Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Hisense LCD és LED TV-k
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
válasz
1stVikman
üzenetére
Én jobbat mondok: Most ránéztem a régi optibay keretemre, amit az előző gépemből mentettem ki és azon is ott vannak az ejector rögzítéséhez való csavarhelyek. Fel is lehet rá tenni, az előlappal egyetemben, csak utóbbiból kell egy nagyon picit faragni, mert a keret kialakítása miatt nem megy fel, de kívülről nem lehetne észrevenni az átalakítást, illetve utána is visszarakható lenne gond nélkül az odd-re. Szóval szerintem rendelj egy sima optibay keretet dell-es sallangok nélkül, ha megvan a gyári dvd íród és pakold át arról a cuccokat, a kínai úgyis f*s. és olcsóbban is megúszod.
Mondjuk működésileg nem próbáltam még ki a Dell-ben, de ha érdekel megnézhetem. Képre ugyanúgy néz ki az enyém, mint amit linkeltél, csak nem volt rajta semmi plusz sallang.
Aprón is érdemes lehet körülnézned, ha ezt az utat választod.Én egy WD10JFCX-et használok a gépben. Hallatszik a pörgése, de csak ha teljesen csend van. A venti hangjával egy szinten van mikor az 2500-2800rpm-en pörög. A fejmozgás nem hallatszik. De amúgy a Blue széria is jó lehet, talán azok még halkabbak is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7480 használt laptop eladó
- MSI Katana GF66 11UD, RTX 3050Ti, i5-11400H, 32GB RAM, 512GB SSD, 144Hz
- Acer Swift 3
- Megkímélt X1 Carbon 14,1"",FullHD IPS,Core i5 ,Vil.bill.,8/256-512,Új 10+órás akku
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,12-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 4500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Redmi Note 11 Pro 5G / 6/128GB /Kártyafüggetlen /12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs