Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
válasz
spammer
üzenetére
Nálam azért ennél még több van...

Jelenleg a képnézegetőt próbálom lecserélni. Ez az egyik olyan sokszor használt program, ami feleslegesen tartalmaz gui-t. A qiv, pqiv, feh meg hasonlók között nézelődöm.
A gui-s network managert már lecseréltem wicd-curses-re, a Kate-t vim-re, az Okulart az általad javasolt zathurára. Bár még sokat kínlódom, de a ranger is megyeget, igaz, sokat kell még tanulni, hogy pikk-pakk menjen minden, amit akarok... Néha még hiányzik a gui-s verziójú fájlkezelő, de majdcsak belejövök.
Mindeközben az i3blocks konfigját, illetve hát a hozzá tartozó battery, wifi, memory stb. szkripteket módosítgatom a saját szájam íze szerint, illetve néhány esetben teljesen újat írtam helyettük. Mindemellett magának az i3-nak a konfigját is alakítgatom, hogy ott is úgy menjen minden, ahogy szeretném.
Nem is tudom, mikor foglalkoztam ennyit a gépemmel, illetve hát az oprendszeremmel. De mindegy, egyszer kell megcsinálni, aztán utána megint nyugi lesz. Egyelőre még ott a KDE, ha nagyon beakadnék valamibe
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Assetto Corsa Rally
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Revolut
- Automata kávégépek
- Itt van Elon Musk chat alkalmazása, nem fogod elhinni, mi a neve
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Suzuki topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest