Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- VR topik
- RAID
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
gt7100
tag
"Senki nem állította, hogy szerver op.rendszer", csak a desktopja annyira fapados tud lenni, hogy ha valaki desktop rendszert keres, jobban teszi, ha nem Debiannal szopatja magát.
Csak egy példa, ráadásul szerveres: lxc - elvileg a jessie-ben lévő már tudna mezei userhez tartozó konténert kezelni. N+1 leírás van hozzá, hogy hogyan kellene, épp csak a többség kevés ahhoz, hogy jessie alatt működjön. [L=https://myles.sh/configuring-lxc-unprivileged-containers-in-debian-jessie/]Egyet találtam, ami vélhetőleg működik, de annyira bonyolult, hogy inkább feladtam és maradok a root alatt futó konténereknél amíg stabillá válik az Ubuntu 16.04...

És hasonlókat tapasztaltam anno éveken át desktop vonalon.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Trollok komolyan
- Milyen program, ami...?
- Battlefield 6
- Napelem
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest