-
PROHARDVER!
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Döglött Róka #3586 üzenetére
Ez ízlés kérdése ugyan, nekem a harmadik rész is klasszul volt megtervezve.
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Döglött Róka #1 üzenetére
Srácok! Most kezdtem újra ps4-en is a játékot, pcn már párszor végigtoltam. Most a dragonslayers axe-szel akarnám végigjátszani de elcsesztem Sirris küldetését így nem tudom megszerezni csak köv végigjátszásban..
Esetleg van valaki akinek nem kell és valamilyen módon oda tudná adni? Hálás lennék érte. Nem szoktam multizni nagyon, így nem tudom mit kellene csinálnom. -
törölt tag
válasz
Döglött Róka #1034 üzenetére
És a bossok térdéig érnél.
-
BOBAKILL
őstag
válasz
Döglött Róka #1032 üzenetére
De legalább mókás dolog tüzet okádni.
Akkor lenne jó ha tudnánk repülni is.)
-
Šolaire
veterán
válasz
Döglött Róka #1020 üzenetére
Köszi a tippet. Majd ha kész lesz beküldöm.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Döglött Róka #900 üzenetére
A mai napig él bennem a Reach legendary módban egyedük (acsi járt érte). Végülis meglett, de valóban, a souls játékok ahhoz képest nudlik.
-
mad1
veterán
válasz
Döglött Róka #900 üzenetére
Mi az az elize?
-
Peat;)
veterán
válasz
Döglött Róka #466 üzenetére
Nekem tetszett volna a lords of the fallen..ha nem lépett volna ki az egyik bossnál állandóan..
-
Šolaire
veterán
válasz
Döglött Róka #441 üzenetére
Én szerintem a közepén tartok
kezd bekeményiteni a játék ☺ 31 óra.most járok a 2. Firelink shrine pályán -
batai15
félisten
válasz
Döglött Róka #434 üzenetére
Néztem , de nekem nem tiszta.
-
batai15
félisten
válasz
Döglött Róka #430 üzenetére
vagy nem úgy megy ez az egész, hogy 24 erő kell pl ennek a kardnak , meg 16 dex . Ha ezek meg vannak akkor hogy kapjak rá bónuszt akkor mit kell növelni? vagy innentől már nincs bónusz?
-
Šolaire
veterán
válasz
Döglött Róka #406 üzenetére
Köszi☺ katedrálisba is van egy covenant. Lehet kipróbálom.
-
Šolaire
veterán
válasz
Döglött Róka #404 üzenetére
Én is. Leírnád hogy kell betörni másokhoz? Szerintem most szereztem meg ami kell hozzá a katedrálisban.
red stone meg mar meg van valami cracked red eye orb is -
Peat;)
veterán
válasz
Döglött Róka #388 üzenetére
Mindig utáltam az útólagos módósításokat...előre kellett volna gondolkozniuk.
-
Krytec
tag
válasz
Döglött Róka #385 üzenetére
Hogy, lássam az fps-t meg a vga hőfokot nehogy gond legyen
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Döglött Róka #384 üzenetére
Bal felsőbe na
-
vhunor
őstag
válasz
Döglött Róka #354 üzenetére
Bezony, azzal verem agyon a mocsok Lothric lovagokat
.
batai15: a hárpiás rész elején dobja egy npc fantom. Íj: a sima hosszúíjat mintha találtam, ahogy a dragonrider bowt is, de az általában használt composite-ot vettem a shrine handmaidennél.
-
v450
tag
válasz
Döglött Róka #330 üzenetére
210 lvl-en is van ott Pvp? Este megnézem ott.
-
válasz
Döglött Róka #310 üzenetére
Am játszom online. Nem utàlom. Co-op meg nagyon jó. Szeretem!
De ebben a játékban elsősorban a single tetszik.
De figyelj, régóta megy ez már köztünk és részemről elég volt mert ennek sosem lesz vége.
Próbàltam de nem tudok veled kijönni. Van ilyen de azért megpróbàltam, hátha találunk valami közös hangot de nem fog sikerülni, ne eröltessük tovább.
Kb a ds1topik óta ismerlek és eleinte nem gondoltam hogy csak nèhàny hsz-ed olyan lekezelő (nem csak felèm) de aztàn láttam hogy ez vagy te.
Nem is bírtalak.
Most a ds3 topik indulásakor volt egy olyan pillanat mikor azt hittem normalizálódik a helyzet de már látom hogy nem fog.
Szóval van egy ajánlatom amivel mindketten jól járunk.
Csináljuk azt hogy nem olvassuk el a másik üzenetét ami t meglátjuk a nicknevet vagy az avatart.
Szerintem müködhet.
Te is itt leszel meg én is de nem kell tovább egymással baszakodnunk.
Még így utoljára én kérek bocsánatot az írásom miatt!
Szóval ez az utolsó hsz-ed amit láttsm és reagáltam rá.Viszlát és további jó fórumozást!
-
Adam_Shepard
addikt
válasz
Döglött Róka #318 üzenetére
De hova? A High Wallhoz?
-
válasz
Döglött Róka #306 üzenetére
Ha írtam olyat hogy KELL akkor elírtam. Dehogy kell.
Amit írtam nem szent. Jöhet az ellenvélemèny mint pl a tied. A kérdező meg majd átlagot von le belőle.
Menj keress egy fórumot ahol mindenki olyan vér profi mint te és soha senki nem ír el semmit, nem ír fèlre semmit és mindent tökèletesen tud és csak azt írja ahogy látni és játszani kell ezt a játèkot.
Ezt a csapat luzert meg hagyd a fenébe.
Mi elvagyunk, téged meg csak idegesítünk a hülyeségünkel meg a helytelen irásunkal.
Én ilyenbe nem ölnèm az energiàm. -
Djuree
félisten
válasz
Döglött Róka #300 üzenetére
hát nem sokat tudok róla.
amúgy biztos jó móka a pvp, mert tegnap sanctum city-ben, a dragon shrine-ban vagy hol, jött jester thomas invadereskedni, hát nem volt már estusom sem, mondom tuti halál, hp-ja is volt bőven, a dark orb alig vitte. elcsaltam egy vastag oszlophoz és kerülgettük az oszlopot, mondom ha meglő végem mert nem tudok hp-t tölteni, de elég jól ment a dolog ellene, körözve az oszlop körül, már fele hp-n volt meg én is, erre lerakott egy warmthot, felvitte a hp-ját, meg az enyémet is.de utána már megtanultam h kell ellene körözni h ne lőjön meg, és kinyirtam. meg párszor belelépett a földön lévő tüskékbe is és benne is állt.
tartott vagy 10 percig simán.
de ha ez az ökör nem rakja le a warmthot sztem megölt volna.
-
Djuree
félisten
válasz
Döglött Róka #298 üzenetére
nem fosok a fantomoktól, de egy sem jött még mióta online vagyok (durván 30-40 óra alatt). sztem ők fosnak tőlem.
nyilván mind a 4-en ugyanabban a tempóban akartok/fogtok haladni és ugyanazt akarjátok/fogjátok csinálni. hogyne...még ha klónoznám magam háromszor, lehet akkor se sikerülni így játszani. -
válasz
Döglött Róka #289 üzenetére
Átfogalmazom.
Szerintem èlmény egyedül felfedezni az ismeretlent és egyedül legyőzni az ellent.
Én kérek elnézést a maradi felfogásomért ebben a csupa co-op meg multi generációban. -
vhunor
őstag
válasz
Döglött Róka #285 üzenetére
Fus ro dah!
-
Djuree
félisten
válasz
Döglött Róka #263 üzenetére
azt mondjuk most tudtam meg h coop-ban nő a hp-je a bossoknak. így már lehet nem is érdemes behívni segítőt, főleg többet.
-
Šolaire
veterán
válasz
Döglött Róka #261 üzenetére
Értem kipróbálom gyűrű nélkül is. Mondjuk fura 2 estus volt mire észrevettem 5 lett.
-
Šolaire
veterán
válasz
Döglött Róka #208 üzenetére
Én is észrevettem. Estus ring van rajtam
-
vhunor
őstag
válasz
Döglött Róka #216 üzenetére
Aham, beköltözik az egyik sötét sarokba. Már vagy 3-4-szer megráncigált felfelé – wiki nélkül nem tudom, ezt miért csinálja, lesz-e bármi következménye később, egyelőre csak örülök neki
.
-
vhunor
őstag
válasz
Döglött Róka #208 üzenetére
Ah, akkor nem csak a szemem káprázott tegnap este
. Én tegnap csak felfedeztem Undead Settlementben és utána az erdőben - főleg az előbbi zseniális pályatervezés, csak ámultam, honnan hova kanyarognak az eldugott járatok.
Illetve még egy dolog feltűnt:
az NPC (nem jut eszembe a neve), aki olyan randa görnyedt (Undead Settlement elején lehet összeszedni), rendre ingyen szintet ad. Megtaláltam néhány régi nagy kedvenc fegyveremet is, mint a Great Scythe és a Butcher's Knife, úgyhogy be is izzítom őket a quality buildemben.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
Döglött Róka #200 üzenetére
Kipróbáltam, csak időhiány miatt ki kellett lépnem nem tudtam tesztelgetni, hogy mi a különbség és mikor újra neki akartam ülni már tudni akartam mit hogy használjak... bocs ha túl kényelmesnek tűnök
-
Djuree
félisten
válasz
Döglött Róka #192 üzenetére
hát a bleeding nem tudom ds2-ben mit csinál, de ahogy nézem semmit nem csinál, de a curse hatását se éreztem még sose...ha itt működik az jó.
karaktergen minden részben fos...inkább lenne egyszerűbb de jobban kivitelezett. kit érdekel h néz ki, úgyis tetőtől talpig ruha/páncél van rajta. -
válasz
Döglött Róka #192 üzenetére
Amilyen az első boss volt amiatt én sem érzem nehezebbnek. Látványos volt de veszéjes az nem. Viszont azt vallom én is hogy szokni azt kell!
-
Šolaire
veterán
válasz
Döglött Róka #172 üzenetére
Párommal volt bevásárlás délután
kb fél órát toltam vele az első boss-ig nekem is a család az első. Munkahely meg várhat.
Pc-n valaki tapasztalt hibát? Mert én nem: [link] -
vhunor
őstag
válasz
Döglött Róka #144 üzenetére
Ja, azt én rögtön skippeltem, gondoltam majd eljön az az idő, amikor úgy érzem, arra kell költenem farmolás nélkül
.
-
válasz
Döglött Róka #127 üzenetére
Ja bocs!
Djuree
Na a pursuernél po t nem pajzsoltam mert egy csapással feltöri a védelmem. Meg úgy általában bossoknál nem az volt a jó módszer.
Inkább mezei ellenfeleknél.
Meg nem is az hogy játék szempontjából használtam hanrm szeretem a pajzsokat. -
Döglött Róka
veterán
válasz
Döglött Róka #116 üzenetére
Elso benyomasok:
- a focim zeneje idegesito
- a humanityn csavartak megint egyet
- az elso boss mar egyedibb mint az elozo ket reszben barmelyik
- az elejen becsaposan konnyu aztan jott egy ellen es ugy padlora kuldott hogy ihaj -
Döglött Róka
veterán
válasz
Döglött Róka #114 üzenetére
Hopsz, szóval ezért.
-
Šolaire
veterán
válasz
Döglött Róka #90 üzenetére
Köszi. Mar csak egy mod kellene aki atszerkeszti meg berakja összefoglalónak.
toturi: Még soha nem írtam hasonlót se☺ mar letöltöttem a steamrol a játékot mar alig várom. -
válasz
Döglött Róka #90 üzenetére
Egy építő jellegü kritika, hamísítatlan róka stílusban rókától.
A hivatalos borítókép szerintem teljesen jó lenne.
-
Šolaire
veterán
válasz
Döglött Róka #79 üzenetére
Melyik modnak kell írni az összefoglaló miatt?
toturi: Grat hozzá. -
válasz
Döglött Róka #79 üzenetére
Biztos mert nem vagyunk elég nagy lélekszámú közösség és nincs nami 500hsz sem.
De bánja a gránát. Ha csak a topik cím lesz meg akkor is jól elleszünk szerintem. -
Šolaire
veterán
válasz
Döglött Róka #63 üzenetére
Igazad van irta is toturi. Gépigényt meg már beírtam a topikba. Szerintem legyél topikgazda akkor gondolom van jogosultságod szerkeszteni a topiknyitást egy spoiler gomb nagyon kellene witcher fórumban remekül működött.
-
Šolaire
veterán
válasz
Döglött Róka #60 üzenetére
Pontosan mire gondolsz? Tudod szerkeszteni a topiknyitást? Holnap este leszek gép előtt. Szerintem be lehetne szúrni egy képet is gépigényt,launch trailer linket. Ha jól látom itt nem aktív a spoiler gomb az nagyon hasznos lenne nehogy lelőjünk valamit. Meg kellene egy topicgazda te vagy toturi személyében. Hátha lennénk többen is amit kétlek kb ugyanazok az emberek vannak az összes souls topikban. Remélem olyan aktív lesz mint a Witcher3 forum.
-
válasz
Döglött Róka #30 üzenetére
Azt én is megjegyeztem higy majd jó lesz de már nem fog beférni ds3 elé.
-
mad1
veterán
válasz
Döglött Róka #30 üzenetére
Szepnek szep,de nagyon gyenge ,terjedelemben
-
válasz
Döglött Róka #28 üzenetére
És pont.
A bligttown-os fps drop-ra emlékszem d sosem zavarta meg a játékot. Nem estem le miatta nem öltek meg miatta. Amúgy is, nem aról volt szó hogyilyen nem fps játèkokhoz nem szükséged a 60fps? -
válasz
Döglött Róka #22 üzenetére
Nem mer valamit félreértettem. De mostmár tuszta!
Nem csak ds-el játszom és van még cím amit elő akarok majd venni akkor is ha nem jön xo-ra.
De ezen nincs is mit vitatkozni. A hűséges x360 marad, az xo meg majd jön mellé. -
válasz
Döglött Róka #19 üzenetére
Kinek mi olcsó.
hiába kerül pl max 100ba ha nekem max 40em van.
Régi konzolt meg el nem adok. Esetleg akkor ha minden játék amit szerettem rajta, már elérhető az új konzolon.
Nemtom pontosan mit akartál írni hsz1-be és mit írtàl el de én egyáltalán nem is láttam prev gen kiadást. Vagy később fog megjelenni a prev gen verzió?
De am már elhatároztam magam, kell az a next gen. -
mad1
veterán
válasz
Döglött Róka #9 üzenetére
Hat en ilyesmi vazlatra epitettem volna,de ha megnezel mas topikokat bizonyara lathatod hogy az igenyesebbek jol mutatnak.
Amugymeg megnezheted nakedbe hogy 1 hit vagy black dragonnal,mig a 2 ben siman kibirsz 4-5 utest barmelyik bossnal ,elso korben.Bonefire ascetic al mar nehezebb is tud lenni,de alapjaban nem. -
szarvasbogár
aktív tag
válasz
nagyon várom már az új részt
ami nem jelent jót számomra az a pörgősebb játékmenet mert pont emiatt nem lett a zsánerem a bloodborne de van aki ennek örül jobban én nemde nem is spekulálok majd kiderül testközelből.
ps3 erősebb valamivel ami a multi címeknél nem jön ki sőt... viszont az only sony címeknél erősen érződik a kakaó! azokat valszeg már nem bírná a 360. ez csak így zárójelben
ja és köszi a topikot pár hét múlva dübörögni fog az tuti
-
válasz
Ja értem.
Én egy borítóképet javasolnék oda a jobb felső sarokba.
Lehet lényegtelen de én szeretem ha egy rendes topikba van az is. -
mad1
veterán
válasz
Döglött Róka #4 üzenetére
Mi lenne ha el is olvasnad amit irok?
Amugy nem akartam mondani de ez a topik nyitas csapnivalo. -
válasz
Döglött Róka #1 üzenetére
Ez a platformok rész pontos?
Ps3-ra jön de x360ra nem? Xo-ra jön de ps4-re nem?
Az még oké hogy ps3 mert az erősebb a 360nál dr ilyenkor meg az szokott lenni hogy a multiplatform cím kb ugyanúgy néz ki a két platformon.
Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Ps 5 Slim digital hibátlan dobozos 2026.09.20. gyártói jótállás
- Eladó Új Steam Deck OLED 1TB, 3 év jótállásal
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest