- Megerősítette, majd letagadta a TSMC, hogy segítenek az Intelnek
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Játékosoknak szánt, vezeték nélküli headset jött a PowerColor logójával
- Sokoldalú Thunderbolt 5 dokkoló érkezett a Cable Matters színeiben
- Bemutatkozott az In Win legfrissebb, AR szériás kompakt AIO-ja
Új hozzászólás Aktív témák
-
McLaca
őstag
válasz Atombalu #15976 üzenetére
Az nem, épp azt a célt szolgálja, hogy a kettő ne keveredjen.
nuskingb: notebook esetén játék alatt abszolút az. Ha ez vigasztal, én nem játszom, és 57 fokos a T7250-em.
pumukli23: általában belülről kifelé haladnak a fémmel, szóval még a műanyagkasztnis gépekben is lehet belül fém váz. A Vostrók régebben teljesen fémek voltak (nekem is az van még, ld. profilomban), egyedül a kijelző körüli szegély, és a billentyűzet feletti gombsor lapja műanyag. Szóval minden bizonnyal most is ez a helyzet, ha kívül fém a Vostro, akkor belül is. De ha lekapod a memóriafoglalatok fedőlemezét, alatta megnézheted.
moland007: ha windows, akkor eszközkezelő... és ha Intel kártya, akkor már a nevéből kiderül.
PB: alaplap halála esélyes.
Cyberpunk: engem csak a kijelző érdekelt, i7-re nincs szükségem (túl sokat fogyaszt és hőt termel, teljesítményben az i5 is elég lenne nekem, a T7250-emet az is kenterbe verné, megtámogatva egy SSD-vel... )
Ha ennyi a felár, akkor 400 alá is lehet menni, de azt hiszem, mégiscsak a következő utáni noteszomban lesz RGB LED kijelző... Most valahol 300 körül meg szeretném a dolgot úszni (harmadik noteszem lesz, és második Dell-em).Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
Új hozzászólás Aktív témák
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i5-7GEN I 8GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3300 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD TOUCH I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest