- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS ROG PG32UCDM: OLED csúcsmonitor tesztje
- Hisense LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- iPad topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Aktív témák
-
weres78
senior tag
válasz
Šolaire #2790 üzenetére
Hasonló a kedvenc játékstílusom. Szeirntem a legnehezebb és egyben a legjobb a katana+gatya (nálam íj is játszik). Viszont ha van kedved, próbáld ki, hogy off-handbe teszel egy nagyon könnyű valamit tűzsebzéssel . Nem kell húzni, meg semmi, a tűz csak a bénító hatása miatt kell, az sem minden ellenfélnél, de van ahol nagyon-nagyon jól jön! Ha ilyen ellenfél jön jobb kéz katana, bal valami+tűz, ütés ballal, majd katana visszafog kétkézzel és gyepa...
-
weres78
senior tag
válasz
LordAxwell #2776 üzenetére
Lassú fegyverrel, beöltözve az nem egy könnyű menet. Mondjuk nekem Pyron kívül semmivel sem volt az, azzal viszont nevetségesen egyszerű.
Szerintem ott alacsony terheltséggel, gyors fegyverrel, stamina visszatöltéssel érdemes operálni. Utoljára még azt a gyűrűt is betettem, amivel messzebre gurulsz, lehet segített valamennyit, bár inkább placebo...A parryt meg jó sokáig kell gyakorolni, rá lehet érezni, de én sem nagyon alkalmazom. Azért erősen bennevan a véletlenfaktor, amíg rengetegszer meg nem csinálod, utána viszont nagyon-nagyon leegyszerűsíti a játékot. Eleinte mikor kezdtem gyakorolni, tízből 2-3 alkalommal tudtam Parryzni, most 6-8. De a maradék az szopó, mégpedig elég kemény ha mondjuk egy Championtól kapsz be egy maflást. Van, akinek 100-ból két alkalommal nem jön össze a parry, na ott nagyon hasznos a dolog...
-
weres78
senior tag
válasz
LordAxwell #2733 üzenetére
Az a szükséges alap szint. Azzal már meg lehet csinálni, de nem könnyű. Sőt, nekem még erősebb, sokkal erősebb karakterrel sem könnyű...
De vágj bele, és meglátod! Nem veszíthetsz semmit végülis, lesz kihívás bőven...
Meg ami miatt még érdemes végigtolni az alapjátékot, hogy a fegyvereid is fejlődnek, abban a DLC-ben sok mob van, akinek van HP-ja bőven, van mit leütni róluk. -
weres78
senior tag
válasz
LordAxwell #2731 üzenetére
Na az kemény lesz!
Én inkább befejezném az alapjátékot mielőtt nekilátok, persze ez egyéni preferencia.Most derült ki, hogy az egyik kollégám is nagy DS fun. Eddig nem nagyon volt közös témánk, így lett. Csak a kockaság miatt említem, a srácnak 3 lvl 190+-os karaktere van DS3-ban. Mikor kijött a játék elment egy hét táppénzre miatta... Szóval Őt mondhatjuk, hogy magába szippantotta a világ!
-
weres78
senior tag
Ja, természetesen nem én voltam. Eszembe nem jutna ilyen karaktert csinálni...
-
weres78
senior tag
válasz
LordAxwell #2721 üzenetére
Úgy ahogy írtad, visszafelé fejlődik amikor meghalsz. Mindig egy picit... De várj, amíg megerősít itt valaki, én is csak videóban hallottam ezt, nem tapasztaltam, én nem hagytam elharapózni ezt a zombi dolgot, mert zavart a rothadó testem...
-
weres78
senior tag
válasz
LordAxwell #2719 üzenetére
Van egy item is a zombi hatás ellen, 4500 soulba kerül, ha jól emlékszem. Azzal számolj, hogy minél többet halsz, a hp-d annál inkább csökken amikor zombi vagy.
-
weres78
senior tag
válasz
LordAxwell #2706 üzenetére
Mivel eljutottál odáig eleve nem lehetsz béna ehhez a játékhoz. Én anno a tutorial bossnál majdnem bedobtam a törölközőt...
Egyébként számomra lehet emiatt, de Champion a legnehezebb boss a mai napig. Az összes többinél van valami gyengeség, amit ki lehet használni. Nála az akaszt ki, hogy nagyon ütemtelenül tud támadni, bemozdulni... -
weres78
senior tag
válasz
LordAxwell #2687 üzenetére
Akkor már nem okoznak komoly kihívást gondolom.
Nekem eleinte igen nehezek voltak, mumusok ha úgy tetszik. Aztán farmoltam őket ott, ahol fentebb írtam, nagyon sokszor. Megérte, mert ugyanaz a taktika működik (ahogy írták is itt) mindenféle Knight ellen. Gyakorlatilag annyit csinálok, hogy elmozgok előlük amíg meg nem támadnak erős támadással. Ilyenkor egy rövid ideig mozdulatlanok maradnak, kényelmesen mögéjük lehet kerülni és elhelyezni az ánuszukban azt ami éppen nálam van... -
weres78
senior tag
válasz
LordAxwell #2683 üzenetére
Annál a tűznél gyakoroltam anno ellenük, ami a második bossnál van (jeges kutya). Ott van ugye négy, az egyik elég kemény (eleinte). Farmolni sem rossz, amíg nem elég erős a karakter komolyabb helyekhez.
-
weres78
senior tag
Pc-n próbáltam, hogy dex vagy str, vagy bármi befolyásolja - e a pyromancer varázslatok elérhető távolságát, de nem.
Viszont úgy tapasztaltam, hogy a sok intel illetve faith, vagyis az erősebb varázslatok hatótávja nagyon. Érthetően, a tűzlabda nem repül messzebbre, de nagyobb területen sebez. -
weres78
senior tag
válasz
LordAxwell #2660 üzenetére
Pontosan azt, amiről feljebb írtam. Skálázódást, nevezzük így. S, A, B, C, D, E van, ebben a sorrendben. Mondjuk egy fegyver például B dexre, de D strre. Ez azt jelenti, hogy dexre pontot téve sokkal jobban nő a sebzése, mintha Stre tennél. Minél előrébb van az adott betű a fenti sorozatban, annál inkább ahhoz az adott tulajdonsághoz való.
Sok fegyver ráadásul bizonyos pontmennyiség után (20,40) az adott tulajdonságon kedvezőbb skálázódású is lesz! -
weres78
senior tag
válasz
LordAxwell #2658 üzenetére
Természetesen a Str pontrakás is ad a sebzésre, hogyne. Azonban vannak Dexesebb és Stresebb fegyverek, illetve vannak amik teljesen ilyenek vagy olyanok. Ezt az dönti el, hogy egy-egy pontot adogatva mennyivel változik az adott fegyver sebzése. Van, ahol például egy pont a Stren ad +1-2 sebzést, Dexre téve pedig ad 3-4 plusz sebzést.
Ezen kívül a Str fegyverek erős karaktereknek kellenek, általában a nagyobb, durva sebzésű, lassabb dorongokhoz, pallosokhoz, stb. Itt sokszor használnak pajzsot (jó nagyot), stb. Elletve itt pakolnak a vitalitásra, hogy mozgni is lehessen a nagy fegyverekkel.
A Dex vonal inkább a fürge, elugrálós, páncél nélküli vagy kevés páncéllal játszó emberkéknek előnyösebb. Itt van elég nagy sebzésed, de menekülni kell minden ütés elől, mert erősen sebződsz. Viszont jó eséllyel el tudod kerülni a bekapott sebzést, de rá kell érezni.Inkább hosszabb távon számít sokat, mire is teszed a pontokat. Ha elhatározod milyen karaktert szeretnél, akkor érdemes ennek megfelelően pakolgatni, mert magas szinten elég sokat számít hogy mekkora a sebzésed, illetve hogy tudsz-e rendesen használni egy-egy adott tárgyat (fegyver, pajzs).
-
weres78
senior tag
válasz
LordAxwell #2653 üzenetére
Akkor Dexes karaktert csináltál? Én azzal vittem végig először! A legnehezebb, de a legnagyobb játékélményt adta számomra. Csak Dexre, staminára és életerőre raktam, illetve pár pontot Str-re (valamelyik fegyver miatt, már nem emlékszem pontosan). Staminát érdemes feltolni, hogy legalább öt ütést be tudj vinni egymás után, és még maradjon egy pici hogy el tudj ugrani... Legalábbis nekem ez bevált. Ja, és érdemes felhúzni egy íjat! Sok helyen rengeteget segít. Van pár boss, amit meg lehet vele ölni egyszerűen...
-
weres78
senior tag
válasz
LordAxwell #2627 üzenetére
Igen, az erősen rá fog rántani. Ráadásul az újra megjelenik, ha leülsz vagy meghalsz. Viszont van mögötte egy coal, amit ha felveszel és odaadsz a kovácsnak, akkor tud majd újabb varázslatokat tenni a fegyveredre. Ez később a másik oladalról is megtehető, de simán el lehet futni mellette, felkapni a cuccot, majd megint elszaladni mellette és kész. Ha felkapod és esetleg megöl, akkor sincs nagy baj, a coal már Nálad marad.
Egyébként ezt a lovagot is meg lehet ölni messziről íjjal. Fejbelövöd, elfutsz szisztémával, majd megint. Hosszadalmas, de kivitelezhető. -
weres78
senior tag
válasz
snake78 #2624 üzenetére
Én a HP gyűrűt választanám.
Vigor/Endurance/Vitality/Strenght vonalon érdemes fejleszteni. Anno a bádogemberemet ezen a négy vonalon fejlesztettem. Amikor elég az életerő és a stamina, akkor pakolhatsz annyit az erőre ami az általad választott fegyverhez/pajzshoz kell, én utána mindent Vitalityre tettem. Persze ezzel nem most kell foglalkoznod, illetve később lesz lehetőséged újraosztani a pontokat, szóval nagyon elszúrni nem tudod.
Először úgyis megtetszik majd valami amit használnál, és akkor azt a vonalat húzod (mondjuk str) ami kell hozzá. Legalábbis én így voltam vele. -
weres78
senior tag
válasz
LordAxwell #2622 üzenetére
Azt ütni kell, legalábbis én úgy öltem meg. Fogod két kézzel a fejszét, odafutsz, püfölöd, eltűnik. Figyelj, hogy hol bukkant fel legközelebb, mert ha meghalsz és újból indul a küzdelem, ugyanott fog felbukkanni ismét. Vagyis legközelebb ott várhatod ahol előjön, és egyből lehet csapni. Majd ha megint eltűnt, megint felbukkan egy harmadik helyen, az sem változik, legközelebb harmadszor szintén ugyanott jön elő...
Ezt a bosst is érdemes könnyebb szerelésben támadni, magic ellenállással, ha esetleg van ilyenked. -
weres78
senior tag
válasz
LordAxwell #2620 üzenetére
Shrine-ban illetve minden más bonfire mellett ülve tudod menedzselni a spelleket.
Nem tudom a "lángszóró" hová került, ha szerencséd van akkor kitetted a táskádból a raktárba. Ha törölted/eladtad akkor nem tudom mi van, lehet szopó. Bár azt a spellt pve-ben csak egy két alkalommal használtam (kutyák ellen). Sok manáért kevés a sebzése szerintem... -
weres78
senior tag
válasz
LordAxwell #2608 üzenetére
Én kevertem, az lesz az. Ott van Shrine-ban, a földön ül a kovácstól jobbra. Tőle tudsz varázslatokat venni, illetve csiszolgatni a tudásodat. Beszélj vele, érdemes!
Én végig alacsonyan tartottam a terheltséget, úgy lényegesen fürgébb a karakter, és a stamina is jobban kitart. Cserébe jó nagyot sebeznek rajtam HA meg tudanak ütni.
-
weres78
senior tag
válasz
LordAxwell #2605 üzenetére
Nem hiszem, hogy van helytelen játékmód. Ha Neked az jön be akkor természetesen úgy tolod. Saját tapasztalatom amit leírtam, számomra az bevált.
Később (nem is olyan sokára) lesz lehetőséged újraosztani a pontjaidat, szóval emiatt nem kell izdulni.
Most, hogy van már egy erős Pyro karakterem (Lothric kastélyban lévő erős lovagokban -nem amik a játék elején vannak- 800 körül sebez egy nagy labda) nyugodtan merem állítani, hogy a fegyver legtöbbször teljesen feleslegesen van a kezemben. De az elején ugyancsak kellett, mert akkor még a mana is kevesebb, az estus is, a sebzés is kicsi, stb... Mondjuk én az elejétől dexesebb fegyvereket használtam (már amint voltak), de az alap fejsze sem rossz. Érdemes rá tűz enchantot tenni, illetve amikor majd kiszabadítod a Pyro trainert, akkor azzal a kesztyűdet erősíteni (ne használd el a titanite köveket). -
weres78
senior tag
válasz
LordAxwell #2602 üzenetére
Pyróval ja, nem sok helyen kell ütni, inkább a tűzlabda az arcába.
Másik megoldás, ami némiképp elegánsabb, ha az oszlop körül ugrabugrálsz, úgy, hogy az mindig köztetek maradjon. Amikor támadni készül, akkor dobsz neki egy lasztit. Itt az a lényeg, hogy targeteled ugye, és úgy állsz az oszlop mögött, hogy Te rá tudj dobni, de az ne tudjon rádugrani. Kivitelezhető, mert neki a teljes testével akadálytalanul kell állnia, Te pedig a varázsos kezed oldalán kicsit kilógva már tudsz neki ártani...Dexrte nem kell pont valóban, azonban én tettem és nem bántam meg. Egyrész kicsit gyorsabb lesz a kasztolás (nem sokkal, de azért észrevehető, és ebben a játékban az apró különbségek nagyon nagy különbségekké tudnak válni bizonyos szitukban), másrészt az íj bizonyos helyeken igen nagy segítségemre volt/van. Mondjuk számomra legélvezetesebb végigjátszás (egyben legnehezebb) a full Dex karakter, nulla páncéllal, íjjal, katanával.
-
weres78
senior tag
válasz
LordAxwell #2600 üzenetére
Van rá egy egyszerű "taktika". Ha van elég Dex a karakterednek, akkor íjjal le lehet szedni úgy, hogy a közeledbe sem tud menni. Legalábbis régebben le lehetett, azóta lehet javították a dolgot.
Amikor lemész a lifttel, nem mész be abba a hejségbe ahopl van ez a mob, hanem az ajtóból éppen rálátsz, rálősz, lövöd amíg tudod, majd spuri a lifthez... Aztán megint...
Nem túl elegáns, de ez is egy megoldás.
Jó a kard amit dob!Az előző boss amivel nem bírtál... Ott pedig nekem bevált ha mindig a seggében maradtam. Simán besétálsz a pelenkájához, és onnan csapkodod, semmit nem tud csinálni Veled. Amikor feidegeli magát és rádront, akkor pedig a mgefelelő ütemben el kell ugrani előle (oldalra!). Amikor fújja a jeget, akkor szintén bele kell állni a seggébe és hasogatni a pelenkáját. Ha elfogy a stamina, akkor értelemszerűen pihenni, sétálni közel az ánuszához ahol nem sebez.
Ha később újra csinálod jól jöhet...Amikor a lifttel felmész az óriáshoz, akkor a két szint között ki lehet ugrani (ott ahol beszél egy NPC), és ott is van egy külön kis terület. Találsz majd ott egy tüzes démont. Maradj távol tőle, hagy hogy az NPC segítsen leverni, Te pedig távolabbról szedegesd íjjal. A tűz amit tudsz ott szopó. Azon a területen is van egy-két értékes apróság...
-
weres78
senior tag
Amikor lezuhantok újra nőnek a heréi...
Amikor fent vagy, a kis csicskáit messziről húzd be (pl íjjal), egyesével. Kinyírod őket, jöhet a fa.
Ahogy lezuhantok, fuss neki szemből csapd szét a heréit (nem tudom katanához elég e a staminád és a többi stat). Utána kerülj mögé. Még sprintelni sem kell, simán futva is kicselezheted...
Ja, és ha sok rajtad a súly, próbáld 30%alá vinni a terheltséged. Mozgékonysággal többet érsz annál a bossnál, mint a páncéllal. -
weres78
senior tag
Nem csak heréi vannak (elöl a tojásai), hanem van neki hátul (seggén, derekán), kezén (csuklóján), lábán (boka, térd) is. Azokat csapkodd. Illetve a pinceszinten ha az "új" kezét csapod, az is sebez rajta valamennyit.
Ha elölről lecsapod a heréket, akkor próbálj mögé menni és mögötte maradni, ott szétcsapni ami van. Ha az is megvan, akkor már elég neki egy-két ütés és kész. Mögötte maradni nem nehéz, nagyon lassan és kiismerhetően fordul.A seggén és derekán lévő keléseket nem mindig tudod sikeresen ütni, csak ha éppen úgy mozdul, hogy közel kerül Hozzád.
-
weres78
senior tag
válasz
LordAxwell #2555 üzenetére
Melyik az a boss? Mivel akarod ölni?
-
weres78
senior tag
válasz
LordAxwell #2545 üzenetére
Szerintem jól választottál kasztot. Életerő, mana, intelligence és faith ami a karakterednek kell, erre érdemes rakni a pontokat...
-
weres78
senior tag
Elkezdtem húzni (farmolni) az egyik eredetileg sem kicsi karaktert. A következő szint majd' 210000 soul...
Egy idő után nem kicsit unalmas... Bár azokon a mobokon fejlődöm amiktől tartottam. -
weres78
senior tag
válasz
akela91 #2496 üzenetére
Katedrálisban jártál már?
Nem kell sok hozzá, 26str. Ha meg tudod szokni a lassúságát eléggé odab@sz...
Ha könnyeeb, gyorsabb kellene Claymore vagy Flameberge. Utóbbi dexesebb kicsit.
Great Machete -t használtam még, ami tetszett.
Ezek mindegyikét ki tudod farmolni, illetve a fejlesztéséhez Titanite kell, ami szintén farmolható. -
weres78
senior tag
Mekkora volt a legnagyobb karater amit láttatok/hallottatok, és nem csalással lett felhúzva? 120on megáll?
-
weres78
senior tag
Teljesen igazad van! Így alig nehezebb, mint egy átlagos játék legnehezebb fokozaton...
Gondolkodom egy Faith+Str+Vit karakteren, van is egy 120as szintű amit át lehetne "képezni"... Nulláról indulni valahogy már nincs kedvem, pedig az lenne az igazi, csak lvl80 után nagyon nehezen jönnek a pontok. Ehhez meg kellene bőven...
-
weres78
senior tag
Végeztem a pyromancer végigjátszással. Számomra nagyon sokkal könnyebb volt a varázsló játékmenet, mint a dex vagy a str+vit.
Ezzel a kaszttal tolom tovább. Ha még egy kis dexet kap a karakter, brutális állat lesz belőle! -
weres78
senior tag
válasz
19_OsY_81 #2471 üzenetére
Ugyanezen mentem keresztül, valahol korábban írtam is. Fel fogod telepíteni újra, csak idő kérdése!
Rá kell érezni, oda kell figyelni, de szó szerint. Koncentrálni kell, különben szopás az egész...
Az sem árt, ha a számodra megfelelő karakterrel, fegyverrel mész...
Ja, és elég sokat kell tolni, hogy "könnyen" menjen. Ha megvan a ritmus, akkor már nagy baj nem lehet...
Pár nap múlva fuss neki, ha felidegel, hagyd. Ja, és ez nem a játék, amit fáradtan meló után leülsz kicsit kikapcsolódásképp tologatni, ahhoz nehéz.Esetleg nézz egy-két videót, segíthet!
-
weres78
senior tag
Elkezdtem egy tűzmágust. Valahogy el lehet érni némi manautántöltődést? Nem flaskra gondolok, azt ismerem, de korábban volt itt szó ilyesmiről, ha jól emlékszem. Talán fegyver enchant?
sz_gabor555
Hagyd azt még békén, majd később! Csináld meg a bonfiret, aztán onnan ahová tudsz utazni, menj tovább! Nagyon nehéz lenne legyőzni, és olyan dolgot ad amivel még nem mész semmire. -
weres78
senior tag
válasz
Šolaire #2423 üzenetére
Ott nincs nagy különbség, de [Washing+Pole]
erre hagyj köveket! :-)
És bár kicsit más világ, [Exile+Greatsword] ezt is ajánlom figyelmedbe!
Illetve a személyes kedvencem [Carthus+Curved+Sword]... -
weres78
senior tag
El kellene kezdenmi egy varázsos karit, és Fait az ami videóka alapján valamennyire bejönne.
Ilyen karakternél mire érdemes gyúrni? Korábban olvastam, hogy valki nagyon preferálja ezt a vonalat itt a fórumon... Köszönöm az esetleges tapasztalatokat! -
weres78
senior tag
válasz
gyuribácsi88 #2256 üzenetére
-
weres78
senior tag
válasz
gyuribácsi88 #2256 üzenetére
[Őket] néztem, itt láthatod ha megkeresed a videók között. Ha tudsz angolul még könnyebb a dolgod...
-
weres78
senior tag
válasz
Oppenheimer #2216 üzenetére
Nem tudom milyenek az előző részek, de itt nekem dexes kari csak akkor működik jól, ha 30% alatt van a terheltsége. Akkor gyorsan ugrik, és elég messze a legtöbb esetben.
Végig toltam már bádogemberrel is a játékot. Jó sokat farmoltam meg fejlesztgettem az igaz, de úgy számomra sokkal könnyebb volt összességében.
-
weres78
senior tag
-
weres78
senior tag
Van az a csaj, aki a teknős páncélos szerzetesből lesz. Na azt dexes karival ki szoktam fingatni a kard miatt amit dob.
Ui: jó lenne tudnom angolul, mert legtöbbször nem tudom mi miért történik. Pl ez a csaj is odaadja a kardot valami küldetéssorozat végén, ha jól értem az egyik videóst, de fingom nincs hogyan...
-
weres78
senior tag
Ha jól emlékszem az a gyűrű van ott a ládában, amivel több soult kapsz a killekért.
-
weres78
senior tag
válasz
Šolaire #2186 üzenetére
Estust ad, aminek van értelme mindenképp. Van valami gyűrű is, azt hiszem az is amivel több HP-t tölt vissza az estus shard. Fire keeper vagy valami varázsló ruci, meg talán van még valami gyűrű a titkos részen a plafonon a ládában. Fire keeper soul is van.
Estus miatt megéri véleményem szerint mindeképp. Mondjuk nem a legelején, de kicsit később 20K soul már nem olyan sok... -
weres78
senior tag
Engem az, hogy nem fogy el a stamina nem zavar annyira, mert Boss ugye, van neki rengeteg. Viszont azt biztos Ti is megfigyeltétek, hogy bizonyos kombókat ritkábban használ egy adott boss, van amit pedig előszeretettel sütöget el. Ebben azért van különbség, mert volt amikor pl Dancert úgy vertem, le hogy magam sem értettem. Nem csinált semmi extrát, csak az alap támadásokat (első végigjátszásnál volt, nem is értettem utána mit rinyálnak rajta annyit). Aztán azért rendesen kivillantotta a foga fehérjét...
Mondjuk mindezek ellenére én tartom, hogy igazságos a játék. Előfordul, hogy szidom mert felidegelt, de ha lehiggadok rájövök mit lehetett/kellett volna másként csinálnom... Nálam általában az a hiba, hogy nem koncentrálok, mert fáradt vagyok, vagy egyszerűen máshol kalandozok gondolatban. Na ilyenkor jön a pofon egyből!
(#2165) onkelz
Ha nem megy egy boss, pl Dancer, akkor próbáld ki, hogy nem ütöd meg, csak "menekülsz" jó sokáig. Ezt úgy gondolom, hogy ütés nélkül behalsz rajta még életben nem tudsz maradni olyan sokáig, hogy már unod. Hamar ki lehet tapasztalni ezzel a taktikával a mozgását, és azokat a lyukakat a támadások között, amikor teljesen biztonságosan be lehet vinni neki az ütést. Persze ez időigényes, de ez az egész játék az. -
weres78
senior tag
Az első két rész nekem teljesen kimaradt. A hármat mikor először kezdtem kétszer töröltem a legelső bossnál, annyira kiakasztott...
Aztán feltettem még egyszer, csak nem hagyott nyugodni, nehogymár ne tudjam megcsinálni... Kínlódtam még vele, egy éjszaka jó sokáig, majd reggel felkeltem, és levertem úgy, hogy meg sem tudott ütni. Akkor éreztem (és kattantam) rá a játékra.
Bármennyire mást éreztem előtte, ez a játék nagyon igazságos! Ha oda tudok figyelni, koncentrálok, figyelem a bossok/mobok támadásait, elkerülöm amit kell és akkor ütrök amikor kell, akkor mondhatni "könnyű" dolgom van. Persze nem képletesen értettem az odafigyelést... Egy plusz ütés, mert már kevés HP van a bossban és lehet nekifutni megint. Szóval büntet és jutalmaz, pont ahogy kell.
Egyébként egy bossal sem szenvedtem annyit, mint az elsővel. Persze most már röhögve verem agyon bármivel, de mekkora cumi volt az elején! Ha visszagondolok hogy szidtam még azt is aki kitalálta ezt az egészet! -
weres78
senior tag
Üdv!
Firelink Shrine öregasszonyát (Vendor) véletlen levágtam. Vissza lehet ezt állítani valahogy?
-
weres78
senior tag
A tolvaj, Greirat ha jól emlékszem, hogyan tartható életben, hogy "csak" a végén a Lothric kastélyban haljon meg?
-
weres78
senior tag
Katakombákban van az a csontváz gömb, ami néhány le-fel gurulás után széttörik a bonfire előtti rácson, és dobja az undead shardot.
Ez a negyedik karakter amit húzok, és ennél az egynél nem adja. Nem törik, csak gurul újra és újra.
Van ötletetek, hogyan lehet megoldani a problémát? -
weres78
senior tag
Végére is értem a dexes karival. Nagy élmény volt! Most kezdem új karakterrel, ezzel rámegyek az összes bossra és a "mellék küldikre" is.
-
weres78
senior tag
A bossokból ugye megkapom a lelküket, amiből elvileg tudok valahogy fegyvert csinálni. Na de hogyan?
-
weres78
senior tag
Végül pont azt választottam, a dexest.
A páncélos egyszerűbb mint a többi, nem mondom hogy nem okoz kihívást, de korántsem olyan mint a gyakorlatilag csupasz fickó a katanával. Ehhez kell ügyesség, megfelelő kihívást jelent, de azért lehet vele haladni.
A varázsló meg hol túl könnyű, hol nagyon nehéz számomra. Számolgatni kell mikor fogy el a mana, kit hová kell húzni hogy viszonylag könnyű legyen ellene... Szóval egyelőre ment a levesbe ő is. -
weres78
senior tag
válasz
Kvelstadt #739 üzenetére
Az, hogy mit hogy dobnak a mobok itt hogyan működik?
Van egy lovag, az első a sárkánynál még a játék elején. Na azt levertem párszor, nem dobott semmit, majd sokadszorra adta a pajzsát és a páncélját. Akkor jól sejtem, hogy ez random? Azt esetleg meg lehet tudni mi mit dobhat, milyen eséllyel? -
weres78
senior tag
válasz
Kvelstadt #737 üzenetére
Még egy-két hónapot elkísérletezgetek ezzel a résszel, aztán biztosan jönnek az előzők, plusz a történet, mert amit eddig megértettem (és megtudtam) az alapján a történet amire a játék épül is nagyon erős szál.
Ez a játék egyébként látványban is lenyűgöző! Ezt személy szerint nem tartom annyira lényegesnek (a mai napig előveszem időnként az Arx Fatalist), de ez olyan kidolgozott, hogy fantasztikus! És ahogy nézem még ha visszaveszem a beállításokat is nagyon szép marad.Esetleg olyanban tudnátok segíteni mondjuk egy lehetőleg magyar nyelvű linkkel, hogy egy adott karaktert mire érdemes gyúrni, mit és honnan érdemes megszerezni számára?
Eddig három karakterrel haladok párhuzamosan, amíg nem lesz egy main. Egy lovag pajzzsal, páncélban, egy tűz-varázsló páncél nélkül, és egy akrobatikus fickó Katanával páncél nélkül.
A varázslóval eddig jól haladok, de még nem kerültem vele szűk helyre erős ellenféllel szembe. Ott valszeg becumizok. És ha tűz-ellenálló ellenfél lesz, na azzal is... -
weres78
senior tag
Kell már az 5 eurós közvetlen vásárlás, viszont nálam idő nem volt.
Úgy kezdtem el a játékot, hogy semmi de semmi tapasztalatom nem volt a sorozattal. Sokszor "sírtam", hogy milyen könnyű manapság minden játék, bezzeg anno... No ez odabaszós rendesen. Elindultam, mondtam ez is fika... amíg el nem jutottam az első bossig, ahol haltam is vagy tizenöt alkalommal. Aztán kezdtem érdeklődni, olvasgatni, videót nézni. Egészen lenyűgözött a játék!
Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Ps4 PRO 1TB + 2 controller
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest