Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Milyen alaplapot vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
Juppí köszi a linket, már le is mentettem...
Na akkor ki tudná nekem megmagyarázni, hogy mért csökken az olvasás/írás/késleltetés... értékei ezeknek az A-data memóknak, ha az FSB-t emelem, de akkor is ezt csinálja, mikor csak a ram szorzójával, felrakom 533-ról 667-re
Tudja valaki mi az oka??? Tudom ne várjak sokat egy Asrock deszkától, de ha a procit tudom húzni kb.3,7Ghz-ig, és stabil (nincs a deszkába feszemelés) akkor egy szorzóállítást szerintem tudnia kellene...
(ja modbios van fent)
Valakinek van 5lete mit rontottam el ???
mod: a via honlapján, a PT880Pro-hoz az van írva hogy DDR2 533Mhz és nemtom számít-e, de az Asrock, pedig úgy hírdeti, hogy DDR2 533Mhz & 667Mhz
Lehet a modbios a gond, esetleg visszategyem az eredeti 1.3 verziót ??? Csak mert az 1.3-ba nincs AGP/PCI freki fixálás, és a proccal szerettem volna próbálkozni...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honda topik
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Automata kávégépek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egy óra, két rendszer
- További aktív témák...
- Kingston FURY Renegade 32GB 2x16GB DDR4 3600MHz kit - 38 hónap Aqua.hu Garancia / Beszámítás OK!
- Gigabyte B550I Aorus PRO AX ITX / Beszámítás OK!
- Gigabyte B760M Gaming DDR4 / 30 hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit
- Corsair Vengeance Pro Series 2x8GB 1866MHz DDR3 kit / Beszámítás OK!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest