-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyX_
őstag
válasz
bambano #4240 üzenetére
Én nem vártam senkitől semmit, én azért írtam ide, hogy esetleg valakitől segítséget kapjak.
(Tudtommal ez a fórum egyik funkciója.)
Ez már a végső "próbálkozás" volt, hogy ide írtam.
A másik dolog, ez csak egy tárgy lett volna a sok közül, és ha végzek, nem ezzel akarok foglalkozni(mármint a linux), ezért lett volna jó, ha valaki átsegít a tárgy nehezén.
Így utoljára annyit, a közel 40 emberből, 9-10 embernek lett meg a tárgy, és nem 1 embert ismerek, aki jó volt más tárgyakból és ezt nem tudja teljesíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Felkészült a Redmi 15C
- iPhone topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest