-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Én értem, hogy ez az elmélet, de tessék: Letöltöttem a leírásban is linkelt, általad is hivatkozott win32loader.exe-t. Pár kérdés után amikor a lényegi részhez értünk, ugyanazt a hibaüzenetet kapom, mint az első alkalommal (a goodbye-microsoft.com-ról letöltött win32loader.exe-vel:
Én elhiszem hogy amikor még csak egy partíción volt a rendszer - a W8 előtti időkben - ez frankón működött. Persze ez csak egy tipp a hiba okára. Az is megeshet hogy hibás nem frissített fájlokat tölt le magának. Egy dolgon nem változtat: Nem működik. Milyen minőségbiztosításon ment át a kiadás ellenőrzésekor?!ubyegon2
Ugyanaz a linux kernel, és ugyanaz a GUI mindegyik distro-ban. A pimpelés, és pár verziószám a difi. Nem mellesleg miért ne kezdhetné a tanulást, ismerkedést "mélyvízben". Hiszen a legrégebbi, szinte az összes distro alapjául szolgáló rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest