Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• rii
    nagyúr

Nem!
    Az alsa a betöltendő modulokat egy saját config file-ban tartja nyilván: /etc/alsa/modutils/0.9
    Ha ez nincs a helyén, akkor nem tudja módosítani... :( Erről szól a hibaüzenet. Az alsa-base csomag tartalmazza ezt a file-t is... meg még 1-2-t, amire szüksége lesz. Tedd csak fel, és utána menni fog az alsaconf.

Ne felejtsd el, hogy el kell indítanod az alsa-driver forráskönyvtárából az snddeviced script-et, különben nem lesznek eszközeid.

1. felaktam alsa-base.... .......ok
    2. ujrafordigattam mind3 dir.-t lib, driver, utils ........ok
    3. driver# ./sndconfig .........ok
    4. driver/utils# ./alsaconfig --- ugyanugy elhasal a /etc/alsa alkönyvtáron ... bár most már van /etc/alsa dir, de csak egy alsa-bsae.conf nevü file, és egy üres modutils dir van benne ............

• rii
    nagyúr

Nem!
    Az alsa a betöltendő modulokat egy saját config file-ban tartja nyilván: /etc/alsa/modutils/0.9
    Ha ez nincs a helyén, akkor nem tudja módosítani... :( Erről szól a hibaüzenet. Az alsa-base csomag tartalmazza ezt a file-t is... meg még 1-2-t, amire szüksége lesz. Tedd csak fel, és utána menni fog az alsaconf.

Ne felejtsd el, hogy el kell indítanod az alsa-driver forráskönyvtárából az snddeviced script-et, különben nem lesznek eszközeid.

most sikerült feltennem.... mer a DVD-m megint szórakozott egyett, és a telepités közben megatta magát, de a dselect meg már beirta magának, hogy feltettük ....

igen láttam hogy felteszi a libao-t is ....amit nagyon hiányolt.......

ugyhogy most akkor megint

lib
    driver
    utils

./confugre
    make
    make install

Új hozzászólás Aktív témák