Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
nah, latom hogy ez a verseny kudarcba fulladt.. valszeg en tamasztottam tul kemeny koveteleseket, vagy szimplan a kategoriak nem voltak jok.. na mindegy
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
válasz
Overlocker #95 üzenetére
everestben igazad van, de elegge problemas ugy versenyezni, ha fsb 400 felett alig mutat valami emelkedest.. erdekes modon, winrar es egyeb real world tesztek rendesen kimutatjak..
jo, en voltam a barom, hogy az everestet kialtottam ki proginak.. mindegy.. nekem nem fontos ''jatszani''.. legyen ezutan is az everest a meroprogi.. -
-
westlake
félisten
válasz
Overlocker #92 üzenetére
ddr2-nel elobb bukik ki, mint a winben
nyugodtan kiprobalhatod.. en is elfelejtettem egy jo idore, mikor stabilnak mondott egy egyertelmuleg instabil beallitast.. letezsteltem es (legalabbis nalam) teljesen tokeletesen ellenorzi a stabilitast.. sosem szabad egy programot egy hiba miatt leirni.. nehogy azt mond, hogy 120 pass #5-os teszt alatt nem jonni ki a hiba..
ne mond mar nekem, hogy 50 percig nem tudsz akarmi mast csinalni, amig fut a memtest -
westlake
félisten
es nem utolso sorban sokkal kesobb szol bele a proci esetleges instabilitasa..
#5-os test 50 pass es minden tokeletes... 50 percre mindenki ott tudja hagyni a gepet -
westlake
félisten
ha a jelentkezoknek nincs ellenvetese, akkor az everestet, mint teljesitmeny mero programot lecserelnem a memtest 86+ -ra.. ket legyet egy csapasra.. csinal egy savszelesseg merest es emelett meg stabilitast is tesztel.. az eredmeny manipulalasanak a lehetosege eleg korlatozott.. teljesen jol skalazodik az idozitesek valtoztatasara (nem ugy mint az everest)
velemeny? -
westlake
félisten
mar sajnalom, hogy az everestet neveztem meg tesztproginak... az elobb csinaltam egy 2100kb/s es winrar bench-et
erdekes, hogy ez a hatalmas savszel nem jon ki az everestben!
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
a legujabb final 3.50-es everest.. mar jo az allendale bench
[link] -
westlake
félisten
válasz
Overlocker #35 üzenetére
12k
-
westlake
félisten
válasz
Overlocker #10 üzenetére
annak mi ertelme? csokkentett szorzoval szarabbul megy, mint azonos (gyari) szorzon egy allendale..
-
westlake
félisten
haliho..
delutan eppen arrol diskuraltunk overclocker-el, hogy milyen jo is a memoria tuning.. en azt mondtam, hogy ugyis lenyomom ot, o meg az ellenkezojet.. nincs is ezzel semmi baj.. gondoltam egyet es ugy dontottem, hogy miert maradjon ez kettonk kozott.. adjunk teret a tobbi forumozonak is egy kis egeszseges versenyre.. nos, akkor meghirdetek egy amolyan kinek_nagyobb_a_pocse kategorais, mindent bele versenyt
mivel nem akarok(unk) tul sok kategoriat, a core 2 duo-s rendszerekre korlatozzuk a versenyt.. lesz i965+allendale es i975+conroe kategora.. a szabalyok a kovetkezoek:
a verseny vege pont egy honap mulva, vagyis pontosabban november 15-e, ejfel..
mindenki nevezhet aki teljesiti a szabalyokban foglaltakat.. a versenyben szigoruan csak stabil eredmenyek vehetnek reszt! a hivatalos meres elkeszitese a kovetkezo:
everest fele cache & memory benchmark (fiery jovohet szerdara igeri a 3.50-es vegleges verziot, remeljuk elerheto lesz), majd egy fel oras sterss test 2004 - orthos stabilitas test.. (large, in-place ffrs beallitassal, 9-es prioritassal)
a kepen a kovetkezoknek kell szerepelnie:
-2 peldany cpu-z (cpu+memory ful)
-a futtatott everest benchmark
-a futtatott stress test 2004 -orthos..
azeredmenyek erekelse a kovetkezo:
{(olvasas+iras+masolas) / 3} - eleres.. pl. {5000+4000+3000) / 3} - 50 = 3950
(sajnos a csalas lehetoseget kozel sem lehetkizarni, igy mindenkinek a becsuletessegere van bizva a dolog..) egylore nyeremenyeket megnem talaltam ki, de majd igyekszem
hajra!
mod: elfelejtettem emliteni, hogy hutesi es maximalis adott memoria feszultes limit nincs
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Swift programozási nyelv
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Formula-1
- További aktív témák...
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest