Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
XbandX
tag
nekem az a-data memóim 800-on cl4-en - amit gyárilag produkálni a kéne - folyamatosan elkékhaláloznak, ami elég idegesítő. Most visszavettem 5-5-5-18-ra és így most megy rendesen..de akkor sem vagyok igazán megelégadve vele - lehet, hogy a subtimingeknél vágtam el vmit? Mindent autora raktam, kivéve egyet aminél nem lehetett ott beírtam 0-át és adieu! Lehet ez a ludas? Ja és még vmi: az MS process monitor-t hogy kell használni? tudom láma kérdés
A legtöbbnél ''success''-t ír ki, de vannak olyanok elszórtan, ahol Name not found, meg Path not found, Buffer overload....ezekkel mit kezdjek...''error'' még volt 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Parfüm topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Crimson Desert - Fókuszban a szinkronhangok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Dobozos vadonat új Viper Venom DDR5 32 GB 7000 MHz RAM KIT leárazás!!!! AkciÓÓÓ
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- Mushkin 2x16GB DDR4 3200MHz - Új, bontatlan - Eladó!
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- 8GB 3200 Mhz DDR4 Notebok memória
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC - ZÖLD 3 év garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A legtöbbnél ''success''-t ír ki, de vannak olyanok elszórtan, ahol Name not found, meg Path not found, Buffer overload....ezekkel mit kezdjek...''error'' még volt