Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- RAM topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hinkusz
csendes tag
Hello!
A dell inspirion 1545 gépről tud valaki valamit? Konkrétan ezt a gépet néztem:
http://notebookzone.hu/mid.php?l=DELL+INSPIRON+1545+653G32ALBK+-+fekete&mid=1&lkod=102&skod=2590
Igazából filmet néznék, neteznék rajta, az aksi jó lenne ha bírna filmnézéssel kettő és három óra között. Játék nem nagyon max fifa10 meg fifa manager... Csak azért kérdezem, mert nagyon lehúzták itt:
http://www.ipon.hu/elemzesek/dell_inspiron_1545_rossz_iranyba/442/
A dellekről idáig csak jót hallottam ezért is akartam ezt, de az írás után nem tudom...
Előre is köszi a segítséget! -
Scatty
csendes tag
válasz
asadasad22 #12892 üzenetére
Viszont én fel sem tudtam iratkozni, mert az mondja, hogy nem vagyok jogosult frissítésre. Pedig az vagyok.
-
-
McLaca
őstag
Ezek a gépek már nem támogatják az XP-t. Ha esetleg találsz hozzá win2000-hez való drivert, az működhet, de inkább tegyél rá win7-et (vistát ne, gépigénye ugyanakkora, de a win7 lényegesen kiforrottabb - ideális esetben semmilyen driver nem kell alá, mert mindent alapból meg tud hajtani).
Üdv!
-
oremusa
csendes tag
Szevasztok!
Szeretnék magamnak venni egy DELL nb.-t kb.110 000 ft.-ért.
Már kinéztem magamnak egy Hp compaq 615 ami kb. ennyibe kerülne, de utána sok rosszat halottam HP-ről, és sok jót a DELL-ről. Régebben volt nekem egy DELL latidute D600 tök jó volt csak aztán történt valami az alaplappal oszt nagyon drága lett volna kicserélni. Tudnátok valami DELL-t ajánlani? Köszönöm! -
nbk
aktív tag
valaki nem tudja hogy lehet vostro 1015-höz xp alá hangot csinálni? 2 napja keresek hozzá drivert de nem találok... legtovább ezzel jutottam, 1-2 file átírása után fel is telepedett de hibával van az eszközkezelőben, a hardver nem indítható el...
thx -
Sziasztok!
Nem tudja valaki nálam jobban informált, hogy mikor kerülnek a Magyarországon lévő boltokba előtelepített Windows 7-tel Dell notebookok? Mert ahogy látom, azokban az országokban, ahol közvetlenül a Dell-től lehet személyre szabott laptopot rendelni, már csak Windows 7-tel együtt lehetséges. -
Scatty
csendes tag
Sikerült már valamelyikőtöknek Windows 7-re frissíteni a hivatalos Dell upgrade oldalon keresztül?
-
dawil
tag
Köszi nbk! ha nem lesznek túlterhelve a rapid serverek majd leszedem, és kipróbálom
-
nbk
aktív tag
sok szenvedés után sikerült megtalálnom vostro 1015-höz wifi drivert xp alá, feltöltöttem...
http://rapidshare.com/files/297234506/R174291_no_version_check.ZIP.html
üdv -
asadasad22
őstag
-
McLaca
őstag
Tölti akkor is. A DELL-ek ráadásul okosak, 95% feletti töltöttség esetén nem kezdik el tölteni az akkut, ha csatlakoztatod hálózatra, így ha folyton gépben van az akku és sokat van dróton, akkor se tölt rá minden feszültség alá helyezéskor (bedugáskor), csak ha az akku önkisülése 95% alá viszi a töltöttségét, vagy eleve 95% alá merült a használat közben.
Üdv!
-
dawil
tag
mint tök kezdő laptopos azt is meg szeretném kérdezni, hogy mivel az akku már lemerülőben van, ha rajtahagyom a hálózati töltőn, de a gép ki van kapcsolva, akkor is tölti (vagy csak akkor?) az akkut (Dell Vostro 1015)?
-
negyedes
addikt
Udv!
Tudna nekem valaki ajanlani olyan boltott ahol DELL Inspiron 1501-hez lehet kapni billentyuzetett? Sikeresen eltortem az enter bill. es mar nagyon zavaro, hogy nincs ott.
-
McLaca
őstag
Gondolom, nem fehér LED háttérvilágítású (vagy inkább kijelző szélén világító, mint a mobiloknál) LCD kijelző, hanem red-green-blue LED-ek alkotják a képet (tehát nincs LCD, csak a LED-ek). Ez kevesebbet fogyaszt, jobb a színtere, színvisszaadása, világosabb, kontrasztosabb - és drágább.
Üdv!
-
R1X
csendes tag
Hali!
Két kérdésem szeretnék felvetni:
1.: Dell D600 bios jelszavának visszanyerése/reset-elése.
Mivel le van tiltva a bios, így még a boot menüt se lehet állítani.
Volt már 2 órára kivéve belőle az elem, de nem felejtett..2.: Dell 640m avagy Dell E1405 memória kezelés.
Gyártó honlapja szerint 2Gb kezeli a memóriát.
Chipset honlapja pedig 4Gb-ot ír.
E szerint pedig, 4Gb-ot tud kezelni, de csak 1Gb-os modulokat, vagyis 2*2Gb-t nem.
Esetleg valakinek 2*2Gb DDR2 RAM próbára???R1X
-
van nekem (illetve a hugomnak) egy dell 1545-ös gépe. Kontaktos a jack kimenet rajta. Az még csak hagyján hogy kontaktos, de ahogy állítom a balanszot, mindkét oldal lehalkul, + néha eltűnnek a beszédhangok (nem csak 5.1-es filmnél), sima sztereo mp3-nál is. A beépített hangszórókkal ellenben semmi gond.
Utóbbi az gyanúsan nem kontakthiba, nem tudom mi legyen mert a gépre szükség van, de csak elvinném szervízbe, mert idegesít h egy alig több mint 1 hónapos gépen ilyen hiba van...
Most nincs előttem a garipapír, de asszem vmi 4 munkanap alatt javítós garancia van rá, tapasztalatok szerint bele szokott férni 1 hétbe a javítás? -
Whaazzup
senior tag
Szia.A normális az,hogy az everest kiírta az akku százalékos használtságát.Ami igaz lehet,hogy 1-2 év alatt tönkre mehet.
Fődarabokra,kijelző,alaplap,proci,ram,meghajtók,billentyű,touchpad,a keret,zsanér,akku nem.De lehet eltérés de szerintem már három év után se tudod majd érvényesíteni.
-
McLaca
őstag
válasz
_Hunter_ #12866 üzenetére
A nővéremről van szó, jó, ha 1-2 hónapon belül lesz belőle valami...
Az Inspironoknál rosszabb biztos nem lehet, amitől félek, hogy a hűtése zajos lesz, mert már megszoktam a Vostrom szinte hangtalan ventilátorát. Amint meglesz a masina, beszámolok a tapasztalatokról.Üdv!
-
dawil
tag
válasz
_Hunter_ #12866 üzenetére
Helo! Én ma vettem egy ilyet. Egyelőre még nincs sok tapasztalatom, de majd folyamatosan (amolyan blog formájában
irok majd ide. Most asztali gépről irok, mert ott van netem (wifis szomszedspot
). A dellen alapból az ubuntu volt fenn. Biztos nem rossz kis linux diszt., de én a jól megszokott Win Xp- raktam fel rá, ami rá is ment miután a biosban (ami most már EFI) átállitottam a merevlemez beállításoknál satarol atara (volt még egy opció: vmi rejtett sata mod???). De az xphez nem igazán vannak driverek pl hangkártyát nem találtam, reméljük, még lesz. Ezért felraktam rá a win7rc-jét is az xp mellé, azzal szinte mindent felismert. Stabilnak tűnik egyelőre, halknak, a merevlemez nem melegszik, sem a proci túlságosan: 40 alapban, 50 mondjuk videozás közben (igen, everest). Ami viszont hangos az az ODD, meg egy kicsit nehezen tuszkolható vissza, de lehet, hogy ez csak az első laptop megléte miatt szokatlan nekem. Egyelőre ennyi. Majd még DVD-t is akarok irni, csak nem tudom, hogy a régi 6.6.15-ös nerot hogyan fogadja a win7. na mind1. majd kiderül.
-
asadasad22
őstag
válasz
Rocko007 #12864 üzenetére
jah, ezt neztem en is, de csak a kovetkezo ujrainditasig lehet letiltani a toltest ahogy latom, ha meg fel van toltve az aksi akkor alapbol is idle-be megy, szoval nagyon sok ertelmet nem latom a dolognak..
#12862: 6-7%? az nagyon sok lenne sztem. az azt jelentene h kb 15 teljes feltoltes-kimerules utan az aksi kuka.
-
Whaazzup
senior tag
Ebben igazad van.A minőség mert már régen nem az igazi,spórolás mint mindenben.Sok akksit szétszedtem már hogy pár akkut cseréljek van különbség.
Ja és valami az leg újabb akksiknál már eleve töltés számláló van és ha mondjuk eléred a 1000 ciklust letilt az akku vagyis nem tudod használni.Kilehet kódolni ha van kivel.
És ekkor már számít az idő.valamiért csak kitalálták.
köszönöm a hozzászólásodat.
-
Rocko007
aktív tag
Aki hálózatról használja a gépet, annak ajánlom a Dell Battery Meter programot. Le tudjuk tiltani a töltés funkciót, az akksi ilyenkor idle állapotba kerül.
-
wwhy
veterán
válasz
McLaca #12860 üzenetére
értem; de az everestre nem nagyon hagyatkoznék akkor sem
3 HP noti esetében a zsír új aksikra jelzett 70-80%-ot (1 töltés!), majd 2-3 hónapig volt 90% körül, utána leesett 40-50%-ra. Mindeközben az aksik vígan teszik a dolgukat, és mai napig hozzák a ~3h-ás munkaidőt; ennyit tudtak, ezt hozzák most is
-
eami
veterán
válasz
McLaca #12860 üzenetére
a liion akksinak egy ciklus a 0-ról 100%ig való töltést jelenti. 10 perc nem egyenlő 1 ciklussal ez tévedés.
Akkumulátor akadémia (német tanulmány fordításából)
-
McLaca
őstag
Nem is erről beszélt. Hanem arról, hogy 1 töltés az 1 töltés, legyen az 2 órás, vagy 2 perces. Tehát ha félig lemeríted az akkut és feltöltöd, az 1 töltés. Ha 10 percig használod, aztán rátöltesz fullra, az is 1 töltés. És azt nem árt tudni, hogy a li-ion akkuk se teljesen feltöltve, se teljesen lemerülve nem szeretnek lenni, az ideális 30% és 80% között tartva lenne, csak ez ugyebár kivitelezhetetlen.
.bandi: ezt úgy kell érteni, hogy a wear level (vagy magyar progikban esetleg elhasználódás néven lehet) 44% most? Everest meg tudja mutatni.
Üdv!
-
wwhy
veterán
válasz
Whaazzup #12855 üzenetére
Ha csak egy 1-2 órát használod és hálózatról az jócskán meg rövidíti az akku élettartalmát.
ezt meg honnan veszed?? lit-ion aksiesetében tökmind1, hogy 10 perc v 1h, csak a töltöttséget befolyásolja. A telók aksijait is nyugodtan lehet már összevissza töltögetni, nincs memória effektus 8azaz van, csak mire jelentkezne, eladod a telót). -
.bandi
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 10 hónapos Dell Vostrom, benne egy 6 cellás Li-ion akksival. Újonnan, 100%-ra töltve kb 4 órát írt ki a rendszer (ubuntu és vista), hogy "addig fogja bírni". A laptopot nagyrészt hálózatról használom (úgy hogy az akkumlátor is benn van).
10 hónap elteltével a kapacitás 56%, és teljesen feltöltve 1:40 percet ír ki, és mindezt takarékos üzemmódban. Normális az ekkora romlás ennyi idő elteltével?
Egyszeri lemerítés-feltöltés alatt 6%-ot romlik a kapacitás (62% --> 56%).
Szerintetek lehet valahogy javítani még az élettartamán? -
eami
veterán
válasz
.Benett #12844 üzenetére
hol vetted? bill. háttérvilágítás a hivatalos oldalon csak opcionláisnak jelöle ellenben akárhány videót néztem meg mindegyiken volt. Magyar webshopokban nem jelölik. Idehaza mi a helyzet? mindnek van háttérvilágítása?
Én ezzel a kettővel szemezek:
-
Béló
aktív tag
sziasztok!
az mennyire normális ha a 10 hónapos dell inspiron 1525ös notim akkujára az everest 13%os elhasználódást ir??
Szerintem kevesebb ideig is birja az akku mint annak előtte: pedig heti 1-2sezr max pár órát ment..
Szerintetek érdemes elvinnem az akku-t szervizbe?
