Hirdetés
- A bérgyártás leválasztását javasolja az Intel igazgatótanácsának volt tagja
- Akváriumházba akvárium-AIO-t!
- A Logitech egere összement a mosásban, és ez lett belőle
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
Igazából mindig kiírt valami hibát az új iceweasel, de rájöttem, hogy nekem Firefox kéne, mert tetszik, hogy ha beírok egy településnevet a keresőbe, fent alapból megjelenik a térkép is.
De azt sem tudom, hogy kell telepíteni. Kitömörítettem, a kitömörített mappából tudom futtatni, de ez így nem jó. Azt hogy lehet megcsinálni, hogy mondjuk terminálból elég legyen a firefoxot beírni cím nélkül, és mondjuk Openboxban az legyen a Web browser, és megjelenjen a böngészők közt is a menüben? Mondjuk kipróbáltam virtuál Debian 6 lxde-n is, de ott sincs a menüben se.
Próbáltam telepíteni a 32-bites Operát is deb-ből, de a szoftverközpont nem csinált semmit. A szoftver centert is hiába telepítettem, nincs a menüben már rányomtam a reconfigra is, plusz kitömöríteni is csak terminálból lehet,a fájlokat nautilusból nem. Ezek azért vannak mert csak openbox van fent? Bár az openbox is csak így sikerült, és ez elég sok dolgot telepített mellé.
apt-get install xserver-xorg-core xinit openbox xterm bzip2 Miért csak így sikerült? Hogy lehetne változtatni ezeken?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fujifilm X
- Ezt az öt videót volt a legjobb megcsinálni idén
- Interactive Brokers társalgó
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Automata kávégépek
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1 év Garancia)
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest