- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Xiaomi LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- LG LCD és LED TV-k
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
válasz
bambano
üzenetére
De... csak az elég 90-es évek.

Olvasgattam picit rsync témában és arch wikin találtam ezt a commandot -persze azóta már átszabtam az én "ízlésemnek", hogy a home-ot ne másolja mán:
rsync -aAXv --exclude={"/dev/*","/home/*","/proc/*","/sys/*","/tmp/*","/run/*","/mnt/*","/media/*","/lost+found"} / /media/saelin/Debian-BuP-- a debian-bup egy 30GB-os pendrive.Ezt visszamásolva a rsync-el megmaradnak a programjaim beállításai, és úgy mindenem? Persze a a home tartalmát kivéve. Eredetileg arch linux alá próbáltam kitalálni valamilyen backup megoldást, de végül úgy döntöttem, hogy egy univerzális megoldást szeretnék. Lévén a partícióim fixek (root, swap, home), csak a rajta lévő disztró szokott változni. Gyakorlatilag egy snapshotot szeretnék a rendszerről, amit visszaállítva onnan folytathatom a dolgom, ahol azt abban a pillanatban abbahagytam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Olvass! Akció! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Eladó egy Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dobozos ÚJ MSI Cyborg 15 A13VF i7-13620H, RTX 4060, 144Hz,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest