Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
Overlocker
üzenetére
ddr2-nel elobb bukik ki, mint a winben
nyugodtan kiprobalhatod.. en is elfelejtettem egy jo idore, mikor stabilnak mondott egy egyertelmuleg instabil beallitast.. letezsteltem es (legalabbis nalam) teljesen tokeletesen ellenorzi a stabilitast.. sosem szabad egy programot egy hiba miatt leirni.. nehogy azt mond, hogy 120 pass #5-os teszt alatt nem jonni ki a hiba..
ne mond mar nekem, hogy 50 percig nem tudsz akarmi mast csinalni, amig fut a memtest
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
nyugodtan kiprobalhatod.. en is elfelejtettem egy jo idore, mikor stabilnak mondott egy egyertelmuleg instabil beallitast.. letezsteltem es (legalabbis nalam) teljesen tokeletesen ellenorzi a stabilitast.. sosem szabad egy programot egy hiba miatt leirni.. nehogy azt mond, hogy 120 pass #5-os teszt alatt nem jonni ki a hiba..