Az akkura mennyi garancia van (a notira 4 év van, ez az akkura is érvényes?)?
előre is köszönöm a válaszokat! -
mob_zzz
aktív tag
válasz
benecz #12850 üzenetére
Normál avikkal nekem nem volt gondom más Atomos netbook-kal.
Nézz be a többi netbook topikba (Wind, 1000H), a konfiguráció ugyanaz (kivéve egyes Miniket, amiben Poulsbo chipset van, de ezek meg már hardveresen is támogatják a video-lejátszást), sok tapasztalat összegyűlt már a processzor/chipset képességeiről.
-
viztelen
tag
Üdv!
Dell Latitude E6400 gépem van Win 7 RC1 64 bit-tel, update-elve , és újabban rosszalkodik :SMúlt héten feltelepítettem a Bluesoleil legfrisebb verzióját (ami elvileg Win7 kompatibilis), és nem sokkal utána nem megy sokáig az akksi.
(kedden lett feltelepítve a Bluesoleil, és pénteken vettem észre a hibát. addig nagyjából folyamatosan adapteren volt a gép.)Ha csak akksiról megy, akkor azt írja ki, hogy "Consider Replacing your battery", és max fél óra után kikapcsol, folyamatosan megy le a töltöttség-jelző... (volt már olyan is, hogy 10 perc alatt lement 100%ról kikapcsolásig)
Nem tudom,hogy ez a bluesoleil miatt történt (USB-s bluetooth-t használok, az alap win 7 BT kezelőjét nem tudom használni, mert az eszközök párosítása után nem tudok csatlakozni hozzájuk), vagy pedig azért, mert valahol túláramot kapott az akksi, vagy nem tudom....
A gép kb 10 hónapos, szóval nem olyan öreg, hogy ilyen jellegű problémák legyenek. Szervizbe csak végső esetben vinném el, mivel dolgozok rajta, és nincs másik gépem.
Van valamilyen ötletetek, hogy ez mitől lehet?
Próbáltam többször feltölteni-lemeríteni, de nem javult a helyzet.
Most azt fogom kipróbálni,hogy Live CD-vel meddig bírja, hátha csak a Win 7 a ludas....
Remélem tud valaki segíteni. Bocsi a hosszú kommentért...
-
McLaca
őstag
-
Kyller
senior tag
Szevasztok! Olyan problémám van, hogy van egy Dell Latitude D830-as notim, és alapból Windows XP OS járt hozzá. Most kicsit meguntam, úgyhogy Win 7 Ultimate x64-et pakoltam föl rá. De valami miatt néha úgy gondolja a rendszer, hogy megfagy, rosszabb esetben kék halállal szabadságolja magát. Formáztam a winyót, tehát nem upgrade-eltem. Feltettem a legújabb drivereket, egyrészt Windows update-ről, másrészt Intel honlapjáról, harmadrészt a Dell honlapjáról, de csak nem akar megszűnni a problem. Sok kedvem nincs visszatenni az XP-t. Javaslat?
Ja, és néhány progi se akar települni, többek közt az MSN...
-
radamsky
senior tag
beszámitottm egy 1535-ös notit mondom majd eladom, mivel elég jo árban számitottam be és akartam eladni, de aztán nálam ragadt. Eléggé meggyöző a teljesitménye, igy megtartottam. Egyszerü volt a honositás
a garit is meghosszabitottam (seggre ültem mikor megtudtam mennyibe kerül +2 év)pofás gép pofás teljesitménnyel
bár az xp-ét nehezen szültem rá, de pl a win7-es is fut rajta (vista driverekkel)
xp-ét használom mert gyorsabb mint a 7-es, azt csak zenei célra film zene használom, mivel xp-én a hangot valahogy nem sikerült tökéletesen megoldan, azaz kicsit halk, kicsit nagyon halkTudom ajánlani bárkinek ezt a tipust
ami zavar
- Alapbol Vistás
- A fedlapja ahoz képes hogy nem fényes, de nagyon maszatolodik
- A billentyüje gyengébb mint az asusé -
benecz
tag
Érdeklődnék,hogy a dell miniről kinek mi a véleménye?
Ezekben van beépített hangszóró?
Net,msn,videónézésre kellene.
Várom válaszaitokat -
.Benett
tag
válasz
Drakemusic #12840 üzenetére
Szia !
Én már egynek a boldog gazdája vagyok 1,5 hónapja. Én nagyon szeretem semmi kivetni valót nem tudok vele kapcsolatba ! Nem tudom neked milyen VGA lesz benne az enyémbe HD4570 van és még nem találtam olyan játékot amilyet nem tudok játszani. nyúztam pl.: Gta4, FarCry2 Crysis ...
Megbízhatóságát nálam az igazolta ,hogy a barátnőm leejtette a vonaton, de egy karc sem esett rajta.
Egyszóval Dell -
Rocko007
aktív tag
válasz
Drakemusic #12840 üzenetére
Jó kis gép, de komoly teljesítményre nem kell számítani. [link]
-
-
Drakemusic
csendes tag
Sziasztok.Érdeklődnék mi a véleményetek a DELL STUDIO 1555 ös példányról.Megbízható készülék, valamint játékra mennyire jó?
Köszönöm előre is válaszotok! -
McLaca
őstag
válasz
Csabee. #12838 üzenetére
Én sem vitázom, csak értekezem.
Meggyőzhető vagyok, ha elmagyarázod, miért jobb nekem a 32 bites w7, mint a 64 bites.Driver szempontból egyértelműen jobb a 32, mert van egy 2004-ben vásárolt scannerem, ami az eredeti szoftverével biztos nem fog menni 64 bites rendszeren, támogatás pedig már nincs hozzá (alternatív módon persze működhet), lecserélni meg ezért nem fogom, hibátlanul és tökéletesen megfelel a feladatra, amire vásároltam.
További elgondolkodtató tényező, hogy a prociban 2MB az L2 (sajna 4MB-os T7300-as nem volt akkor elérhető, amikor rendeltem a gépet), ami a 64 bites rendszeren szűkösebb lehet. De gondolom, ahhoz már olyan alkalmazás is kell, ahol ez kibukik.
Szóval, érveket kérek, mivel etessem a V1400-asomat.
Üdv!
-
válasz
Whaazzup #12829 üzenetére
nézd meg hogy a zsanér alu háza mennyire van kopva
Ehhez szét kéne szedni nem? Most ez nem megoldható. Napi szinten használom :S De bízok a te tapasztalatodban és szakértelmedben.
Ha lesz, akkor szólj nekem is plz. Jó lenne ha sikerülne felújítani ezt is rajta, hogy régi fényében tündököljön -
Csabee.
nagyúr
válasz
McLaca #12825 üzenetére
Próbálkoztál már 32bit-es driver felrakásával?
Ne haragudj hogy megkérdezem, de neked miért jó ha 64bit-es oprendszert használsz?
Mert megnéztem a gép konfigurációt, és nem egy atom gép (nem fikázásképp mondom)
De ha nincs 3-4gb-nál több memóriád akkor számodra felesleges feltenni a 64bit-et!
Illetve a te konfigodon még 4gb esetén sem lenen érdemes 64bit-es oprendszert feltenni véleményem szerint! -
McLaca
őstag
válasz
Csabee. #12824 üzenetére
A hangkártyán és a kártyaolvasón kívül mindent fel is ismert, de a quickset nem is ezért jó, hanem plusz beállításokat tesz lehetővé a hardverhez, és pl. visszajelzi a hangerőt is, ha már egyszer van a gépen dedikált hangerőszabályzó gomb, akkor ez jó lenne... Megleszek nélküle, ha muszáj... Az érdekesség: a hangkártyához a 32 bites Vista drivert töltöttem le, de tartalmazta a 64 bites drivert is. Kicsit felemás ez így... Erre a gépre (Vostro 1400) egyébként nem hiszem, hogy bármit is ki fog még adni a Dell W7 alá, elvégre több, mint 2 éves modell.
Üdv!
-
McLaca
őstag
Fogós ravasz kérdés: vajon miért nincs 64 bites driver egy olyan gépre, ami kizárólag 64 bites procival jött ki?
Konkrétan a Dell Quicksetre gondoltam. 32 bites Vistát támogat, 64 bitest nem (win7-et se, de a win7-re a vista driverek tökéletesek).
Ez így nem kerek.Üdv!
-
válasz
Whaazzup #12816 üzenetére
Thx a választ
Hmm...és akkor a nagyon lötyögős zsanér minek az előjele, már ha egyáltalán valaminek az előjele? Zsanért hol lehet hozzá szerezni azon kívül hogy vadászni az apróhirdetéseket, bontóban matatni, és reménykedni? Ettől eltekintve tip-top állapotú (ami volt gyíkja már megoldottam, már csak ezzel van "bajom").
-
Flektor
csendes tag
Sziasztok!
Az történt velem h úgy elkapott a legutóbbi vihar h táskástól mindenestől xarrá ázott a Dell notim
. Most volt 1 éves, szóval van még rá gari (Next Business Day). Véleményetek szerint milyen kilátásaim vannak, fedezi ezt a garancia, volt valakinek hasonló tapasztalata? A boltot még ezután hívom, csak gondoltam rákérdezek itt is hátha tudtok valami okosat...köszönöm előre is! Flektor
-
Whaazzup
senior tag
Szia.Ezeket is szerelem és nekem is D600-om van semmi holtjáték szorosan illeszkedik.
Annyira jól illeszkedik hogy nekem egy zsanér van csak benne és bírja,mivel a jobb eltörött.
Nagyon nehéz szerezni hozzá zsanért,csak a belevaló a jó.
ÜDV.Csak este 22.15 -kor leszek szívesen válaszolok ha van más kérdésed is.
-
_Hunter_
őstag
Isten igazából egy Presario 2800-as alá kellett, mivel Prescott magos procival van megáldva és nagyon meleg volt. Olyan szintén, hogy jópár órás használat után szabályosan égetett. A coolpad sokat segített, hogy ez ne forduljon elő.
Most egy HP8510p alatt megy egy Zalman, szintén 4-5 fokkal fűvősebb az egész gép. Sajnos ha rákapcsolt a venti a notiban, eléggé hangos volt (ilyen téren a Dell sokkal jobb), így a coolpad sokat segített. Mondjuk én a notikat dokkolóval használom, folyamatosan lecsukva és viszonylag zárt helyen, így eléggé adott volt.
Nem jelenteném azt ki, hogy emiatt tovább húzza a noti, inkább azt, hogy optimálisabb az egész gépezetnek, no meg hang szempontjából nem mindegy, hogy 2db 8/9/12 cm-es venti hűti, vagy csak a proc hűtő. (Zalman megoldás, amúgy nagyon korrekt, csak hát az áruk....) -
Rocko007
aktív tag
meglett a hűtőpadom: Cooler Master NotePal U2. A ventik szabadon variálhatok, idle-be 35 fok körül van a 42 helyett.
-
Nah, sokadik kérdésemre már talán...talán válaszol valaki ebben a topicban
Most éppen az érdekelne, egy D600-asnak mekkora normális körülmények közt a zsanér holtjátéka. Szerintem az enyémen már eléggé ki van kopva. Ha a kijelző tetejét nézem, úgy 2-3 centi is lehet. -
Balinkó29
csendes tag
Sziasztok Feleségemnek kinéztem egy d610-est ,alap dolgokra kellene neki
55e lenne. Gondolkozom még rajta de inkább emellett döntenék mint egy fsc mellett ami igaz fiatalabb de amugy lehet nem ér ennyit. Szerintetek? -
_Hunter_
őstag
válasz
asadasad22 #12805 üzenetére
Szerintem az adott gép márkájára van csak korlátozva. Pl.kollega hozott egyszer win telepítőt, amit a Dell notijához adtak. Csak Dell gépben volt hajlandó megmozdulni.
Sajnos arra már nem emlékszem, hogy a típusnak is meg kellett egyeznie.Fentiekkel szemben viszont lehet, hogy az Office Student változatnál nem fordítanak erre ekkora figyelmet.
-
asadasad22
őstag
válasz
asadasad22 #12760 üzenetére
vki?
-
-
.Benett
tag
Sziasztok!
9 cellás Studio 1555-höz kapott zsír új akksimat 6 cellás újra cserélném 1:1 -be.
Akit érdekel : PÜ -
asadasad22
őstag
nemtom h lehet-e kapni ebben az orszagban nem horribilis aron (egy helyen lattam kiirva valami 940k-ert - lol), de mint mar irtam, az a .4" tenyleg nem szamit sokat, inkabb az alapjan valassz, hogy milyen felbontasra/kijelzovilagitasra (wled/rgbled) van igenyed.. mellesleg a regebbi 720p kijelzok is 16"-osak voltak.
-
huini
csendes tag
Nekem mindenképpen rgb-ledes dell kéne mivel elvileg csak is az 16"-os! É nem találok sehol ilyet! Nem tudjátok hol lehet kapni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kikristályosodik a Razr 60
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- PlayStation 5
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Sorozatok
- További aktív témák...
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest