- Google Chromecast topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
yanna
addikt
Segítség! Eldobom/tam az agyam... Tudom, hogy pár hónapja állítottam a billentyűzet világítás időtartamát, és most az magasságosnak sem találom. Vezérlőpultban, vagy eszközkezelőben volt valószínű.
-
félisten
-
Magnum_
nagyúr
-
félisten
-
SybenX
őstag
válasz szabonagyur #52991 üzenetére
Garis,de erre is kiterjed a garancia?Csak mert önhibából következett be.
-
félisten
-
Dhampir
félisten
válasz szabonagyur #52988 üzenetére
Ne már, ilyet még konzumerek is tudnak. :-(
-
félisten
-
SybenX
őstag
Sziasztok!
Van egy Dell Inspiron 5558 laptop aminek a töltőjének a vége ami bemegy a gépbe tönkrement [kép]
Megjavítani nem lehet,ezért új adaptert kellene venni.Kérdés,hogy mindenféleképpen a gyárit kell hozzá venni vagy van olyan laptop töltő ami jó a dell-hez és olcsóbb? -
sonic60
tag
válasz szabonagyur #52988 üzenetére
De win xp-vel sem működik pedig ahhoz minden driver adott.
-
félisten
válasz Dhampir #52983 üzenetére
És ha csak annyival lenne kevesebb.... Nem tudod billentyűzetről tiltani a touchpadot sem.
(#52984) Mikulásbá : így van a bal a 7450 (rá is van írva ), nekem gagyinak is hat.
(#52981) sonic60 : ha nincs túlmelegedés, akkor ott driver probléma lesz. Túl régi a gép, ezért van, hogy WIn7-el még döcög.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz szabonagyur #52980 üzenetére
A baloldali a 7450?Még jó hogy nem cseréltem arra a 7440-et,pedig terveztem.
Még a 7470-re leszek kíváncsi,ha az sem hozza az elvárható javulást,marad a régi. -
Dhampir
félisten
válasz szabonagyur #52980 üzenetére
Jól lespórolták a billentyűzet feletti hasznos gombokat, és mintha a klaviatúra is "Inspironosabb" lenne.
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
Most került hozzám egy E5430 és frissítettem Windows 10-re. Az lenne a kérdésem hogy hogyan tudom működésre bírni az ujjlenyomat olvasót?
Ez a DDP dolog működik még? Többször próbáltam már letölteni de állandóan megszakad és csak egy sérült archívum marad.[ Szerkesztve ]
-
sonic60
tag
válasz szabonagyur #52979 üzenetére
Mivel csak 800mhz-n hajlandó működni ezért csak 35 fok körüli a proci. Azt hogy érted hogy milyen gép?ha a tipusát kérded, Dell Latitude D531
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
-
sonic60
tag
Sziasztok!
Kb 8-10 nappal ezelőtt már kérdeztem D531 Amd Turion X2 2.0 Ghz. ügyben tőletek,win 8,1 et szerettem volna rakni rá,aztán megpróbáltam w7-t ezzel minden driver felment Ms től egyetlen sárga felkiáltójel sincs az eszközkezelőben,
viszont ha netezni szeretnék pl.YT.videókat nézni hát az csak nagyon szaggatottan megy. Már mindent kipróbáltam de semmi nem segített. Most feltettem a CPU Z-t és akkor látom hogy a processzor csak 800 MHZ-megy terhelés alatt is. Egyszerűen marad a 4x szorzó. Olvasgattam a neten és igy találtam egy RMClock nevezetű progit ezzel ha beállítom a 4-10x-s szorzót akkor ha leterhelem a gépet ez a program állítja szorzót és
a netről a videók nézése és a honlapok betöltése is villámgyors. Csak azt nem értem hogy a külsős program nélkül ezt miért nem csinálja. Egy másik winyóra felraktam xp -t összes gyári drivert felpakoltam de így is ugyanaz a helyzet. Van valami ötletetek hogy miért ragad be 800Mhz a proci w7 és Xp alatt is.Remélem van energiátok elolvasni ezt a hosszú hsz-t. de szerettem volna érthetően leírni a problémám.
Kérlek segítsetek ebben nekem.Lehet hogy külföldi fórumokon van róla valami de angolul nem tudok.Köszi.
-
félisten
válasz honda 1993 #52976 üzenetére
Régi, gari nélkül nem ugarnék bele.
-
honda 1993
senior tag
Dell 1458 tapasztalatok? Intel i5, 4gb, HD 5470, 128gb ssd
[ Szerkesztve ]
XD alias IKSZDé
-
t72killer
titán
-
t72killer
titán
Ma reggelre (ill pontosan nem emlékszem, mikor) a Latim elfelejtette hány óra van. Kérdés: okozhatja ezt valami Biosban is matatós vírus? gyorsan nekiesek rescue-diskkel, van-e bármi az oprendszerben (nem valószínű...), BIOS frissítés meg amúgy is aktuális volt már, 4 verziót nőtt a legutolsó óta.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
adika4444
addikt
válasz pethYeti #52961 üzenetére
Hali!
Vezérlőpult hang fülön bedugás után nézd meg nincs-e tiltva, sajnos ratyi Sony laptopnál volt már hozzá szerencsém...
Egyébként ha Win-ben akár csak pár percig is megy driver visszaállás után, akkor a szerviz nem fog tudni vele mit kezdeni sztem...
üdv, adika4444
-
pethYeti
addikt
Ubuntu alatt sincs hang fülesen keresztül. Akkor marad a gariztatás-
-
pethYeti
addikt
Egyébként a DELL NBD garanciája tud úgy is házhoz jönni, hogy 4 után, meló után?
-
-
somasz
Topikgazda
válasz pethYeti #52961 üzenetére
Közben az jutott eszembe, hogy próbáld ki ubuntuval, pendrive-ról bootolva. Ha ott megy, kizártad a hardverhibát.
Közben megelőztél.haxxika: Tőlem van a gépezet, command update-tel telepített driverek voltak, egy körben frissítve, bios legfrissebb. Másik gépen nem volt még ezzel probléma.
Tényleg járt már más is így.
Mikulásbá: diag nem hiszem, hogy mutatna bármit, hangszórón van hang.
[ Szerkesztve ]
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
pethYeti
addikt
E7440 tulajoktól kérdezném, hogy már lassan két órája szívok, hogy nem hajlandó a gép Jack csatlakozón keresztül hangot kiadni. Néhányszor megszólalt, fülesen a gép amikor nagy nehezen valami olyan gyári windows (nem Realtek) driverre álltam vissza. De valahogy ez mindig percekig tartott, utána a windows mindig lefrissítette és megint csak hangszórókon jött a hang hiába volt bedugva éppen bármelyik fülesem.
Van valakinek valami megoldása rá?
(Win10)
Most csinálok egy újratelepítést, de nem biztos, hogy ez bármit is segíteni fog.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok, Dell Inspiron 7537 notihoz melyik akksi lenne megfelelő ezek közül?
F7HVR, G4YJM, 62VNH. Nem nagyon látom, mi a különbség. Vagy inkább ez a gyári lenne jó?Köszönöm előre is!
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
AnTomySm
tag
válasz vilmose33 #52940 üzenetére
Szia!
Ha elkéred az eladótól a gép aljáról a service tag-et, akkor a dell warranty check oldaláról még megtudható, hogy van-e rá még valamennyi garancia?
[ Szerkesztve ]
-
-
vilmose33
őstag
-
mghltm
addikt
válasz animatrix11 #52941 üzenetére
hovezeto parna biztosan kell a gpu es a huto koze, azt teljesen jol csinaltad
ha meg garis, akkor hivd a dell-t, ha nem, akkor egy normalis szervizt keress fel ( humansoft )
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
animatrix11
őstag
Sziasztok
Van egy dell E6420 laptopom nvidia 4200m vga-val i5 cpuvan, az a gondja, hogy túlmelegszik, egy aida 64 tesztnél kb 5-10 mp alatt felmegy 100 fok fölé a gpu hőmérséklete és vagy lefagy, vagy hibát jelez az nvida driver, újra lett pasztázva, a gpuhoz nem ér hozzá a hűtő ezért raktam rá egy thermal pad lapot, de a helyzet változatlan, a hűtőborda jó meleg ha meghajtom, elvileg működik benne a heatpipe, mi lehet vele csinálni?
[ Szerkesztve ]
Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
vilmose33
őstag
Sziasztok. Érdeklődnék,hogy mi a véleményetek erről a gépről, és mennyit ér szerintetek?Dell Latitude e6330: 13,3" kijelző,i5 3320m,4 gb ddr3,128 gb ssd,2 órás akku,Windows 7 pro hivatalos,Dell töltő, világító billentyűzet.
Aki eladja nem tudja van-e rá garancia ,mert külföldön vette, most éppen vidéken van és nincs nála a gép. Előre is köszönöm a segítséget.
-A jövő most van
-
Mattb
senior tag
válasz szabonagyur #52938 üzenetére
Na akkor csinálok egy teljes ujratelepítést, leszedem előbb egyesével a drivereket, és utánna felrakok mindenr pendriverol.
-
félisten
-
somasz
Topikgazda
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
somasz
Topikgazda
Akkor downgrade v9.5-re?
Downgrade Intel Management Engine Interface to v9.5.
Sleep and shutdown problems are due to v11xx. Download MEI from [https://downloadcenter.intel.com/download/23746/Intel-ME-9-Management-Engine-Driver-for-Intel-NUC].
Problem Solved...
-
somasz
Topikgazda
-
-
Mattb
senior tag
Sziasztok!
Dell inspiron 3542-es gépem van. Win10 van rajta. Olyat produkál, hogy amikor le akarom állítani, nem kapcsol ki a gép. A képernyőn látszólag igen, de maga a gép nem. Ha pl egy usb-s lámpa bevan dugva, akkor az is világít tovább. Csak az akksi kivétel vagy a hosszú bekapcs gomb kapcsolja ki teljesen. Mi lehet a probléma? Nem találtam rá választ sehol. Valakinek csinál még ilyet?
Üdv.
-
Gabor1092
tag
Sziasztok!
Volna egy Dell Latitude E6410 nevezetű laptop, neten találtam a hirdetést, az eladó ad rá 3 hónap garanciát, és 51 ezer forintért hirdeti. Szerintetek megérné beruházni egyre, vagy ennyiért már jobb, újabbakat is lehet kapni? Laptop árakkal nem vagyok tisztában ezért fordultam hozzátok.
Válaszokat előre is köszönöm, sziasztok -
félisten
-
Magnum_
nagyúr
-
somasz
Topikgazda
válasz Magnum_ #52910 üzenetére
Hűt/nem hűt, csere.
oszi666: nem kell elvinni, 6430-on NBD van, jelentsd be, hogy friss, szakszerű pasztázással is nagyon melegszik, küldjenek egy hűtőt meg egy szerelőt.
-
Primary92
senior tag
Nem működnek a gépemen az eddig kiválóan működő virtuális gépeim. Biost frissítettem az E6440-emen (i5-4310M). Régebb óta nem használtam a virtuális gépeket, így nem vagyok 100%-ig biztos, hogy a frissítés a ludas, de a b ieosban be van kapcsolva a VT-x.
Downgradeljek? -
oszi666
őstag
válasz SZIGMA #52908 üzenetére
SZia, mindegyikre igen a válasz sajnos.
Somasz: garanciális még szeptemberig, honosíttatam a saját nevemre. Júliusban lehet elviszem. Az akkura érvényes a garancia? (gondolom nem)
Egyébként a garancia érvényes arra ha azt mondom, hogy max terhelésen 95 fokos a laptop? Azért várható, hogy olyankor nagyon felmelegszik a gép, nem?[ Szerkesztve ]
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
SZIGMA
aktív tag
válasz oszi666 #52905 üzenetére
Szia!
1.A hűtő réseit kitisztítottad?A ventillátort leszedted a hűtőről?Mert ott szokott összeállni a por.
2.Paszta, hűtő letisztítva, utána a pasztát a procira kened, egyenletesen elkenve a felületen.Utána jónak kellene lennie, feltéve,ha van gáz a hűtőben.
3. Ugye a gyári hozzávaló hálózati adapterrel használod?Mert ha nem, akkor az pont ugyanilyen hibát tud okozni, jó párszor találkoztam már ezzel.
Ez egy fórum.Segítség,kritika,trollok, minden előfordulhat.Fogadd el, ez ilyen!
-
tomee007007
őstag
Sziasztok!
van egy Dell N5110-esem. A probléma az hogy a gyári töltőjében megadta magát az eredetiség jelző, így utángyártottnak érzékeli a rendszer, és nem tölti az aksit, bár a gép megy.
Ezt nem lehet valahogyan szoftveresen orvosolni?
-
oszi666
őstag
-
addikt
Sikerült már valakinek a Dell-től recovery image-t letöltenie?
Csigalassan jön és gyakran meg is szakad, olyankor nem folytatja hanem újrakezdi.
A rekordom eddig 4GB volt de sajna az image kb. 7GBG13K9_PW4KGA00_W7SP1PRO64_ROW(DL).iso egyébként.
"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
mghltm
addikt
válasz oszi666 #52902 üzenetére
ehhez hasonloan egy csikot rakj ra, a tobbit elintezi a borda es a fizika
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rog strix g17 360hz
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Lenovo ThinkPad x280, i5-8350U, 8GB RAM, 256GB SSD, FHD, 1 év garancia, Áfás számla!
- Dell (Ryzen 7,FHD, 512 M.2, 16 GB, 1 év gyári gar) notebook egyszerűbb játékokhoz!!!AkciÓÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest