-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
válasz
herdsman12
üzenetére
Kerestem, semmi ilyen funkciot nem talaltam. Annyit tudok allitani, hogy teljes kepernyore huzza a kepet vagy hagyja normal modba. Utobbinal ugye csak a kozepen van kep, mig elobbinel kiteszi teljes kepernyore, de a keparany es a max 1024x768 felbontas miatt eleg torz es szemcses.
Valami automatikus felderitest tudok meg kapcsolgatni, de az kb. annyit csinal, hogy felismeri, ha van jel a bemeneten es akkor tudom kivalaszti a menuben. Ezt is kiprobaltam, nem hozott valtozast.Kozben kiprobaltam masik kabellal es ki is fuztem a fali konzolbol a kabelt, hatha az okozza, de semmit nem jelentett.
Moat vegso elkeseredesemben arra jutottam, hogy ebbol a mini notibol atrakom egy masik, korabbi szerias minibe az SSD-t, ha tuleli a Debian, akkor azon van HDMI port, megnezem ott mit produkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi