- Milyen alaplapot vegyek?
- Hobby elektronika
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Kompakt vízhűtés
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
papagaj
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Az
ftp://ftp.fsn.hu/pub/CDROM-Images/debian/3.1_r1/i386/iso-dvd/ - ról akartam letölteni a debiant DVD image formátumban. Azt az érdekes jelenséget tapasztaltam, hogy ha internet böngészővel nyitom meg ezt a helyet, akkor az ott található két image file mérete kb 4 gigabájt, amennyinek lennie is kell. Viszont ha ftp klienssel nyitom meg ugyanazt a könyvtárat, a két fájl mérete csak 393 illetve 134 megabájt! És ezek tényleg csak valami CD-nek az image-i. Két különböző ftp-klienssel is megnéztem, tehát biztos nem az ftp program rossz.
Egyébként pontosan ugyanez a helyzet akkor is ha az ftp://ftp.hu.debian.org/-ról próbálok letölteni, tehát feltételezem, hogy nem is a tükörrel van a baj.
Ezek után két kérdésem lenne:
1. elvileg a böngészővel és az ftp klienssel fizikailag ugyanazokat a fájlokat látom, ha ugyanazt az útvonalat adom meg, nem?
2. ha nem akarok sem jigdo-sni, sem bit torrentesni, akkor hogy tölthetem le ftp-n keresztül az image fájlokat? (Láttam hogy pár hozzászólással följebb valaki azt mondta, hogy http-n keresztül kell letölteni, de ez nem tűnik alkalmas megoldásnak egy 4 gb-os fájl esetén...)
hálásan köszönök minden segitséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Warships
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen alaplapot vegyek?
- Assetto Corsa Rally
- Hobby elektronika
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 5 5600U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest