Hirdetés
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
válasz
jimmy399
üzenetére
a realtek firmware se hozott megoldást, viszont megpróbáltam kernelt forgatni a 3.14.4-est, elkezdtem majd a fordítás közben egyszerűen kijelentkezik a debian... ezt megcsinálta másodjára is. Valamiért kijelentkezik a rendszer, csak azt nem értem miért.
(letöltöm a kernel.org-ról a 3.14.4-est, majd telepítem a GCC, libncurses5-dev és dpkg-dev-et. Kitömörítem a letöltött kernel forrást majd make menuconfig mindet alapon hagyok, elmentem .config fájlba a beállításokat, aztán make -j 5 KDEB_PKGVERSION=1."yourcustomname".deb-pkg . Elkezdi a fordítást, de egyszercsak a bejelentkező ablak fogad. Ja mellesleg az egész gép annyira pörög közben, miközben fordít meg csomagol, hogy az egér csak ordas nagy lagra (kb fél percc alatt érzékeli, hogy mogmozdult), a billentyűzeten meg nem reagálnak a numlock capslock és scroll lock billentyűk sem. Mintha kifagyott volna, de nem... Érdekes.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Automata kávégépek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest