- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- iPad topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen monitort vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Aktív témák
-
Šolaire
veterán
Anno mikor még topikja se volt a Dark Souls-nak volt egy nagyon jó magyar nyelvű wiki [link] amit azóta sajnos hagytak meghalni.
Abban az időben teljesen újnak hatott a dolog sokmindenre magamnak kellett rájönni és annyira egyedi volt hogy nem tudtam máshoz hasonlítani.
Tény hogy elindított egy divatot pl:Lords of the Fallen,Nioh de pont amit leírtam az újdonságát és egyediségét fogja elveszíteni ha egy souls klón lesz. Én azért adok neki egy esélyt már nagyon várok egy hosszabb gameplay videót. Ha a fromos srácok készítenék akkor nem lennének fenttartásaim de így majd meglátjuk. -
Šolaire
veterán
Köszi
Jazz:akaratlanul én még nem rúgtam. Bal stick előre plusz gyenge támadás előre egyszerre én tudatosan használom. Anno a ds1-nél nem ismertem most meg simán átvágom magamat a pajzsos ellenfeleket. Nálad lehet az a hiba hogy a harc hevében egyszerre lenyomod és akaratlanul is rúgsz támadás helyett. -
ron8
senior tag
Na befejeztem a ringed city dlc-t is. Eszméletlen szép volt ez a dlc, ellenben az előzővel. Uccsó 3 boss 4 óra alatt lett meg. Magamhoz képest ez hatalmas fejlődés 😀. A végén visszamentem a festő csajhoz és odaadtam neki a blood-ot. Ezen kívül kellene még valamit tennem a befejezéshez?
-
Šolaire
veterán
Pont ezt beszéltük hogy olyan a játék mechanikája hogy ha kitanulod akkor egyedül is simán végigjátszható
Annak is megvan a varázsa ha hívsz be valakit és vállvetve harcoltok. Ezért szép ez a játék sokféleképpen lehet tolni.
Irtam az okról is[link]Más:akit érdekel a fordítás itt a húsvéti helyzetjelentés.
[link] -
weres78
senior tag
Engem az, hogy nem fogy el a stamina nem zavar annyira, mert Boss ugye, van neki rengeteg. Viszont azt biztos Ti is megfigyeltétek, hogy bizonyos kombókat ritkábban használ egy adott boss, van amit pedig előszeretettel sütöget el. Ebben azért van különbség, mert volt amikor pl Dancert úgy vertem, le hogy magam sem értettem. Nem csinált semmi extrát, csak az alap támadásokat (első végigjátszásnál volt, nem is értettem utána mit rinyálnak rajta annyit). Aztán azért rendesen kivillantotta a foga fehérjét...
Mondjuk mindezek ellenére én tartom, hogy igazságos a játék. Előfordul, hogy szidom mert felidegelt, de ha lehiggadok rájövök mit lehetett/kellett volna másként csinálnom... Nálam általában az a hiba, hogy nem koncentrálok, mert fáradt vagyok, vagy egyszerűen máshol kalandozok gondolatban. Na ilyenkor jön a pofon egyből!
(#2165) onkelz
Ha nem megy egy boss, pl Dancer, akkor próbáld ki, hogy nem ütöd meg, csak "menekülsz" jó sokáig. Ezt úgy gondolom, hogy ütés nélkül behalsz rajta még életben nem tudsz maradni olyan sokáig, hogy már unod. Hamar ki lehet tapasztalni ezzel a taktikával a mozgását, és azokat a lyukakat a támadások között, amikor teljesen biztonságosan be lehet vinni neki az ütést. Persze ez időigényes, de ez az egész játék az. -
Šolaire
veterán
Nekem a Dancer nehezebb volt párszor neki kellett futni, viszont Sulivan könnyű elsőre ment egyedül. Kinek mi a mumusa.
Most kezdem újra a 3. részt nincs mentésem idő mire a dlc-k sorra kerülnek.
Mennyire hosszúak? A 2. részben szerettem mindhármat különösen Sanctum Cityt. -
cyberkind
félisten
Ha tudnád mennyit farmoltam és úgy, hogy én hülye eladtam régebben mindent amikben volt olyan cucc amivel több soult kapok ha farmolok, így csak az a hülye ládafej meg a gyűrű maradt, de akkor se fogom megérteni, hogy ha nem változtatnak jelentősen a játékon, hogy miért nem jók a save-ek, anno a 2-nél még oké mert ha minden igaz mindenben jobb lett a játék.
-
cyberkind
félisten
Tudom mire gondolt, olvastam én is a 2-ről ezt azt amiben írták, hogy a 2 teljes kiadása minden jobb és szebb ,persze a mentések nem jók a simából, na itt a 3-nál szerintem minden platformon jól mentek a dolgok még PC-n is, de ha ezt meglépik kicsit morci leszek mert amellett, hogy semmi se indokolja még a sok szopást is kezdhetem majd újra ha megveszem.
-
-
Be is volt de most megint bekapcsolt. De le is kapcsoltam megint.
Revan. Szeri tem önmagában a face-el nincs baj. Ahogy a fogystékos emberek és amire használják aztsl van baj.
Egyébként 95% ban csak a messengert használom és azt is azért mert innen külföldről azon keresztül a legegyszerübb tartani a kapcsolatot az otthoniakkal. -
thomasfinal
csendes tag
Biztos kihívás lesz. Amúgy elég sok itemről fogalmam sincs mit csinál, hiába írják le valami kriptikus módon, szóval a felszedett cuccokból csak a firebombot használtam relatív sűrűn, meg a homeward bone-t ha szívás volt valahol, néha bekaptam egy poison moss-t vagy mit, de volt, hogy attól se múlt el a mérgezés, pedig a leírásban az volt, hogy a build-upot is csökkenti, és 'cures poison', mégis mérgeződtem folyamatosan fura. Ja meg a falon átütő ellenfelek, falba beleragadó szörnyek, stb...
-
Adam_Shepard
addikt
-
thomasfinal
csendes tag
Ja tényleg, oda már nem merészkedtem el, féltettem az Ember állapotom amikor megláttam a sok páncélos lovagot.
Azóta már a legtöbb területen is 3-4 csapás a legtáposabb lovag is. NG+ még sose játszottam egy DS esetében sem, most megpróbálkozok majd a bossok egyedüli kinyírásával is. Társak nélkül nem mertem nekimenni semelyiknek most, csak volt ahol a társakat közben levágták, így egyedül kellett befejeznem. Csak Iudex Grundyrt és Yorn The Giantet intéztem el egyedül most. A Dancer pont kinyírt pedig 1 vágás kellett volna még neki. -
-
vhunor
őstag
Nem értem a kérdést. Ha
a kardra gondolsz, az ott hever a trón előtt. Felveszed és nyissznyassz. Más: egyébként néhány npc marha hülye helyre van eldugva.
Nekem Patches pl. nem jelent meg a katedrálisban (azt se tudtam, hogy benne van a játékban, utólag olvastam csak, hogy ott kéne tőrbe csalnia), és 30 óra után, teljesen véletlenül futottam bele Firelink Shrine tetején a hülye zsákfolyosó végén, mert hirtelen rossz fele indultam el. -
-
peternac
tag
szintén PC
mostanában kaptam rá a DS1-re megint (pár éve a tutorial főellenségnél aszontam, hogy kapják be, ez teljesíthetetlen...)
amúgy casual vagyok...még (DS1-nél még néha kb. 20 percenként ordibálva megyek ki cigizni, hogy lenyugodjak)
remélem nem adom fel majd a harcot a DS3-mal -
-
Most nem azért hogy rókát védjem de kellett a topik és nem tologtunk hogy én én akarom.
A másik dolog meg hogy igazából nekem pl elég a topik.
Én sosem látom a kezdő hsz-t mert nekem fordítottra van állítva a fórum, és nem is nagyon emlékszem az előző két topikra hogy milyen infótkat adtam meg de büszke az biztos nem vagyok rá.
Akkor is csak az vezérelt hogy legyen meg és próbáltam pár ötletet lopni mert úgy láttam az a szokás.A nehézségre meg annyit hogy semmit nem mond nekem hogy nehezebb lesz mint a 2 ugyanis a 2 több téren is könnyebb lett mint az első de ezt meg is beszéltük anno a ds2 topikba pár emberrel.
Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Parkside szerszám kibeszélő
- EAFC 25
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- KERESEK Xbox 360 Fat előlapot ép ajtókkal.
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest