Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ngabor2
nagyúr
válasz
papagaj #1192 üzenetére
márpedig a jelenlegi 32-bites ftp-kliensekkel van a hiba. ezek max. 4 gb-ig tudják kezelni a fileméretet.
ha nem akarok sem jigdo-sni,
csak a hecc kedvéért: miért nem akarsz jigdo-zni? először én is tartottam tőle, de aztán kipróbáltam, és egyszerűbb volt, mit gondoltam. 2 file-t kellett hozzá leszedni, meg magát a progit, és ment minden. tulajdonképp ez is ftp-vel szedi le, de az image-t helyben állítja elő sok-sok ellenőrzés mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged