- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen TV-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hohó!
El se hiszem, gond nélkül felment a driver. Terminálban felhúztam a kde-t kompletten, és vele együtt az fglrx csomagokat, kivéve a legacy-t, vagyis a másik 4 fglrx csomagot telepítettem.
Telepítés után aticonfig --initial, ez végzett, aztán restart, és egyből volt működő driver.CCC működik az amdcccle paranccsal, a scaling opció megy, elvileg a tearing mentes desktop is. A desktop effektek is mennek, csak továbbra sem magától, hanem mindig engedélyezni kell a kompozitot, mert egy másik processz kérésére alapból le van tiltva. Ez nyílván nem radeon driver gond, de az okát nem tudom. (inteles laptopomban nincs ilyen gond, viszont a szomszéd radeonhd-s laptopjában szintén nincs alabpól compozit)
Egyébként ha jól emlékszem, a 11.3-as driver van a squeeze testing repóban. Javaslom ezt telepíteni, korábbi driverekkel pl. a tearing és a scaling sem tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest