Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Apollyon
    Korrektor

Akkor viszont sok sikert kívánok a Debianhoz. Mire kell neked a DVD-s kiadás? Netinstallos isoból simán felrakod a Gnome felülettel, vagy csak a parancssoros alaprendszert telepítesz, és felrakod rá a KDE-t. Én KDE-t javaslom (mivel vele lehet használni a Midnight Commander saját menüsorát, Gnome alatt meg a funkció gombok nem azt vezérlik, hanem a terminál ablakát), telepítés + ked + proxy + flash + java + firefox, stb.-hez van egy kezdők és magam számára írt leírásom a logouton.

Hunfatal: igen, Ubinál van ilyen, Debiant meg nem használtam még Gnome-al 5 percnél tovább.

Thx, tegnap felpattintottam egyet a leírásod alapján, KDE-vel. Gnome nem teszett az 5-ös Debilben, az új meg nem érdekel, ez a KDE frankón jobb mint az Aero Windowson:D

Amúgy van egy A4 tech egerem, van két plusz programozható gombja, de a programot nem használom, Windowsban pedig "Vissza" és "Előre" funkcióval működik defaultban (olyan mint a böngészők Back-Forward gombjai). Viszont linuxon nem műxik.. Erre tipp hogy menjen? PS/2-es egér. Mondjuk drivert még nem néztem hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák