Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HP notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
papagaj
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Az
ftp://ftp.fsn.hu/pub/CDROM-Images/debian/3.1_r1/i386/iso-dvd/ - ról akartam letölteni a debiant DVD image formátumban. Azt az érdekes jelenséget tapasztaltam, hogy ha internet böngészővel nyitom meg ezt a helyet, akkor az ott található két image file mérete kb 4 gigabájt, amennyinek lennie is kell. Viszont ha ftp klienssel nyitom meg ugyanazt a könyvtárat, a két fájl mérete csak 393 illetve 134 megabájt! És ezek tényleg csak valami CD-nek az image-i. Két különböző ftp-klienssel is megnéztem, tehát biztos nem az ftp program rossz.
Egyébként pontosan ugyanez a helyzet akkor is ha az ftp://ftp.hu.debian.org/-ról próbálok letölteni, tehát feltételezem, hogy nem is a tükörrel van a baj.
Ezek után két kérdésem lenne:
1. elvileg a böngészővel és az ftp klienssel fizikailag ugyanazokat a fájlokat látom, ha ugyanazt az útvonalat adom meg, nem?
2. ha nem akarok sem jigdo-sni, sem bit torrentesni, akkor hogy tölthetem le ftp-n keresztül az image fájlokat? (Láttam hogy pár hozzászólással följebb valaki azt mondta, hogy http-n keresztül kell letölteni, de ez nem tűnik alkalmas megoldásnak egy 4 gb-os fájl esetén...)
hálásan köszönök minden segitséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Spórolós topik
- Bluetooth hangszórók
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest