Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ASUS notebook topic
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
szasanyi: Tisztázzuk a dolgot: Leírtam, hogy Q6600-hoz kell a RAM, ami Asus P5KC-ben lesz. Erre megkérdezed, hogy milyen procim van.
Érted már, hogy mi az ellenvetés?
Egyszerűbben nem tudom elmagyarázni, hogy teljesen új gépet veszek, és eztért lényegtelen, hogy jelenleg egy AMD 2500+-om van egy nForce2-es Gigabyte alaplapban, de tessék, most leírtam. Ennek fejében gondolom, most homlokegyenest más kell majd a Q6600 mellé... 
Ribi: Nektek meg az nem tűnt fel, hogy (újra leírom) lényegtelen, milyen procim van, mert nem emellé lesz berkava az új RAM, mégcsak nem is ebbe az alaplapba, de úgy tűnik, hogy már ketten is félreértettétek, annak ellenére, hogy ezt ezelőtt már 2-szer is leírtam.
Qru: Köszönöm a segítőkész leírást (és a többieknek is köszönöm, akik segítettek), végülis Corsair 800 MHz CL4 lett belőle.
Remélem, jól válaszottam. Egyébkéne a KingMax-ot már csak azért sem mertem megvenni, mert féltem attól, hogy esetleg nem támogatja a lap. (Nem volt a támogatott RAM-ok listájában)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Köszöni szépen, de nem kéri az NVIDIA H200-at Kína
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Érted már, hogy mi az ellenvetés?
Egyszerűbben nem tudom elmagyarázni, hogy teljesen új gépet veszek, és eztért lényegtelen, hogy jelenleg egy AMD 2500+-om van egy nForce2-es Gigabyte alaplapban, de tessék, most leírtam. Ennek fejében gondolom, most homlokegyenest más kell majd a Q6600 mellé...