Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AI okozta csődhullámra figyelmeztett a Phison vezetője
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
davenport
senior tag
válasz
Atlantis
üzenetére
Szerencsére pixelhiba nincsen,

Olvasgattam külföldi noteszgépes oldalakat, és mások sem értik ezt, főleg azért mert Pavan nevű kedves barátom az indiai ügyfélszolgálatnál kezdetben is a rejtett partíció mellett kardoskodott, de aztán elmagyaráztam neki, hogy az egész úgy ahogy van halott ( pl, a gyári Mcafee vírusírtót nem tudom letelepíteni, illetve -mert ehhez adtak a - a recovery CD-t feltelepíteni mert e gép nem engedi, illetve a MCafee ún. privacy service nem indítható, és a Windows meg fagyogat, szóval amikor ezeket a hibákat vázoltam neki akkor felajánlotta az ingyenes CD-ket, és a Dell honlap szerint azokat már ki is küldték nekem, csak éppen még nem kaptam meg, és kaptam egy szép köremailt hogy a CD-ket a tudatos környezetvédelem jegyében nem küldik és ezzel mennyi pénzt megspórolnak ( imádom ezeket a marketingdumákat ).
Azt persze mondanom sem kell hogy külön még telefonon is felhívtak hogy a CD-ket nem postai úton küldik tehát legyek otthon 9-5 között, mert csak aláírásra megy a dolog( és mivel szabadnapom volt itt is csücsültem ), csak éppen senki sem hozott semmit. Amikor írtam nekik hogy semmi sem jött akkor visszaírtak hogy a nyílvántartás szerint ezt ők leszállították, erre írtam hogy akkor legyen szíves scannelje már be az átvételi elismervényt, hogy mégis, merre meddig, akkor jött az email, hogy ja bocsi mégis normál postai úton jön, és várjak türelemmel.
Szóval itt sincsen kolbászból a kerítés, bár lekopogom, mivel van egy kis ebay-függőség ( és normális Paypal lehetőség ) eddig minden más megjött a postai úton.
Igazából megint ugyanaz bosszant mint a kártyaolvasóval, hogy ez egy apró kicsi hiba a komplett géphez viszonyítva de mégis furcsa, hogy ennyire linkek legyenek, és talán az egész nem zavarna ha hetente nem dolgoznék 55-75 órát és lenne időm vacakolni vele, de pontosan ezért vettem ezt a drágább gépet hogy ne kelljen.
Aztán ha végre hazajutok és elromlik a gép akkor irány Bécs ( még jó hogy a Balatonról nem olyan vészes )
, de ez még majdnem egy év.
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- HP AI Laptop 15 - Intel Core Ultra 7 255U 16GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB 88% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, de ez még majdnem egy év.