- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- iPad topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen monitort vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Aktív témák
-
LordAxwell
senior tag
-
LordAxwell
senior tag
válasz
weres78 #2606 üzenetére
Egyelőre ez így most bejön, bár az olyan ellenségeknél akik nem fáradnak ki(mint a jeges kardos) azoknál elég kellemetlen, hogy lassú is vagyok kicsit. A kesztyűmet amiben a játék eleje óta vagyok? Már egy trainert kiszabadítottam ott a tetőn ahol a tüzes démon(lehet, hogy nem ott) volt, bár az nem tudom pontosan ki is volt.
-
LordAxwell
senior tag
válasz
weres78 #2601 üzenetére
Ez a lifthez rohangálós dolog ésszerűnek tűnik csak tényleg nagyon nem elegáns, így inkább próbáltam ütögetni, bár belegondolva a pyromancerrel nem is kéne ütni, csak varázsolgatni nem? Dexre egyáltalán nem raktam mivel elvileg a karakternek nem kell, most lvl27 vagyok. A tüzes démon már meghalt szerencsére, azt sikerült elsőre megölni az npc-vel, már csak a jeges kardos kis boss van lent, minden más boss halott azon a területen, uh ha ez is meghal akkor mehetek tovább elvileg.
Vordt-ot majd ha következőnek sorra kerül akkor megpróbálom így megölni, egyedül...
-
LordAxwell
senior tag
válasz
weres78 #2559 üzenetére
(#2563) Solaire
A vordt of the boreal valley helyen lévő boss volt az, mielőtt elrepítenek a madáremberek az undead settlement-be. De végül haverral sikerült megölni, egyedül nem ment a pyromancerrel. Most egyedül ismét elakadtam, de nem is bossnál, hanem ott ahol a nagy toronyba ha felmész akkor a giantal tudsz beszélni aki nyilaz a temetőben, viszont ha lemész teljesen akkor ott van az a kardos jeges mob, arra nincs valami taktik? kb 1 ütésből meghalok...
-
Djuree
félisten
válasz
weres78 #2486 üzenetére
nekem 170-es körül van most, de a kettőben jócskán 200 fölött voltam...de ha nagyon akarnám hamar felmenne maxra, van pár jó farmolós hely, gugliban van sok video, 5 perc 1 szint kb...pl. kisebb kariknak anor londo elején az ezüst lovagok sokat adnak a megfelelő gyűrűkkel, felszereléssel, ott hamar fel lehet menni 100-120-ra.
-
BOBAKILL
őstag
válasz
weres78 #2481 üzenetére
Nem érdemes azért új karit indítani szerintem sem. Egy végigjátszásban 5x lehet újraosztani a pontokat. Ha nem jön be visszaállítod.
Én is próbálkoztam így, bár azt még PC-n más karakterrel. Most PS-en egy karim van. Aki nagy játékos annak van egy pvp-s karija is, stb.
-
Yodamest
veterán
válasz
weres78 #2313 üzenetére
Én olyanokat olvastam, hogy ezek a mágus karik max NG+-ra lesznek elég erősek, a játék nagy része állatnagy szopi velük. Ehhez a felgyorsult játékmenethez már nem passzol a varázslatokkal járó hosszú kasztolási idő. Nemhiába nem lehetett varázsolgatni a BB-ben sem. Only meele!
-
BOBAKILL
őstag
válasz
weres78 #2197 üzenetére
Yuria-ra gondolsz, de ő nem a pilgrimből lesz. Yoel of Londor meghal, és utána jelenik meg Yuria. Van egy küldetés sorozata, és ha megölöd a varázslót (Orbeck-et) neki, akkor odaadja a kardját. Nem kell megölni érte. A DS3 wiki utána tudsz olvasni angolul ezeknek a küldetéssorozatoknak többek között. Ha nem megy az angol akkor Chrome böngészőben fordíttasd le magyarra az oldalt és úgy már ki tudod hámozni a lényeget.
-
mad1
veterán
válasz
weres78 #2163 üzenetére
Mar ha igazsagos sulyvahn nel az unlimited stamina es amig el nem futsz kimerithetetlen.Sok boss volt hasonlo,foleg az elso 2 reszben mikor le lehet cuccal venni az ellenseg staminajat amik persze csak mobokra vonatkoznak.PvP ben is vannnak igazsagtalan pillanatok.
Mas>
Mar nem azert gyerekek attol mert nehez nem lehetetlen segitseg nelkul vegignyomni a bossokat.......ejnyebejnye.
-
Šolaire
veterán
Szia szerintem dexes kari a legnehezebb. Faith-es na abból is elég erős karaktert lehet fejleszteni csodákkal messziről is lehet irtani az ellent mint a varázslóval vagy piromantával én szeretem hogy lehet kisérletezgetni. Ne hagyd ki a többi részt se azok is nagyon jók főleg az első rész meg a 2.rész dlc-i.
-
Majd fogod látni ha az első el játszol hogy ez a rész egy nagy tisztelgés az első előtt. Rengeteg textura meg infó utal az első részre.
A pyro kezdőknek ajánlott karakter mert nem kell közelmennie a harchoz.
A str és a dex bázisu karakter pedig már férfiaknak ajánlott karakter mert aztal jön ki a játék igazi íze-nehézsége és ugye a férfi ember beleáll az ütésbe.
Szerintem str-es karival legyél tank jó erős páncélban jó nagy fegyverrel, dex-essel meg maradj mozgèkony.
Menni meg menj aztal ami a legközelebb àll hozzád.
Vagy keverd ezeket. Ez ds. Semmi nem köt, olyan karaktert csinàlsz amilyet akarsz.
Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Parkside szerszám kibeszélő
- EAFC 25
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest