-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
SwissAirplan
aktív tag
Sziasztok!
Inkább itt kérdezek mert teszek most egy kis kitérőt a Pi röl.
Van egy HP ThinClientem szeretnék rá tesztből feltenni egy "Debiant" ( vagy nem tudom hogy mit)
A feladata a TC nek hogy magába fusson majd, monitor nélkül! Tehát távoli elérés,
Ai a kérdésem lenne a TC be eredetileg van egy 2 gigás IDE flash memória, gondolom az nem sokra elég! viszont az alaplapon van SATA csatlakozó!
DE nálam meg nincs kéznél nagy pendrive... csak egy 3.7 gigás!Meg tudom azt csinálni hogy másik gépbe formázok egy SATA vinyót feltöltök rá "valami" telepítő vagy képfájlt amit kell utána berakom a TC-be és onnan boot-olok?
Vagy mi lehet amegoldás?
Tudom kerítsek egy szabad pendrive-ot..

Új hozzászólás Aktív témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Diablo IV
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Jövedelem
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Antivírus szoftverek, VPN
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest