- Azonnali processzoros kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS ROG PG32UCDM: OLED csúcsmonitor tesztje
- Hisense LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- iPad topik
-
PROHARDVER!
Aktív témák
-
ron8
senior tag
válasz
Yodamest #2535 üzenetére
Én pont az ellenkezőjét gondolom. Gamepaddal csak az assassins játékokat szeretem játszani minden mást bill+egér komboval még a dark soulst is. Amikor elkezdtem, rohadt sokadt kínálódtam gamepaddal gundyrral már az elején aztán kipróbáltam bill+egérrel és meg is lett hamar. Szóval ez szerintem ízlés és kényelem kérdése
(fps-ekről nem is beszélve)
-
ron8
senior tag
válasz
Rigormortiis #2364 üzenetére
És az miért jó ha nem vagyok hollowed? Mire van hatással?
-
ron8
senior tag
Próbáltam utána nézni, hogy mi is ez a dark sigil ill. mi a funkciója, de sajna elég rossz az angolom
. Annyira rájöttem, hogy kapcsolatban ban a hollowinggal... Valaki eltudná magyarázni nekem?
-
ron8
senior tag
Na befejeztem a ringed city dlc-t is. Eszméletlen szép volt ez a dlc, ellenben az előzővel. Uccsó 3 boss 4 óra alatt lett meg. Magamhoz képest ez hatalmas fejlődés 😀. A végén visszamentem a festő csajhoz és odaadtam neki a blood-ot. Ezen kívül kellene még valamit tennem a befejezéshez?
-
ron8
senior tag
Hy! Nem tudom Siegward questjeit megcsinálni, mert Irithyll of the Boreal Valley-nál nem ül ott ahol kellene. Mit lehet ilyenkor csinálni? Ledobtam neki a felszerelését a kútba és youtube-os vidik alapján itt kellene most fel tünnie.
-
ron8
senior tag
Hy! Az ellenségek souljának van valami funkciója azon túl hogy fel tudom használni soul gyűjtésnek?
-
ron8
senior tag
Hy! Nem értem hogy van az hogy engem mindig észre vesznek az ellenek ha mögéjük akarok osonni, mig sok videóban amit néztem simán mögéjük futnak és be tolnak egy nagy attacket.
-
ron8
senior tag
Sziasztok! Uj vagyok a játék világában. Nagyon tetszik de az én képességeimet bőven meghaladja. Esetleg tudnátok adni pár jo tanácsot a harchoz ill. a karakter fejlesztéshez?
Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest