- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Milyen SSD-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Philips LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lalaboy
őstag
A lap szep lassan megkapja azokat a modokat, amivel nagyobb FSB-t erhetek el. A proci meg valameddig birja, mivel a lap 8-as szorzon sem megy 451Mhz -nel tobbet! A ramok is birjak meg, 2.75V-on megfutottak a ddr900-at 3-3-3-4-es idozitessel. Ha a mobo belepusztul, veszek egy masik lapot.
-
S.Feri
őstag
Ki lett afavorit?
-
Lalaboy
őstag
DDR900, 3-3-3-1, 1:1, 2.8V Everest:[link]
-
Konflikt
addikt
Ejj de régen volt itt valami.
Na akk rakok be valamit, hátha megjön másnak is a kedve kicsit
Bár egy 965-ös eredmény, szval könnyen megdönthető, de történjen már vmi
[link] - 1191Mhz@5-5-5-15
Aztán próbálok javítani -
westlake
félisten
nah, latom hogy ez a verseny kudarcba fulladt.. valszeg en tamasztottam tul kemeny koveteleseket, vagy szimplan a kategoriak nem voltak jok.. na mindegy
-
westlake
félisten
-
Lalaboy
őstag
Javitottam egy kicsit az alaplappal&memoriaval eddig elert legjobb eredmenyemen.
A WinRAR-t 1000Mb fole engedtem a memoriastabilitas biztositekakent!
[link]
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
Overlocker #95 üzenetére
everestben igazad van, de elegge problemas ugy versenyezni, ha fsb 400 felett alig mutat valami emelkedest.. erdekes modon, winrar es egyeb real world tesztek rendesen kimutatjak..
jo, en voltam a barom, hogy az everestet kialtottam ki proginak.. mindegy.. nekem nem fontos ''jatszani''.. legyen ezutan is az everest a meroprogi.. -
-
westlake
félisten
válasz
Overlocker #92 üzenetére
ddr2-nel elobb bukik ki, mint a winben
nyugodtan kiprobalhatod.. en is elfelejtettem egy jo idore, mikor stabilnak mondott egy egyertelmuleg instabil beallitast.. letezsteltem es (legalabbis nalam) teljesen tokeletesen ellenorzi a stabilitast.. sosem szabad egy programot egy hiba miatt leirni.. nehogy azt mond, hogy 120 pass #5-os teszt alatt nem jonni ki a hiba..
ne mond mar nekem, hogy 50 percig nem tudsz akarmi mast csinalni, amig fut a memtest -
westlake
félisten
es nem utolso sorban sokkal kesobb szol bele a proci esetleges instabilitasa..
#5-os test 50 pass es minden tokeletes... 50 percre mindenki ott tudja hagyni a gepet -
westlake
félisten
ha a jelentkezoknek nincs ellenvetese, akkor az everestet, mint teljesitmeny mero programot lecserelnem a memtest 86+ -ra.. ket legyet egy csapasra.. csinal egy savszelesseg merest es emelett meg stabilitast is tesztel.. az eredmeny manipulalasanak a lehetosege eleg korlatozott.. teljesen jol skalazodik az idozitesek valtoztatasara (nem ugy mint az everest)
velemeny? -
westlake
félisten
mar sajnalom, hogy az everestet neveztem meg tesztproginak... az elobb csinaltam egy 2100kb/s es winrar bench-et
erdekes, hogy ez a hatalmas savszel nem jon ki az everestben!
[Szerkesztve] -
Antibá
tag
Igen érdekes eredményeket kaptam.[link]
Csak azt tudnám az olvasásom miért ilyen gyenge , amikor az írás meg 9000 felett van???
Lehet hogy a 965 csipszett tehet róla???
Várom az építő jellegű kritikákat -
Lalaboy
őstag
válasz
várnarancs #79 üzenetére
Innen letoltheto az Everest Ultimate 3.50:[link]
-
Lalaboy
őstag
válasz
Overlocker #76 üzenetére
Haladni kell a korral, szeretnem kovetni a fejlodest!
Meglepetes lessz, ha nem utkozok varatlan akadalyba.
-
Lalaboy
őstag
válasz
Overlocker #74 üzenetére
Mik a gyengebbek??
Megneztem a 4:5-os eredmenyt, relative lehangolo az 1:1-hez kepest, de ezt tudtam elore sajnos! Az abit nemszereti a 4:5-ot, legjobban az 1:1 fekszik neki, de ott meg 3850Mhz felett a procit nemtudom stabilan hajtani. Gondolkoztam egy komolyabb hutesi megoldason, de lemondtam rola, mivel (remenyeim szerint) a kovetkezo procimhoz elegendo lessz. Ez az joszag eladasra fog kerulni.
-
Lalaboy
őstag
válasz
Overlocker #72 üzenetére
Nemtudom! A procim akkor mar nem terhelheto ketmagra sajnos. Nembirja a vizhutes!
3800-on meg nincs gond, az eredmenyeim igazoljak a WinRAR tesztekhez beallitott idozitesek. A 4:5-os divider-t kitesztelhetem memoriastabilitasra, de az nem ugyanaz, mint az 1:1! -
Lalaboy
őstag
válasz
Overlocker #67 üzenetére
Koszonom!
#gab_: a ramok (BIOS ) 2.55V, a proci 3600/1.5V, 3800/1.625V szinten BIOS-ban. 3-4-3-9-en ezzel a fesszel DDR900 korul teljesitenek, max. feszen amennyit az FSB-m birt, eddig DDR2-916Mhz. -
Zull
senior tag
Irok ide is mert erre vszinu tobbnyire C2D-sek jarnak, kene egy kis help...
[link] -
Zull
senior tag
Kihajtani? Mmint miben tartja vissza? Azt tom hogy nem annnyira lehet mas lapokat feszelni, mert tudtommla abit lapoknal nagyon lehet adni neki a feszt (anno volt aw8-max-om 2x, ott 2.0V volt a max fesz a ch-nak...) de pl mas lapoknal ki lehet jelenteni hogy az fsb tartana vissza? Mert hat bazzz, azert mar 500as fsb felett jarnak egyesek...
-
Zull
senior tag
Amugy ugy nez ki garinal bevettek a lapomat
szal most mar csak a csere jon... szal P5BD a legjobb lap? Hozza egy E6600-lesz (ismerosom ismeri a kozvetlen beszallitot, 66e-ert hoz E6600-at
) A gaz amugy hogy 533-as memoim vannak, de vegulis szamolgattam, es 400as FSB-t elviszi siman, mert a memok is elmennek 800-on, szal elmeletileg no para... Amugy akkor visszaterve a post eredeti celjahoz... Tehat a P5BD a legjob lap C2D ala? Extreme tuning a cel...
-
Fekete Fény
tag
Lefuttatam az első teszteket vele.Mindenhól első lettem.A másik teszt mutatom [link]Mi a vélemény róla?(Bár már enyhén megvan terhelve a gépem más progiktól újra kellett volna inditanom)Bár tudom hogy intelesek topikja de azért véleményezhetnétek.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
a legujabb final 3.50-es everest.. mar jo az allendale bench
[link] -
Zull
senior tag
válasz
Fekete Fény #52 üzenetére
HAHOÓÓ, ez szep es jo, de olvasd el sztem az elso hsz.-t... [link]
''mivel nem akarok(unk) tul sok kategoriat, a core 2 duo-s rendszerekre korlatozzuk a versenyt.. lesz i965+allendale es i975+conroe kategora..''
Osszegezve: ROTFL! -
Speed
addikt
Nah hamarosan én is beszálok.
-
Fekete Fény
tag
válasz
Fekete Fény #51 üzenetére
Végre van eredményem teljes verzióval a számitást nem értem ezért itt egy [link]remélem jó eredmény
-
Fekete Fény
tag
válasz
Fekete Fény #49 üzenetére
Megvan a bibi trial változat nem ír ki két eredményt.Valaki teljesverziót tud adni,
-
Antibá
tag
válasz
Fekete Fény #49 üzenetére
Nem akartalak lecseszni.
Csak segíteni akartam. -
Antibá
tag
válasz
Fekete Fény #46 üzenetére
Figyelj csak!
Az everestben felül az eszközök fület le húzod,majd katt a Cache and memory benchmarkra, és START.
Ha vége a tesztnek a felső három számsort öszeadod és a negyediket pedig kivonod.
Így megkapod az összpontszámot. -
Antibá
tag
Nem tudom mikor jön már az új everest,de én lemértem a régivel (v3.00.626)
Nálam most különleges finomítások nélkül a végpontszám: 9287,6
nem tudom ez milyen eredmény ,de remélem egyre többen írnak majd ide ,hogy lehessen viszonyítani.
Egyenlőre várom az új everestet és majd akkor berekom a képeket is a tesztemről. -
westlake
félisten
válasz
Overlocker #35 üzenetére
12k
-
Konflikt
addikt
Sztem legyen két kategória:
-ugye max sáv ami eddig is van
-és egy %os tuning, azaz egy alapon végzett bencsmárk, majd %osan mennyit tudsz belőle max kihozni, szvsz -
Zull
senior tag
Hallod, neked mennyit megy a 6600-ot? Hallottam hogy meg csak most lesz izom hutesed... de ugy 3.8Ghz-et szted elfog vinni? Mert most postoltak egy kepet a cd2 es topicban egy 6400-rol ami 3.5ot ment, lol
csak mert jott egy kis le a hazhoz es most vagy e6400-at vagy e6600-at veszek... es ugye nemmind1
-
#gab_
őstag
válasz
várnarancs #36 üzenetére
Mushkin 533?
-
Fekete Fény
tag
Hello
Nekem most 2x512 800mhz kingstonom van.Most 1000Mhz jártom őket.Meddig húzhatom? -
Pietrosz
addikt
Na hol az az új everest?
Mert bugos progival elég nehéz mérni... -
várnarancs
addikt
Lehet h gépet cserélek. És az egyik userrel cserélnék c2d-re. És akkor olyanok lennének a ramok
alapon 533-asak, de viszik asszem az 1080mhzet.
Ez több mint 100%. Sztem ha meg tudnám szerezni, akkor én nyernék %-ban
-
Pietrosz
addikt
Everest bugos még az allendale procikkal? Memory benchmarkra gondolok.
3.01.731 van most nekem -
Zlika
aktív tag
Hali mindenki!
Bár abszolute nem ide tartozik de gondolom ti (legalább is valaki) megtudjátok mondani nekem hogy mi olyan jó abban a PIII sl6bx prociban (leszámítva az 512 l2 cash-t pl.) hogy még most is 10-12e ft-okért vesztegetik...Jah meg hogy ha (valami csoda folytán) véltlenül sikerülne vennem egy ilyet akkor bele tudnám-e/érdemes lenne-e az én Ecs p6s5at nevezetű lapomba?
Ha vágja valaki a válaszokat akkor thx
pis -
westlake
félisten
válasz
Overlocker #10 üzenetére
annak mi ertelme? csokkentett szorzoval szarabbul megy, mint azonos (gyari) szorzon egy allendale..
-
#gab_
őstag
válasz
Overlocker #10 üzenetére
ez jó kérdés
-
Zull
senior tag
Lehet meg en is reszt veszek ebben a versenyben
Mert ugy nez ki tegnap tragikus korulmenyek kozott elhalalozott a P5WD2-Premiumom, es ha gariztatjak (marpedig miert ne tennek) akkor becserelem egy P5B-Premiumra, szerzek giannitol egy E6400, azt jovok enis
GL Minden resztvevonek! -
westlake
félisten
haliho..
delutan eppen arrol diskuraltunk overclocker-el, hogy milyen jo is a memoria tuning.. en azt mondtam, hogy ugyis lenyomom ot, o meg az ellenkezojet.. nincs is ezzel semmi baj.. gondoltam egyet es ugy dontottem, hogy miert maradjon ez kettonk kozott.. adjunk teret a tobbi forumozonak is egy kis egeszseges versenyre.. nos, akkor meghirdetek egy amolyan kinek_nagyobb_a_pocse kategorais, mindent bele versenyt
mivel nem akarok(unk) tul sok kategoriat, a core 2 duo-s rendszerekre korlatozzuk a versenyt.. lesz i965+allendale es i975+conroe kategora.. a szabalyok a kovetkezoek:
a verseny vege pont egy honap mulva, vagyis pontosabban november 15-e, ejfel..
mindenki nevezhet aki teljesiti a szabalyokban foglaltakat.. a versenyben szigoruan csak stabil eredmenyek vehetnek reszt! a hivatalos meres elkeszitese a kovetkezo:
everest fele cache & memory benchmark (fiery jovohet szerdara igeri a 3.50-es vegleges verziot, remeljuk elerheto lesz), majd egy fel oras sterss test 2004 - orthos stabilitas test.. (large, in-place ffrs beallitassal, 9-es prioritassal)
a kepen a kovetkezoknek kell szerepelnie:
-2 peldany cpu-z (cpu+memory ful)
-a futtatott everest benchmark
-a futtatott stress test 2004 -orthos..
azeredmenyek erekelse a kovetkezo:
{(olvasas+iras+masolas) / 3} - eleres.. pl. {5000+4000+3000) / 3} - 50 = 3950
(sajnos a csalas lehetoseget kozel sem lehetkizarni, igy mindenkinek a becsuletessegere van bizva a dolog..) egylore nyeremenyeket megnem talaltam ki, de majd igyekszem
hajra!
mod: elfelejtettem emliteni, hogy hutesi es maximalis adott memoria feszultes limit nincs
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest