Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Acer notebook topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
XbandX
tag
nekem az a-data memóim 800-on cl4-en - amit gyárilag produkálni a kéne - folyamatosan elkékhaláloznak, ami elég idegesítő. Most visszavettem 5-5-5-18-ra és így most megy rendesen..de akkor sem vagyok igazán megelégadve vele - lehet, hogy a subtimingeknél vágtam el vmit? Mindent autora raktam, kivéve egyet aminél nem lehetett ott beírtam 0-át és adieu! Lehet ez a ludas? Ja és még vmi: az MS process monitor-t hogy kell használni? tudom láma kérdés
A legtöbbnél ''success''-t ír ki, de vannak olyanok elszórtan, ahol Name not found, meg Path not found, Buffer overload....ezekkel mit kezdjek...''error'' még volt 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS ROG Strix B550-F Gaming alaplap.
- Patriot Viper Extreme 5 RGB 2x16GB 7800 MHz CL38 - 7 év gari!
- Laptop ramok DDR5 8Gb 4800Mhz SK Hynix / Samsung, akár nagy tételben is, mennyiségi kedvezmény van!
- Eladó több darab 8GB DDR4 SODIMM laptop memória modul.
- CORSAIR Vengeance RGB 32GB (2 x 16GB) 288-Pin PC RAM DDR5 6400 (PC5 51200) memória
Üzleti előfizetők hirdetései
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 02.27
- Gyors és kedvező csomagküldés Magyarországon és külföldre!
- MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- Lenovo Thinkcentre M700 MINI PC, i5-6400T,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A legtöbbnél ''success''-t ír ki, de vannak olyanok elszórtan, ahol Name not found, meg Path not found, Buffer overload....ezekkel mit kezdjek...''error'' még volt