Hirdetés
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Plazma TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
válasz
spammer
üzenetére
Nálam azért ennél még több van...

Jelenleg a képnézegetőt próbálom lecserélni. Ez az egyik olyan sokszor használt program, ami feleslegesen tartalmaz gui-t. A qiv, pqiv, feh meg hasonlók között nézelődöm.
A gui-s network managert már lecseréltem wicd-curses-re, a Kate-t vim-re, az Okulart az általad javasolt zathurára. Bár még sokat kínlódom, de a ranger is megyeget, igaz, sokat kell még tanulni, hogy pikk-pakk menjen minden, amit akarok... Néha még hiányzik a gui-s verziójú fájlkezelő, de majdcsak belejövök.
Mindeközben az i3blocks konfigját, illetve hát a hozzá tartozó battery, wifi, memory stb. szkripteket módosítgatom a saját szájam íze szerint, illetve néhány esetben teljesen újat írtam helyettük. Mindemellett magának az i3-nak a konfigját is alakítgatom, hogy ott is úgy menjen minden, ahogy szeretném.
Nem is tudom, mikor foglalkoztam ennyit a gépemmel, illetve hát az oprendszeremmel. De mindegy, egyszer kell megcsinálni, aztán utána megint nyugi lesz. Egyelőre még ott a KDE, ha nagyon beakadnék valamibe
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- Robotporszívók
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest