta a hibaüzenetet, fullon volt az akksi, direkt kipróbáltam hogy akkor most mi van vele és majd 2 óráig ment akksiról a gép.
Viszont mostmár nem tölti fel (Win7-ben 'plugged in, not charging')Akkor azt javaslod érdemes új akksi után néznem?
-
nyogo83
senior tag
Hali!
Tegnap a notim (Studio 1555) meglepet egy "Battery cannot be recognized" hibaüzivel indításkor, és nem is tölti az akksimat. Ez csak azért idegesítő mert 1-1,5 éves a gép és elég keveset használtam akksiról. Az üzenet kiírása előtti napon majd 2 órát bírt az akksi, picivel kevesebbet mint új korában(kb 20 perccel kevesebbet).
Kizártnak tartom hogy kuka lenne az akksi, gyanítom hogy az eletronika tárolta be a töltési ciklust(valahol mintha rémlene hogy olvastam róla)
Lehetséges ez? Esetleg van-e valami gyógyír rá? Lenne pénz új akksira, de ezt még egyáltalán nem szeretném eldobni, mert abszolut nem kuka
-
nyogo83
senior tag
válasz extraktor #14095 üzenetére
Hat..nem tudom. Szamomra is furcsa, mert nekem a studio felirat folott nem vilagit semmilyen visszajelzo LED. Csak a jobb oldalt talalhato DVD visszajelzo Ledje vilagit ha hasznalom, meg a bekapcsolo gomb. Jo hogy emlited, mert az elejen furcsa is volt hogy nincs se hdd se wifi semmilyen visszajelzes, de mivel a neten kepeken se lattam igy nem is foglalkoztatott utana. Mostanra pedig mar annyira elszoktam tole, hogy fel se tunik.
-
nyogo83
senior tag
válasz extraktor #14050 üzenetére
Egyaltalan nem, nagyon kellemes kepe van. Mivel az elozo D830asnak is hasonlo felbontasa volt , igy nekem mar az alacsonyabb felbontas ami szokatlan Van egy HP 6930P-s gepem is es hat meg kell mondjam, a ketto kozott a kulonbseg eg es fold...Inkabb 2 DELL mint egy ilyen HP
-
nyogo83
senior tag
válasz extraktor #14009 üzenetére
Szia!
En D830-rol valtottam Studio 1555 P procis notira(P8600 2,4Ghz, FullHD Ledes kijelzo, 4giga RAM). Egyaltalan nem tapasztaltam meg hogy hangos lenne, alapjaraton szinte alig van hangja, terheles alatt pedig minimalis az a zaj amit a ventillator kelt. A D830asom hangosabb volt, az tuti
-
nyogo83
senior tag
Haliho! Nemrég vettem egy D830as Dellt és problémám akadt a SATAs vinyoval. Vista-t telepítettem rá, viszont miután feltelepítgettem mindent, akkor vettem észre hogy a vinyo BIOSban ATA módra van állitva. Gondoltam egyszerű lesz, feltelpítem az Intel Matrix Storage drivert, de nem jott össze..(System does not meet the minimum system requirements), persze elötte meg regeditben az at kellet irni par dolgot h az msahci.sys-t használja a Vista(dell forumon olvastam). Nosza akkor manuálisan frissítettem a felismert SATA vezérlőt a z eszközkezelőben. Restart, ATA-ról AHCI módra vált, Vista indul majd egy szép kékhalállal ujraindul... Csak is a legutolsó konfig visszaállításával+ a vezérlő vissza ATA módba állításával sikerül a gépet bebootoltatni.
Valakinek valami ötlete, hogy hogyan tudnám a SATA vezérlőt beüzemelni???Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Stellar Blade
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- TCL LCD és LED TV-k
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Tőzsde és gazdaság
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nők, nőügyek (18+)
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Dell (Ryzen 7,FHD, 512 M.2, 16 GB, 1 év gyári gar) notebook egyszerűbb játékokhoz!!!AkciÓÓ!
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Asus GL503VS Scar Edition Szinte asztali teljesítményű kártyával!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 9420 x360 Érintő kijelző Laptop 14" i7-1145G7 32 ram 512 ssd 27% Áfás
- Dell Latitude 9420 x360 Érintő kijelző Laptop 14" i5-1145G7 16 ram 256 ssd 27% Áfás
- HP EliteBook 8560w,Workstation 15.6"HD+,i7-2760QM,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN10
- Lenovo Thinkpad T15 GEN 2 i7-1165G7 (0123)
- Lenovo Thinkpad T480s T490 T495 L380 L390 L480 L490 E480 E490 Angol / UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest