Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dbius

    veterán

    Üdv mindenkinek!

    Nem laptoppal kapcsolatban, hanem egy Dell Poweredge T20 szerverrel kapcsolatban írnék. Vásároltam egy ilyen szervert 5 éves NBD garival, gyárilag beépített dvd íróval.

    Ebbe a szerverbe a dvd író helyére be lehet építeni 2 db 2,5"-os ssd-t vagy vinyót. Azon szereverknél, amelyekbe nincs gyárilag beépítve a dvd író, gyári tartozék a dvd író helyét takaró előlap.

    Nekem az a problémám, hogy mivel gyárilag benne volt a dvd író, sajnos nem kaptam hozzá a dvd író helyét takaró műanyagot (én bontottam ki a dobozt, nem volt benne), így ha kiveszem a dvd írót, akkor egy szép "nagy" lyuk fog tátongani az előlap helyén...

    Az üzlet, ahonnan vettem, megkereste a HRP nagykert, (ahonnan ők beszerezték a szervert), de ők nemes egyszerűséggel annyit válaszoltak, hogy nem tudnak adni ilyen előlapot, további információt pedig nem adtak.

    Na, ezt nem igazán értem, főleg, hogy gyárilag azok a vásárlók, akiknek nincs dvd író, azoknak benne van a csomagban. Nekem nem volt, mivel dvd íróval szerelt változatot vásároltam.

    A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudnék beszerezni hozzá ilyen előlapot, amivel elfedhetem a dvd író helyét??? Szükségem volna rá, mert elég hülyén fog kinézni, amikor kiveszem a dvd írót...

    Keresgéltem a neten, de nem találtam külön ilyen "spare parts" alkatrészt, azt viszont nem hiszem el, hogy a dell nem tudna ilyet adni az ügyfélnek szükség esetén.

    Most nem az a lényeg, hogy ingyen, ha kell megveszem, de nem találok sehol ilyet...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák