Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mi kellhet még, hogy betöltsek egy nyavajás színprofilt 7.6 alá? A VGA egy HD7770, friss telepítés, semmit nem tettem fel. Az .icm profilt elhelyeztem a /home/user/.local/share/icc mappába. Majd System Settings / Color / Add profile és a Device alatt az "unknown - default" nevű kijelző alatt meg is jelent a profil. Nyomtam neki egy set for all users-t elkeseredettségemben, de nyilván semmi. Gondoltam egy rebootot még megér a reménytelen, de szintén semmi.
Esetleg ha ennek köze lehet hozzá? Első boot után ez a notification fogadott:
GNOME 3 Failed to Load
Unfortunately GNOME 3 failed to start
properly and started in the fallback mode.This most likely means your system
(graphics hardware or driver) is not capable
of delivering the full GNOME 3 experience.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Eladó 2 db pixel 7
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest