Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Végre kíméletesen fog bánni a CPU-val a Corsair méregdrága PC-je
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OCCT - Overclock Checking Tool
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
Én is ezt csináltam, amit ott írnak. Pendriveról elindítottam Windows alatt a setup.exe-t. Merthogy lehet. Csak éppen a könyvtár, ahova másolni akar, írásvédett, és nem is lehet megszüntetni. Szerintem ez a gond, ezért akad meg a folyamat. De mint említettem, nem vagyok guru, nem biztos, hogy igazam van.
" Abban az esetben, ha a Windows nem indítja el automatikusan, vagy ha USB memóriakártyát használ, akkor manuálisan futtathatja az eszköz elérésével és a setup.exe futtatásával ."
Sőt, még DOS alól is futtatható elvileg.
-
tatabike
őstag
Nem tudom, én teljesen véletlenül nyúltam rá, semmi hátsó szándékom nem volt. Azt írták, hogy a Debian egy megingathatatlan atomvillanás, ha stabilitást akarok és megbízhatóságot, csak ez jöhet szóba. Na, akkor jó lesz a seed-szerverre. Én két gépen próbáltam ki, mindegyiken ezt csinálta. Utána próbáltam a könyvtárakat birizgálni, megszüntettem az írásvédettséget ott, ahova nem tudott másolni, de ugyanaz jött elő, és újra írásvédetté tette azt a könyvtárat, mielőtt írhatott volna bele. Nem vagyok egy guru, de nekem ez fura.
lev258 igen van. setup.exe
-
tatabike
őstag
Sziasztok, kb. 10 év után megpróbálkoztam megint a Linux rendszerrel, egy Debiant akartam feltenni egy kis szerver gépre, erre az az első megmozdulása telepítéskor, hogy valamit nem tud másolni valahova, úgyhogy szevasz (Nem tudtam G:/-t ide másolni: C:/win32-loader...). Emlékeim szerint régen is csak kínlódás volt vele, de hogy 10 év alatt odáig fejlődött, hogy már a telepítő sem indul el, az vicc. Régen legalább fel lehetett tenni a gépre. Mindenesetre régi emlékeket ébresztett, jót röhögtem.
Új hozzászólás Aktív témák
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Milyen széket vegyek?
- Filmvilág
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Végre kíméletesen fog bánni a CPU-val a Corsair méregdrága PC-je
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gyermek PC játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / ROG GTX 1070Ti 8GB / 512GB SSD
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi