Hirdetés
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mostantól nem kell az Intel segítsége a többképkockás képgeneráláshoz
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommyX_
őstag
válasz
bambano
üzenetére
Én nem vártam senkitől semmit, én azért írtam ide, hogy esetleg valakitől segítséget kapjak.
(Tudtommal ez a fórum egyik funkciója.)
Ez már a végső "próbálkozás" volt, hogy ide írtam.
A másik dolog, ez csak egy tárgy lett volna a sok közül, és ha végzek, nem ezzel akarok foglalkozni(mármint a linux), ezért lett volna jó, ha valaki átsegít a tárgy nehezén.
Így utoljára annyit, a közel 40 emberből, 9-10 embernek lett meg a tárgy, és nem 1 embert ismerek, aki jó volt más tárgyakból és ezt nem tudja teljesíteni. -
TommyX_
őstag
Az elméleti anyag összesen 591 dia és a tárgy célja:
Linux Professional Institute–Képzésének megfelel
Félév végére önállóan elboldoguljunk a Linux rendszerekkel, be tudjuk állítani.
Dolgozatnál kapunk egy nem beállított virtuális gépet(Oracle VM VirtualBox progin keresztül) és azon kéne dolgozni.Bár már mindegy, jól gondoltam, hogy ez lesz belőle ha írok fórumra.
Azért köszönöm az "ösztönző" szavakat.
-
TommyX_
őstag
Remélem nem leszek nagyon "leszúrva", de nem tudom, hogy hol kérjek segítséget.
Szóval az iskolában van egy olyan tárgyam, amin Debian linuxot tanulunk, de sajna nekem nem mennek a dolgozatban kiadott feladatok megoldásai, ezért keresnék olyan valakit, aki nagyon ért hozzá és tudna egy-másfél órát segíteni dolgozat írás közben.
Tudom nem szép dolog csalni, de eddig amit felvettem tárgyat meg is tudtam csinálni, ezzel meg nem boldogulok, hiába próbálom megérteni nem sikerül, pedig szükségem lenne arra az 5 kreditre, ami jár érte.
Előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" HD+ I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, de az ilyen kérdéssel van gond: