Hirdetés
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hisense LCD és LED TV-k
- LG LCD és LED TV-k
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
válasz
olivera88
üzenetére
Na sikerült rájönni a Magics müködésére, bár így nem működik ahogy szeretném de lényeg h tudom használni.
Az előbb véletlen sikerült egy térképet generálni, amit észre se vettem rögtön, és nem is tudtam h csináltam hirtelen.
Szóval a lényeg először aktiválni kell az ECMWF t Anacondában, ahogy előbb irtam Metviewnél
Az előbb linkelt Angol oldalon, az ECMWF oldalán ezt nem írja.
Vagyis írja, de ott csak ennyit ír.
Please make sure to activate you conda environment before running your python program.
Azaz csak Anaconda Activate.Szóval igy kell elinditani az ECMWF et, aztán jöhet scriptek futattása.
conda activate ecmwf
Ezután terminálban a base felirat átvált ECMWF re.A program így csak a terminából mükődik az a baj.
python scriptnev.py parancsal.
Azaz saját magát Python fájlt nem tudom enterrel futatni fájl kezelőböl, se Geanyből.
Erre lehet e megoldás vajon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Ősszel érkezik a Fable PC-re és konzolokra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okos Otthon / Smart Home
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Optiplex MT/SFF 7020, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060, 5090/ 4.-7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Vagyis írja, de ott csak ennyit ír.