- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én értem, hogy ez az elmélet, de tessék: Letöltöttem a leírásban is linkelt, általad is hivatkozott win32loader.exe-t. Pár kérdés után amikor a lényegi részhez értünk, ugyanazt a hibaüzenetet kapom, mint az első alkalommal (a goodbye-microsoft.com-ról letöltött win32loader.exe-vel:
Én elhiszem hogy amikor még csak egy partíción volt a rendszer - a W8 előtti időkben - ez frankón működött. Persze ez csak egy tipp a hiba okára. Az is megeshet hogy hibás nem frissített fájlokat tölt le magának. Egy dolgon nem változtat: Nem működik. Milyen minőségbiztosításon ment át a kiadás ellenőrzésekor?!ubyegon2
Ugyanaz a linux kernel, és ugyanaz a GUI mindegyik distro-ban. A pimpelés, és pár verziószám a difi. Nem mellesleg miért ne kezdhetné a tanulást, ismerkedést "mélyvízben". Hiszen a legrégebbi, szinte az összes distro alapjául szolgáló rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen program, ami...?
- Trollok komolyan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Battlefield 4
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest