Hirdetés
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
szasanyi: Tisztázzuk a dolgot: Leírtam, hogy Q6600-hoz kell a RAM, ami Asus P5KC-ben lesz. Erre megkérdezed, hogy milyen procim van.
Érted már, hogy mi az ellenvetés?
Egyszerűbben nem tudom elmagyarázni, hogy teljesen új gépet veszek, és eztért lényegtelen, hogy jelenleg egy AMD 2500+-om van egy nForce2-es Gigabyte alaplapban, de tessék, most leírtam. Ennek fejében gondolom, most homlokegyenest más kell majd a Q6600 mellé... 
Ribi: Nektek meg az nem tűnt fel, hogy (újra leírom) lényegtelen, milyen procim van, mert nem emellé lesz berkava az új RAM, mégcsak nem is ebbe az alaplapba, de úgy tűnik, hogy már ketten is félreértettétek, annak ellenére, hogy ezt ezelőtt már 2-szer is leírtam.
Qru: Köszönöm a segítőkész leírást (és a többieknek is köszönöm, akik segítettek), végülis Corsair 800 MHz CL4 lett belőle.
Remélem, jól válaszottam. Egyébkéne a KingMax-ot már csak azért sem mertem megvenni, mert féltem attól, hogy esetleg nem támogatja a lap. (Nem volt a támogatott RAM-ok listájában)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 - 99 hó garancia
- 16GB ( 2x8GB ) DDR4 2666MHz Notebook SODIMM Ram Memória
- Corsair VENGEANCE 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL38 - 120 hó garancia
- GIGABYTE B650 EAGLE AX +bontatlan 32GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZLA! Bolti ára kb 210e Ft!
- BONTATLAN ÚJ DDR5 RAM VÁSÁR - CORSAIR / G SKILL / KINGSTON / 1X24 2X16 2X24 2X32 2X48 DDR5 RAMOK
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Érted már, hogy mi az ellenvetés?
Egyszerűbben nem tudom elmagyarázni, hogy teljesen új gépet veszek, és eztért lényegtelen, hogy jelenleg egy AMD 2500+-om van egy nForce2-es Gigabyte alaplapban, de tessék, most leírtam. Ennek fejében gondolom, most homlokegyenest más kell majd a Q6600 mellé...