Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destloler
tag
Sziasztok,
Szeretnek ujra egy kis segítséget kérni, történt egy kis baj a debian szerveremmel. Sikerült megcsinálom a conkyt erre most hétvégén valaki nagyon unatkozott és feltörte a szerveremet ( szakad volna az anyjaba a feje
) és megváltoztatta a root jelszavamat. Tegnap este megint próbálkozott úgy hogy bezártam a nyitva hagyott portot a routeremen, és meg is valahogy elérte ezt kihúztam a gépből a LAN kábelt. User kent meg be tudok lépni, terminálból meg tudom változtatni valahogyan a root jelszót? Olyan program is érdekelne ami kicsit biztosabbá teszi a gépet ami nem engedi hogy ilyen könnyen betorjenek. Jo nem volt olyan nehéz jelszavam de megis eltörölték, pedig volt benne nagybetű szám stb.. 10 karakterből állt a jelszavam. Előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fotók, videók mobillal
- Apple MacBook
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- MSI Crosshair 16 i7-14700HX 14. gen 16gb ddr5 + RTX 4060 (140W) + 240Hz QHD+
- MEGA Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) és megváltoztatta a root jelszavamat. Tegnap este megint próbálkozott úgy hogy bezártam a nyitva hagyott portot a routeremen, és meg is valahogy elérte ezt kihúztam a gépből a LAN kábelt. User kent meg be tudok lépni, terminálból meg tudom változtatni valahogyan a root jelszót? Olyan program is érdekelne ami kicsit biztosabbá teszi a gépet ami nem engedi hogy ilyen könnyen betorjenek. Jo nem volt olyan nehéz jelszavam de megis eltörölték, pedig volt benne nagybetű szám stb.. 10 karakterből állt a jelszavam. Előre is köszönöm a segítséget