-
PROHARDVER!
Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Azt csak azért írtam bele, mert azt ismerem.
Mivel PS4-en játszanék, így az első kapásból kiesik, szóval vagy a 2 vagy a 3 jöhet szóba, de a 3 videók alapján amúgy is szimpibb, meg ha tényleg picit könnyebb, akkor lehet az lesz a következő.Sok közük sztori szinten nincs egymáshoz, igaz?
-
-
-
vorosmarti
senior tag
Nekem nVidia-s PC-n megy (gtx 750 ti). Nem tapasztaltam semmilyen fagyást, de nem frissitettem a 2-3 napja kiadott driver-verziora. Nem nagyon értem ezt az uj rendszert, hogy be kell jelentkezzek egy driver frissitesehez...
Ha Neked volt frissites, akkor lehet h erdemes visszaállni az előző verzióra. Volt már hasonló...
-
Fáklya? Az jó a piócákra is? Mert nem is volt nálam meg eszembe sem jutott. De nagyon tetszett hogy négyszer ütött be a bleed mire a piócák leszéradtak rólam.
Ezt a lothric castle részt honnan tudtam volna meg hogy meg tudom nyitni?
Csak az npc néninúlt ott a terembe és npc-t nem szoktam bàntani ha nincs a nevében hogy patches. -
Köszi az infót! Közbe kidropptam a katakombában egy curved greatsword-ot ami hasonlít a murakumora. Azt meg szerettem a kettőben.
Persze nincs dex-em hozzá de adok ara is mert itt lehet kardos leszek végül.
Patches meghalt.
Tudom higy questline meg trophy meg minden de utálom az első rész óta mert mindig megszivat szóval az én questline-om az hogy darabokra vágom amint meglátom.
Majd legközelebb lehet életben hagyom de most jól esett levágni miután megszívatott a chatedral-ba. -
herrkoser
tag
Szerintem is kifejezetten használható egynémelyik ultra fegyo. Nem vagyok egy kimondottan jó pvp-s, szóval nem az én véleményem a mérvadó, viszont látok olyan embereket fight clubokban akik 4-ből 4-szer beverik a parryt, meg nagyon jól távol tartják maguktól az aggro playereket. Már mikor meglátom h egy kézben fogja az ormótlan baltáját és áll egy helyben, azonnal megfordul a fejemben h meg akarom-e ütni
-
herrkoser
tag
PVE-ben iszonyat durva, persze a shield nélküli életnek is megvannak a hátrányai. PVP-ben egész mókás tud lenni, de korántsem OP. Csinálok majd egy lvl70 meg lvl90 karit sima dexes Onikirivel, hogy megnézzem hogyan szuperál mid lvl pvp-ben, mert lvl120-on szinte csak ocsmány nagy kétkezesekkel meg Dark Sword quality builddel jönnek, ráadásul olyan jó a peer2peer connection hogy két háztömbbel odébbról is megkapod a sebzést
Ja meg mint minden játékban, itt is vannak a nagy májszterek, akik azonnal leparryznek és oneshotolnak valami toszadék fegyverrel
-
herrkoser
tag
Az Onikiris kari Assassinként kezdett -nem a legideálisabb neki-, lvl120-on fejből vhogy így néz ki:
Vigor: 30
Endurance: 30
Str: 35
Dex: 40
Luck: 35Minden más alapon hagyva. Gyűrűkből Ring of Favor, Chloranthy, Knight's Ring (+5str), Ring of Steel Protection-t használok.
Left hand: Hollow Caestus+10 (hollow offhand esetén +5 Luck van, így az is 40 lesz)
Right Hand1: Hollow Onikiri +10
Right Hand2: Hollow Washing Pole +10Boss fightok előtt, meg ha épp úgy érzem feldobok egy Carthus Rogue buffot a fegyóra és Onikirivel lényegében 3-4 ütéssel (L1+L1) azonnal proccol a bleed. 2-3 kombóból 2-3k dmg-et versz egy bossba, NG+-on egy Champion Lothric Knight is L1+L1+L1 és halott, kb a fegyóját sem tudja felemelni a stagger miatt. Invasion alatt volt olyan, hogy szűk helyen 1v3-ban halt bele mindegyik a combóba.
Egyébként youtube-on video is van erről a buildről. Pár helyen eltér a pont elosztás, meg a gyűrűk, de a koncepció ugyanaz.
-
Šolaire
veterán
Szerintem nekem lesz kb 80 óra kedvenc bossoknál le szoktam ragadni besegitek másoknak. Meg rászoktam hogy betörök egy kicsit invaderkedni
Djuree : Dragonslayer íjjal szoktam megritkítani az ellenséget sokat segít.Azért amikor Anor Londo-ba lenyilaztak a Knight-ok akkor kicsit megörültem -
-
batai15
félisten
Még a high wallon járok. Ezek a lovagok kemények. De! Mikor a 3 sárkány tetem után a tetőn vannak dögök, elsőnek mikor arra mentem könnyen le öltem mindenkit, azóta egy mob azonnal atvaltozik mint az első boss tette, nem bírom leverni csak menekülök. Íj nincs az arusnal, csak lőszer
-
Dantenero72
aktív tag
-
szarvasbogár
aktív tag
csak a hp-t tölti vissza de a zombi külső marad. eddig ha meghaltam csak a hp lett karcsúbb de maradtam emberi formában most viszont már jól bezombult és nem változik vissza legalább is az emertől nem. ide már spéci cucc kell
lehet ,hogy még nem haltatok meg elégszer de idővel jön az
wikin nézem közben valami kőre van szükség
Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Házimozi belépő szinten
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Elemlámpa, zseblámpa
- Windows 11
- EAFC 25
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nokia 6310 - nem az, ami volt
- További aktív témák...
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest