Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
borsjani #398 üzenetére
Igen állítólag vannak akiknek hoszú küzdelem után sikerült az alaplapcsere, én is bepróbálkoztam vele, egyelőre reménytelenül, de végülis van még 2 év 10 hónapom rá, az igazi gond az hogy tudomásom szerint az üzleti vonalon ugyanazt az emberkét kapod a vonal másik végén,természetesen lehet hogy minőségileg egy alapanyagokból álló gépet kapsz, de a szervíz ugyanaz lesz, és ez egy félmisis gépnél már elég égés. Merthogy nekem is úgy működik a dolog hogy a szakember kijön és megbütyköli, persze csak ennek is át kell futnia az Ügyfélszolgálaton.
Részemről majd novemberben vagy decemberben egy backup után megnézem hogy boszorkány-e azaz úszik-e a vizen itt lakom az Avon folyó mellett( gyenge Gyalog Galopp másolás), vagy egy kamion elé dobom,( természetesen a szándékosság kizárása nélkül ) és megnézem hogy milyen új gépet raknak össze nekem, mert a szerződésem szerint csere, vagy upgrade lehetséges addigra felszedek némi megfelelő angol akcentust, nyugalmat és lelkierőt.
Itt az összes újság nyomja a Dellt, rengeteg van belőlük, a könyvtárakban és munkahelyeken szinte mindenki ezt használja, és mindenki dícsérte, én pedig vagy 1-másfél hónapig keresgéltem notebookot a kezdeti 150 000 FT-os ajánlatról jutottam el 300 000-ig, amennyibe végülis fájt a dolog, és ha körülnézel minden gépnek van kehéje, az egyikben a dvd író használhatatlan, a másiknak az aksija gyenge, vagy egy vagyon a szervíz.
Az első héten majdnem visszavitettem velük a gépet ( gondolom ezért a sok outletes cucc ), aztán végiggondoltam hogy 3 kilóért kapok-e ilyen tudású gépet, de végülis mit vegyek mást,
és most kissé offtpic leszek:
Asus- vacak a dvd író
Ibm - jó csak egy vagyon a garanciabővítés és kevesebb a cuccos benne
Sony - egy vagyon és ahogy olvasom nehéz magyarítani
Sokat gondolkodom rajta hogy hogy megérte-e megvenni, mert azért 300 000 Ft az 300 000 Ft, és nem vasvillával lapátolom a 20 fontosokat. Kb. fél éve el sem tudtam volna képzelni hogy ennyi pénzt kiadjak valamiért, amit igazából videózásra, netre használok csak meg beírni mp3-ra a cd gyűjteményemet, főleg hogy van Magyarországon otthoni gépem is, de ha nagyon kiszeretek belőle, mindent kicseréltetek benne ( aksi, monitor,alaplap, vinyó ), és nagyjából az árában ki tudok szállni belőle + a jótállás átiratható.
Egyébként néztem otthon használt Delleket a gond az hogy szinte mindenki csak a jótállás lejárta után adja el, de ha ki tudsz fogni egy párhónaposat, 3 év jótállásal azon elgondolkodnék a helyedben.
Nade elég is ennyi szómenésből -
kraftxld
félisten
-
borsjani
csendes tag
válasz
davenport #394 üzenetére
Szia!
Köszi az infókat. Minnél több fórumot olvasok, egyre elszomorítóbb szervíztapasztalatról számolnak be a fórumtársak. A böki az, hogy egy Inspiron 6000 - úgy gondolom nem a konzumer gépek alja - hazai áron Br 380 E-ért - ha jól emlékezem alaplaphibára vezették vissza a memóriakártya problémát-ilyen hibákkal jön le a gyártósorról. És a szervíz ilyen lazán kezeli ezt.
Ha megemelném a lécet és Latitude-re szavaznék ugyanez a szervíz áll a háta mögött.Kérdés persze, hogy a DELL üzleti vonala mennyivel több? Az ára jóval.
Lehet, hogy vigyázó szememet nem a DELL -re vetem.
Off
A HP-vel kapcsolatban is hasonló ''jókat'' olvastam.
Még nem adom fel, hátha valamelyik márka jobban istápolja a kínai gyártókat. -
válasz
Atlantis #395 üzenetére
Szerencsére pixelhiba nincsen,
Olvasgattam külföldi noteszgépes oldalakat, és mások sem értik ezt, főleg azért mert Pavan nevű kedves barátom az indiai ügyfélszolgálatnál kezdetben is a rejtett partíció mellett kardoskodott, de aztán elmagyaráztam neki, hogy az egész úgy ahogy van halott ( pl, a gyári Mcafee vírusírtót nem tudom letelepíteni, illetve -mert ehhez adtak a - a recovery CD-t feltelepíteni mert e gép nem engedi, illetve a MCafee ún. privacy service nem indítható, és a Windows meg fagyogat, szóval amikor ezeket a hibákat vázoltam neki akkor felajánlotta az ingyenes CD-ket, és a Dell honlap szerint azokat már ki is küldték nekem, csak éppen még nem kaptam meg, és kaptam egy szép köremailt hogy a CD-ket a tudatos környezetvédelem jegyében nem küldik és ezzel mennyi pénzt megspórolnak ( imádom ezeket a marketingdumákat ).
Azt persze mondanom sem kell hogy külön még telefonon is felhívtak hogy a CD-ket nem postai úton küldik tehát legyek otthon 9-5 között, mert csak aláírásra megy a dolog( és mivel szabadnapom volt itt is csücsültem ), csak éppen senki sem hozott semmit. Amikor írtam nekik hogy semmi sem jött akkor visszaírtak hogy a nyílvántartás szerint ezt ők leszállították, erre írtam hogy akkor legyen szíves scannelje már be az átvételi elismervényt, hogy mégis, merre meddig, akkor jött az email, hogy ja bocsi mégis normál postai úton jön, és várjak türelemmel.
Szóval itt sincsen kolbászból a kerítés, bár lekopogom, mivel van egy kis ebay-függőség ( és normális Paypal lehetőség ) eddig minden más megjött a postai úton.
Igazából megint ugyanaz bosszant mint a kártyaolvasóval, hogy ez egy apró kicsi hiba a komplett géphez viszonyítva de mégis furcsa, hogy ennyire linkek legyenek, és talán az egész nem zavarna ha hetente nem dolgoznék 55-75 órát és lenne időm vacakolni vele, de pontosan ezért vettem ezt a drágább gépet hogy ne kelljen.
Aztán ha végre hazajutok és elromlik a gép akkor irány Bécs ( még jó hogy a Balatonról nem olyan vészes ), de ez még majdnem egy év.
-
Atlantis
veterán
válasz
davenport #394 üzenetére
Az egyedileg konfigurált gépekhez, sőt szerintem alapból egyik Dell noteszhez sem járnak alapból a Recovery CD-k, csak a rejtett partíció van, mint az IBM-nél. Az, hogy Magyarországon így forgalmazzák, az a disztribútornak, vagy fogalmam sincs kinek egy józan döntése alapján van így. Kint asszem 5€ felára van.
Ezt csak azért írom, hogy nem is biztos, hogy jogosan reklamálsz a CD-kért és ha elküldik neked postán, azt nem is biztos, hogy megérdemled.(bár azt hittem, a külföldi posta gyorsabb, mint a magyar
)
Az utsó bekezdéshez meg: szép volna, csak hazánk még a Dell szerint sem Európa része és kétlem, hogy ide is szállítanak, vagy ha igen, akkor horror áron.
Amúgy sajnálom, hogy gondod van a géppel, az első nekem is full pixelhibás volt, de kicserélték és ezzel azóta nincs semmi gond(remélem, nem is lesz). -
válasz
borsjani #392 üzenetére
Szia!
Nekem a 1.86-os van, a 80-as vinyóval, X 300 viedókártyával és az alap monitorral, nem lenne rossz gép, bár nekem a memókártyaolvasó nem olvassa a memókártyát , és a wi-fi ledje állandóan kikapcsol, de feladtam a hadakozást az ügyfélszolgálattal, ami olyan mintha Magyarországon lennék, mert vagy megmagyarázzák hogy az nem is hiba, vagy nem is méltatnak válaszra, ami azért több mint furcsa, mert magával a géppel nem nagyon lenne más gond, igaz gyárilag nem kaptam recovery CD-t amit 3 hete küldenek postán, nem baj legalább úgy érzem magam mintha otthon lennék
A 3 év jótállásomat viszont meg tudtam fejelni egy komplett védelemmel ( kivéve lopás és tűzkár ), ami legközelebb Ausztriában vagy Csehországban érvényesíthető, ha tudod próbálj ilyet venni, mert szerintem megéri.
Ha teheted akkor válaszd a nagyobb aksit, ez most így 2 hónap után 3.5-4 óra videózást, vagy 4.5 óra wi-fi netet jelent, hálózat nélkül, és a gépecske nagyon csendes, a venti csak néha kapcsol be.
Hogy mi mennyire stabil rajta arról nem igazán tudok nyilatkozni, mert egy vírus kicsit meggyepálta windowsomat, és a merevlemezen található system recovery-t is, ezért várom a cd-ket, de 4 futó mozilla honlap + mp3 lejátszóra zene másolás és közben egy filmnézés, már érezhetően lassítja az 512-es memóriát, vagy ha dvd-t írok akkor alig tudok netezni közben, bár ez lehet hogy az én hibám.
A support.dell.com-on van forum, érdemes oda is elnézned, illetve vannak refurbished gépek a dell.co.uk honlapon, igaz ezek egy év jótállással futnak csak, de akár egy 17 collosat is kifoghatsz a 6000 árában., ami jóval alacsonyabb mint Magyarországon, igaz nem tudom mennyi a szállítás. -
Atlantis
veterán
válasz
borsjani #388 üzenetére
Az itthon beszerezhető példányok szerintem mind ezzel a kijelzővel készülnek(bár tévednék). Nekem a felbontását leszámítva bejön ez a kijelző(kevés a 800 sor). Amúgy láttam már jobb kijelzőt, az Ultra Sharp, Magicbride, meg mittudomén milyen névvel illetett kijelzők nyilván szebbek, de jobban tükröződnek is. Ettől függetlenül nem is kívánnék ennél fényesebbet, az én céljaimra megfelel, bár tény, a képe lehetne homogénebb.
Amúgy ha akarsz ilyet venni, igyekezz vele, mert az Inspiron 6000-et leváltotta a 6400, a Napa-s változat. Dell honlapján külföldön már nincs is rajt a 6000.
Bár itthon is lehetne konfigurálni a Dell-eket. -
borsjani
csendes tag
válasz
Atlantis #386 üzenetére
Régebben olvastam milyen géped van. Én is szemezek egy olyannal 1.73 procival, csak a kijelzőben vagyok bizonytalan. Neked bizonyára nagyobb összehasonlítási alapod van e
kérdésben. Színvisszaadás, képélesség, stb. Nem irodai munkára használnám, inkább
filmnézés, net, Tv, minimális videoszerkesztés / reklám ki /
Esetleg Ultra Sharp kijelzővel? / kicsit drágább / -
Atlantis
veterán
Sorry, igazad van, én meg csak az ikont, meg a VGA írást néztem. Oda is rosszat írnak, végig, az összes D510-hez. Még egyszer bocs.
flimo: nekem is Celeron-M-es gépem van ugyanilyen VGA-val, van, hogy 1 hétig nem kapcsolom le és nincs semmi gondja, nem melegszik, nem megy a hűtés, kijelző meg ha úgy állítod be, egy idő után lekapcsol. Amúgy 2,5 órát elmegy filmnézéssel közepes fényerőn, úgy, hogy egy PCMCIA-s Audigy 2-t és egy komolyabb fejhallgatót is meg kell hajtania, valamint a Blue nálam mindig be van kapcsolva. -
-
PLacc
senior tag
válasz
Atlantis #378 üzenetére
A gép gyakorlatilag megegyezik az alap D610-ekkel, ne említsük egy lapon az IBM R-szériával... Ebbe már az újabb 915-ös VGA van, ami azért nem olyan rossz NFSU elfut rajta 800x600-ban elég jól, 3DMark2001SE alatt 3800 pont kb. Bele lehet tenni Yonah-os CPU-t is a i915, és a DDR2 miatt, és ennek is Trimetal háza van, vagyis Mg+Al. Szóval azért nem olyan rossz, főleg ennyiért. Én ha új gépet vennék (és nem számítana az pár cm plusz és némi súlytöbblet) akkor ilyen lenne!
10/100 LAN van benne, nem Gigabtes, mint a 600-asokban. -
törölt tag
válasz
Atlantis #378 üzenetére
Celeron-M nem hiszem, hogy gond lenne, most egy 1.4GHzes Athlonról írogatok, annál cska bnem rossszabb, max az aksi miatt lehet gáz. Igazából úgy tervezem használni, hogy otthon rádug tft, egér+bill, amikor ''laptopként működne'' az a heti/kétheti odavissza 500km vonatozás. Játék nem érdekes, max annyi, hogy videók fussanak, ha megint megjön a kedvem felriatokat csinálni. Szóval kb erre kellene.
Két sarkallatos pont a garancia és a pöcökegér, gari meg rohadt drága hp-hez, meg ibmhez.Pöcökegér melyik Latitudeokon van? Csak D610-től ''felfelé'', vagy D510-esen is akad?
Végére még egy kérdés. Mivel föleg suliba járás miatt kellene, hogy hurcolásszam Bp-Körmend közt, és nyáron nemigen lenne kihasználva a mobilitása, lehet várnék agusuztusig/szeptemberig. Szerinted addig mennek le annyit az árak, hogy megérje várni? -
Atlantis
veterán
válasz
#95561216 #376 üzenetére
Túl olcsó?
Integrált videó, abból is a régebbi. 256MB RAM, Celeron-M(ami azért egyáltalán nem olyan rossz), csak kombó drive, nincs pöcökegér, mint a nagyobb Latitude-okon, viszont LAN szerintem van, különben minek a modem...Meg van Wi-Fi is, szóval szerintem nincsenek hálózati gondjai.
Ez amolyan egyszerű ember Latitude-ja, akinek elég ez a tudás, ezzel a felbontással és VGA-val...bár kíváncsi vagyok, megkapja-e a Latitude-ok jobb minőségű házát.
Az alap garanciaidő miatt talán jobb, mint az IBM R-es gépei, vagy a HP NC6120-as gépek. Az IBM-re talán még felépítésben is ráver. A többi márkánál hirtelen nem jut eszembe még hasonló sem.
Mindenesetre ahhoz, hogy rendesen fusson rajta akárcsak az oprendszer is, memória tuti kell bele(amit persze a Dell-hez megszokott módon te nem rakhatsz bele, ha jól tévedek), játékot pedig felejteni. -
törölt tag
[link]
Erről a gépről mit gondoltok? Nem túl olcsó? És az létezik, hogy nincs benne lan? Ha nincs van valami (külső) bővítési lehetőség? -
vtechun
veterán
Hello! Haverom Dell notebookjanak garanciapapírját megtépkedte a macskám, de a teteje ugymond épségben van. Tehát látszik rajta a helnyek a bélyegzője ahol vásárolva lett, meg ami az 1-es rublika fölött van minden. Ilyen esetekben lehet érvényesíteni a garanciát? Ezt elfogadják így? Esetleg ki lehet cserélni a papírt egy normálisra? Csak azért kérdezem, mert így is nagyon utálja a macskát a haverom (albiban lakik nálunk a haver, aztan már hurkot is állított a macskának, el is fogta egyszer ) és nem akarom, hogy kivégezze vagy valami. Szal szerintetek elfogadható az ilyen garanciapapír? Haverom még nem tudja...
-
törölt tag
Trackpoint D510-es típusban van? Nagyon tetszik a gép, de fontos, hogy lagyan benne pöcökegér. Illetve az igaz, hogy minden notebbokba lehet tenni pöcökegeres billt?
-
X-COM
nagyúr
nincs valakinek infoja az új generációs latitude-ökről?
olyasmit olvastam, hogy megszűnik az X és D420 lesz az egyetlen latitude sub, meg, hogy wide-os kijelzője lesz (mint az x1-nek). Igazából egyik sem zavarna, csak jó lenne tudni, hogy mikor már... mert rám akarnak erőszakolni egy céges notit, de én most már ki akarok várni, hogy mi lesz. -
tpoor
csendes tag
Hi!
En jatekra nem hasznalom az enyemet, de tegnap lefuttattam egy 3D Mark 2001 SE-t rajta es 9312 pötty jött ki. Szerintem ez nem olyan rossz. Nem tudom, hogy ez segit-e valamiben.
A konfig: Inspiron 6000 1.86GHz-s Centrino, 512 MB RAM, X300-as 128 MG-s video, 80 GB 5400/min-es HDD -
Intzi
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni TVout-os gondom megoldásához. Szóval van egy D600-as gépem és az Istenért se tudom kirakni a képet a TV-re.
Nem tudom mit és hol rontok el...
Így kezdek hozzá:
1) TV bekapcs bedug kábel
2) Notiba is bedugom a kábelt - ezek után bekapcsolom a laptopot
3) És most kapcsolnám be a TVout funkciót de a gomb inaktív((
pls segítsetek
köszi -
Atlantis
veterán
Úgy tudom, a Most Wanted-nek elég komoly VGA igénye van, így oda szerintem kevés lenne. Stratégiák szerintem elmennek, még a GMA 900-somon is élvezhetően futott az AOE 3 és a Civ IV, bár mindent alapra kell állítani és a vízi jeleneteket kerülni kell AOE-ben.
Egyébként van egy notebook VGA eredmények című topic, ott találsz 3DMark eredményeket, ami alapján belőheted a VGA''erejét''. -
murcis
csendes tag
Nagyrészt stratégia meg max. egy nfs most wanted ehhez már elég lenne X300as?Teljesítményben melyik asztali vkarival van egy szinten?Bár még proci téren sem döntöttem szval még nagyon nincsenek konkrét elképzeléseim.Bár használtat nem vszínű h veszek. Az ibm alapvetően nem tetszik csúnyák róla a képek, bár élőben még csak dellt láttam azért is gondoltam erre
-
PLacc
senior tag
-
PLacc
senior tag
Hali,
Film nézése már egy P3-as laptop is tejesen jó, viszont a ''játékra'' elég tág fogalom... Ha régebbi játékokat nyomsz NFSU1-től visszafelé, akkor jó egy Dell D600, amiben dedikált memóriás ATI 9000 van, az újabbakhoz viszont egy D610-es sem igazán elég, amiben ATI X300 van (a jobbakban), esetleg érdemes D810-et nézni, amiben X600-as VGA is előfordul, de az még haszáltan is inkább 300k. -
murcis
csendes tag
Sziasztok! Milyen dell laptopot tudnátok ajánlani ami aránylag olcsó(max 250,akár használt is) játékra, és film nézésre is használható a latitude-ok jók?
-
matuu
tag
Na szoval egy telepitett teljes PowerDVD megoldott minden problemat. Nem tudom, hogy mi az ok, de nem is kell, hogy tudjam
Most mar, csak az erdekel, hogy ami eredetileg fent volt a noteszen, az honnan lehet megint feltenni. Ha jol emlekszem, akkor teljes verzio volt.... ( talan valamilyen Cyberlink?? ) -
matuu
tag
Ez miért lehet? Dell Latitude 110L...... Eddig ezt nem csinálta. Most raktam újra a gépet. Nem tudom, hogy mi lehet az oka annak, hogy ezt írja ki, hiszen, csak egy normál DVD... -
mad1
veterán
hali..mit kostal az ara?
amugy a dell ek jok stabilak es tenyleg jobb mint az asus...
tul sok asus alaplap sul ki note ba... -
jasszer
őstag
Van egy C640-esem eladósorban, ha érdekel vkit: [link]
-
válasz
Monorail #344 üzenetére
Szóval kártyaolvasó ügyben nem is lett volna baj, ha amikor megrendelem a gépet, mondjuk lett volna egy lábjegyzet, hogy nem minden kártyával kompatibilis.
Az indiai ügyfélszolgálattal meg papiron nem is kellett volna hadakoznom, legalábbis szóban nem, mert a jótállásom a szerződés értelmében online internetes segítséget is magában foglal, ami gyorsan ki is derült hogy mennyit ér. Az ajándék printerüket elküldték és most azzal csesztetnek hogy töltsek ki egy kérdőívet a munkájuk értékéről, hát nem rakják ki az ablakba amit megkapnak, az megint más dolog, hogy nem rajtuk kéne leverni a port, de itt Angliában az összes ügyfélszolg Indiába van telepítve, állítólag ha igazi angol ügyfélszolgos beszél veled akkor már bajban vagy
MIndegy a gép marad még egy darabig aztán talán mint írtam még akár egy sajnálatos baleset is érheti ebben a nedves,dohos angliai időben ( természetesen a jótállás feltételeinek alapos áttanulmányozása után ), ami mind az aksira, mind az alaplapra illetve a kijelzőre ki fog majd hatni, de ez még a jövő zenéje -
Monorail
csendes tag
Azért ilyen bazi drága itthon a Dell, mert nem követik a nyugati üzletpolitikát (ott csak közvetlenül tőlük lehet rendelni) és egy csomó kereskedő kezén átmegy a gép, akik ráteszik az árrésüket. Az angoloknál a legolcsóbb Európában, kb annyi mint az USA ár+ közterhek (ennyiért itthon közepes márkájú notikat kapsz). Mivel a procik sorszámozottak, csak idő kérdése mikor gondol egyet a VPOP, és kezdi el ellenőrizni az internetforgalom alapján, hogy fizettél-e vámot a notidra, szóval én európai vásárlást ajánlok vagy Ferihegyen a piros folyosót (vám+áfa+vám áfája = 32%).
Én is tapasztaltam a kártyaolvasó problémát a fényképezőgépemhez kapott eredeti 16MB-ost nem olvassa, a külön vett 256-ost igen, ez valószínűsíti a kártyahibát.
Az indiai ügyfélszolgálat tényleg szar, órákig tartott elintézni bármit is, csak kék-számot hívhatsz (interneten is 50-valahány Ft), és nem kaptam számlát a géphez, így nem tudom elszámolni a cégben, ezért kell eladnom magánszemélynek (a garancia természetesen érvényes), bruttó 1104 font volt angliai szállítással + 100 font a Magyarországra küldés (1200font X380ft) nem számolva a macerát az indiaiakkal. -
PLacc
senior tag
Szerintem nem éri meg, az Asus azért gyengébb minőségű akárhogy is nézzük, csak Celeronos a procija (akkuról kb 1 órát bírja a Speedstep hiánya miatt), és integrált VGA-ja van, amitől a Te Geforce-od azért jóval erősebb... Ezek a kirívóbb negatívumok.
Egyébként a D800-ba bele lehet tenni Dothan procit, de előtte azért Everest-tel megnézni, hogy a foglalat milyen benne.
[Szerkesztve] -
Badb0y
addikt
Megéri elcserélni egy d800-at(banias procis) erre?
[link] -
PLacc
senior tag
Így van, valahogy felszorzódik 2-vel, ezt én se egészen vágom... Minden esetre egy próbát nem árt csinálni, mert érekes módon a Dell a D szériát csak 266-os RAM-okkal szerelte gyárilag, az IBM meg a T4x-eket 333-akkal... De, hogy miért?!
Ugyanaz a chipset-jük.
A videós problémára nem tudok mit mondani, egyszer sem használtam TV-n, csak külső monitoron, az meg rendesen ment...
Én a support.dell.com oldalán kezdeném a keresés, a legújabb VGA-driver telepítésével, hátha megjavul, meg egy újabb BIOS-t is érdemes felnyomni szvsz... -
Szoval!
Panrapi varakozas utan felhivtam az ugyfelszolgalatot, ami milyen erdekes ki van telepitve Indiaba, ami azert jo mert altalaban a nevemnel el szoktak akadni, felvazoltam nekik a helyzetet, es elmagyaraztak hogy a kartyam a hibas ( meg gondolom aze 10-20 szerencsetlene meg akiknek ugyanez a baja ). Kaptam drivert az sem hasznalt, ezek utan irtam az Ugyfelszolgalatnak egy igen csunya emailt, erre mondtak hogy vagy visszakapom a pnezem vagy kuldenek egy ingyen nyomtatot.
Es akkor elgondolkodtam, ha az agyonsztarolt Dell ugyfelszolgata ennyire csapnivalo, ha a support kimerul abban hogy vitatkozom veluk egy kb. 1000 forintos olvason, akkor milyen lehet a tobbi gep tamogatasa???
Ugyhogy ugy dontottem megtartom, mert tetszeni teszik, bar a szam ize egy kisse keseru, de mivel a jotallasom beazas, leejtesre is ervenyes ha osszegyujtottem az eromet az ugyfelszolgalattal valo hadakozasra akkkor majd valamikor kint hagyom a zuhogo esoben, vagy veletlenul leejtem.
Maga a gep egyebkent jopofa, es tetszik, de Dellt tobbet biztosan nem fogok venni es senkinek nem is fogom oket ajanlani -
sergio_
aktív tag
utánanézek, ha végre lesz normális netkapcsolatom (most minden oldal 5p
)
1ébként hogy próbálod? tv-hez milyen csatlakozón csatlakozik? (scart, rca, s-video?) kábel honnan van? (medias hama kábeleket felejtsd el)
a linket most nem tom megnyitni, de sztem biztos megy benne 333as v 400as memória, max 266on szaladgál -
Badb0y
addikt
És mint egykori vevődnek nem tudnál segíteni ezzel kapcsba
Valahol utána érdeklődni meg hasonló ?
Más:
Mint már említettem Dell LAtitude D800-as gépem van 855pm chipsettel. Elvileg ez csak a 266mhz-s ramokat támogatja. De itt[link] írják a 333mhz-t is. Mivel nem igazán tudok angolul, ezért a segítségeteket kérném, mert itt [link] van egy leírás róla, és megkérnélek titeket világosítsatok már felElőre is thx mindenkinek
-
sergio_
aktív tag
hi,
nem nagyon olvastam vissza
anno én is sokat szarakodtam a tv-s képpel, feket-fehér, vibrált, hangyás volt. A végső megoldást 1 spéci s-video kábel jelentette erre szakosodott kábelboltból
Nálam radeon volt a vga, vhol olvastam, h geforce-okhoz létezik 1 külön progi ami elvégez minden baállítást (a nevét ne kérdezd -
Badb0y
addikt
Miért van az, ha rákötöm a tv-re a notit, mert szeretnék egy filmet megnézni, fekete a kép
Mit lehet ezzel tenni? Mert végigpróbáltam mindegyik formátumot és egyik se jó. Mindnél fekete fehér
VGA drivert nem frissítettem mert nem tom, hogy ezekhez a 4200go-khoz jó-e a forceware driver -
MuKI666
tag
Hello Srácok!
Volna 1 kérdésem!
Szerintetek mennyit érhet a Dell Inspiron 5000e?
P3, 600Mhz, 128mb Ram, 10Gb winyo, Ati Mobility 128 2x(16Mb),DVD rom, floppy, UXGA+: 1600 x 1200, 2x PCMCIA, USB.........
Az aksija pedig nem műkődik, de ezen kívűl tökéletesen megy, karcmentes, szép...
Jólenne ha beáraznátok nekem .. előre is köszi. -
törölt tag
nézzetek be ha tudtok érte adni egy jo notit
http://prohardver.hu/f.php?mod=40&id=263962 -
Szoval nemi tapasztalat a Dell szervizekrol itten Angliaban es a hires-nevezetes supportrol.
Feljutottam a Dell felhasznaloi forumra, hat vagyunk parszazan a vilagban szetszorva akiknek nem olvas SD kartyat gepe. Ahogy olvastam a Dell sz.... az egeszre, kiadtak egy kozlemenyt hogy az teljesen normalis dolog es csak a kartya tehet rola.
Az olvaso egy Ricoh egyebkent, es szerencsere ugy tunik van hozza egy driver, amit a forumosok kukaztak ossze, az Aus honlapjarol, van akinek mukodik, van akinek nem.
Akinek nem mukodik az nagy nehezen alaplapot tudott csereltetni, azota jo az olvaso, ugyhogy most egy kicsit ideges vagyok, pontosan ezert vettem a Dellt, merthogy van support + minoseg, szoval furcsallom az egeszet, foleg mert meg mindig nem valaszoltak az emilekre. -
Badb0y
addikt
-
Halihó!
Még mindig szenvedek az SD olvasóval de már legalább ékezettel gépelek, ezek az angolok teljesen elmebetegek, a kisvárosban ahol élek minden wirelessen megy, és alig titkosítják, szóval amíg nincsen net a addig kijövök a parkba egy kicsit netezni, itt azért nincsen akkora tél, egyébként az online húdegyors szervíz 3 napja nem képes egy válaszemailt megfogalmazni arról mi baja is lehet az SD kártyaolvasómnak azt hiszem holnap csúnyán fogok velük viselkedni, mert a honlapon dícshimnuszt zengedeznek hogy milyen király a support, ahová két napja próbálom beregisztrálni magam csak éppen nem lehet.
Olvastam hogy kínálgatnak papír nélküli gépeket eladásra, ha beleszólhatnék még akkor is gyanakodjatok ha papírral adják, amikor a gépet vettem még úgy kb. 40000 forintért vehettem volna lopás elleni biztosítást is, szóval tényleg a kisördög beszél belőlem de mi van akkor ha a koma eladja neked a papiros, csodaszép gépet, te szépen hazaviszed Ő pedig másnap bejelenti lopottnak, ( persze lehet hogy csak a kisördög beszélt belőlem ), szóval azért egy adásvételit írjatok mindeképpen. -
PLacc
senior tag
Ha valaki ''papírjait elvesztett gépet árul gyári gar nélkül'', akkor az 90%, hogy lopott, nem akarok senkit sem gyanusítgatni, de aproneten az utóbbi időben három D610-es gép is felbukkant, olyan 150-180k-s áron (akár X300-as ATIval), és mindegyik lopott volt (leellenőriztettem a Service Tag alapján)! Egy 0670xxxxxx-es számú emberke árult pl. 2-t.
Ezekre persze nincs gar, ha beviszed a Humansofthoz, az egyenlő a lebukással, és orgazdaság!
[Szerkesztve] -
tpoor
csendes tag
Ahogy latom, nem lehet, automatikusan adjak hozza. A jo hir, hogy most 256 helyett 512 MB RAM-mal adjak gratisz. Azt viszont mondanam, hogy mivel en N.o-ban rendeltem, a billentyüzete nemet (persze tud magyart is feliratok nelkül) es nemetül fut a Windows Home-ja. Ha jol emlekszem, az elsö installalasnal at lehet angolra is allitani.
-
tpoor
csendes tag
Ha jol latom az a link amerikai. En az enyemet Nemetorszagban rendeltem interneten keresztül. Annyi huncutsag volt a dologban, hogy 70 € postaköltseg volt hozza. Figyelni kell, mert gyakran vannak akcioik, amikor ezt ök atvallaljak. Söt, kapsz gratisz egy nyomtatot, vagy extra memoriat hozza. Amugy jo volt a dolog. Megrendeltem, nem egeszen 2 het mulva jött a szomszedasszony, hogy itt jart a postas es hozott vmit. A szamla benne volt a csomagolasban, van 2 heted, hogy befizesd, vagy ha reszletre akarod venni, akkor el kell küldeni a C&C Banknak egy igenylest. Amugy az europai arakat es kinalatot itt talalod:
http://www1.euro.dell.com/content/default.aspx?c=de&l=de&s=gen
Jo böngeszest! -
dane
senior tag
[link]
az itt található árakon hogy lehet beszerezni notikat? ezek milyen árak? -
tpoor
csendes tag
válasz
Monorail #298 üzenetére
Arulja mar el valaki, hogy itthon miert ennyire dragak a Dell-ek? Ha van ismerösöd a Lajtatol keletre, most origonalban ezt a konfiguraciot 1792 € -ert (az annyi, amennyiert teljesen korrekten kinalod) adjak. A notebook.hu-n ez tenyleg kb 700.000 Ft. Miböl jön össze ez a 250.000 Ft különbseg? Ezt most komolyan kerdezem, mert en is szeretnek venni a hugomnak egyet, de ha lehet Magyarorszagon, mert ö ott el.
-
dane
senior tag
Látom itt sok embernek van Inspiron 6000-ese!
Én pont ezt a típust keresem! Ha valakinek eladóvá válik kérem jelezzen itt:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó/HP ZBook 15 G3 /I7-6820HQ/16GB DDR4/VGA M1000M 2GB/Win 11Pro/15,6" FHD/512GB M.2NVMe!!!
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T2000 4GB
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest