-
PROHARDVER!
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooooobi
senior tag
válasz
Roland861010 #15733 üzenetére
Bár nem tudom mi ez a végén elvesz mindent dolog, nem olvasok utána részletesen majd magamtól meglátom mi lesz, de nem értem miért baj ez, végigvitted minek neked utána bármi megszerzett cucc? Vagy föszál után akarsz sidequestezni? Csináld meg vége elött öket!
más, valaki írta ma, hogy bár csak videókból látta a játékot, de csalódott mert azt várta olyan lesz az interakció az npckel mintha gta RP-t tolna vagy még attól is jobb. What? emberi interakciót vár egy játéktól mikor sehol nem tart még az ai programozás? -
válasz
Malibutomi #15747 üzenetére
Igen a craftolgatás, fejlődés nekem is bejön. Mindegyik RPG-ben szerettem ezeket a részeket. A Fallout 4-ben talán ez volt az egyetlen, ami igazán tetszett, de itt sokkal sokkal jobb.
Ez a minden ki legyen dolgozva elvárás azért elég nehéz kérdés. Sokan életszerűséget várnak, de ha ők ezt megkapnák, akkor a nagyvárosi forgalomban egyszer átrohansz a zebrán, elütnek meghaltál. Egy golyó fejbe talál megintcsak meghaltál. Bemész a nyomornegyedbe a menő cuccaidban és kapásból körülvesznek, agyonvernek meghaltál.... az egész játékmenet elvesztené a folyamatosságát.
Ha meg játék játékot szeretne valaki, akkor meg hova lett az életközeli atmoszféra. Nehéz megtalálni az egyensúlyt és ahány fogyasztó, annyi igény. A CD Projekt RED azzal akart nagyot fogni, hogy rengeteg igényt akart egyszerre kielégíteni, és ez végül ellentétesen sült el. Pedig ebben a játékban rengeteg igényre megvan a válasz. -
Malibutomi
nagyúr
válasz
DzsannyX #15746 üzenetére
Ja mindenki mast var. Nekem is hianyoznak a beharangozott es kihagyott dolgok, vagy csak kihagyott lehetosegek, de en pl imadok craftolgatni, es fejlodni es ez nekem nagyon bajon a jatekban, csak csinalok mellekkuldiket es elvezem hogy egyre jobb cuccokat tudok csinalni, vasarolok ruhakat oltoztetem a karakterem hogy ne bohoznak nezzen ki. stb.
Ami hianyzik az pl jarmuvek customizalasa stb.
Igaz tenyleg sokminden van amiben egyebkent downgrade a jatek pl GTA V-hoz kepest, de masban meg jobb, ket kulonbozo jatek.
GTA V is nagyon jo, de ott is rengeteg a kihagyott ziccer. De sztem ez mar pont azt mutatja hogy a jatekok jok annyira hogy a user mar azt varna hogy MINDEN reszuk full ki legyen dolgozva. -
Nálam 900< óra van benne a W3-ban, igaz többszöri végigjátszás összes dlc-vel, de ha mindent össze akarsz gyűjteni és el akarsz olvasni, hogy a lehető legteljesebb képet kapj a világról, akkor is több száz óra lett volna.
Ennél a játéknál is hasonló a helyezet. Eszméletlen mennyiségű olvasnivaló van benne ahogy eddig tapasztalom. Most hétvégén leültem elé kb. 3 órára, és azt vettem észre, hogy alig haladok, csak olvasok és olvasok.... úgy, hogy mind a hangulathoz az atmoszférához tesz hozzá.
Na én ezt várom egy RPG- től, hogy a karakterem köré egy komplett világot teremtsen és ne csak nézhető, meg üthető, lőhető formában..... -
Malibutomi
nagyúr
Azt eszrevettetek hogy mikor csinaltok egy kuldit surun elofordul hogy a keses, bunkos ellenfel rohan feletek es pofaraesik a tarsa hullajaban?
-
Bile Demon
őstag
válasz
abridabri #15589 üzenetére
Igen, igazad van. Az 1.05 patch telepítésnél írta is, hogy csak a "kevés" (4-6) magos prociknál engedélyezi az SMT-t.
"[AMD SMT] Optimized default core/thread utilization for 4-core and 6-core AMD Ryzen(tm) processors. 8-core, 12-core and 16-core processors remain unchanged and behaving as intended. This change was implemented in cooperation with AMD and based on tests on both sides indicating that performance improvement occurs only on CPUs with 6 cores and less."Az eredeti kérdésedre nem tudom a választ.
-
hyggelig
senior tag
Titeket olvasva egyszerűen nem hiszem el, hogy ugyanazt a játékot játszuk.
Halott a város? Ha olyan lenne, mint egy igazi metropolisz, akkor nem haladnátok sehova, csak állnátok órákig a dugóban
Tényleg sokan azt hitték, hogy ezzel a játékkal bekövetkezik Jézus második eljövetele.Ültetek a hullámvasúton? király volt. Ott ült mellettem Keanu Reeves.
Megcsináltam jópár cyberpsyco küldetést, mindnek normális háttértörténete volt. Ja, hogy olvasni kell?!
Arra jó a játék, hogy végigjátszd, de mert "JAJHAZUDTAK", ezért vissza is kéred a pénzed.
Felőlem azt csináltok a pénzetekkel, amit akartok, de egy végigjátszás után azért gáz. Mindenki saját maga számol el a lelkiismeretével.
A főszál rövid, de több helyen nyilatkozták, hogy a witcher 3 olyan hosszú lett, hogy a játékosok jelentős része végig se vitte. Ezen mindképp változtatni akartak.Azt hiszem, ki is veszem a kedvencek közül és követni sem fogom a topikot, mert a játék várása után most az a menő, hogy utálkoztok. Vannak itt páran, akik (ebben 100%-ig biztos vagyok) el sem indították a játékot, de fikáznak.
Nincs kedvem az állandó negtívságotok olvasni így karácsony előtt. Inkább játszok.Peace.
-
zseko
veterán
válasz
BusinessGuy #15460 üzenetére
Jó, hát nem olyan mint mikor Birminghamben a Grand Centralnál odajött hozzám egy néger csöves cigit kunyerálni, és - mivel már nem ő volt az első - szándékosan magyarul mondtam neki, hogy nem értem mit akar, csak hajtotta, hogy cigit vagy pénzt
Ott is csak nézelődtem jobbára a négy hónap alatt, és nem interaktáltam senkivel különösebben az utcán
Nyilván aki jobban ismeri az rpg-ket azoknak jobban szemet szúrnak dolgok. Nekem nem igazán tartozott sosem a kedvelt műfajok közé, nem is igen szoktam játszani ilyet, így nem annyira tűnik fel, persze azt látom, hogy pl. az AC Odyssey-ben mintha több/jobb reagálásokat kapnék az npc-ktől. Viszont pl. az olyan csőjátékok után, mint a Cod, Doom vagy Battlefield nekem felüdülés itt a nézelődés és a mászkálás, még ha egyeseknek nem is tetszik amit látnak. Evvan. 🤷♂️
Azért remélem rendbe teszik, és a hiányzó tartalmak legalább egy része bekerül majd idővel. -
Mopar426
tag
Ez egy teljesen fölösleges hozzászólás lesz, de csak leírom
Bírom azokat akiknek egyáltalán nem jött be és refundot kértek. Ezzel eddig semmi probléma. Viszont az, hogy utána napokig itt a forumon veszekednek másokkal, hogy milyen rossz és ez egy "szemét" kicsit vicces. Személy szerint ha nem tetszett volna és refundolok, utána nem járkálok ide fölöslegesen. Nem rabolom saját időmet egy olyan témával amit leírtam és nem tetszik. Mivel ezzel fölöslegesen időmet és energiámat vesztegetem, és semmi hasznom nem lesz belőle. Max fél év-év múlva visszanéznék hátha változott annyit, hogy más lesz a véleményem.
Kb olyan mint a nő kérdése. Megdöngeted és utána nincs értelme hívogatni.. vagy nem döngeted meg és akkor sincs értelme hívogatni... -
Jinxb1rd
addikt
válasz
Roland861010 #15733 üzenetére
Mert a wowban akkora végjáték van és olyan kidolgozott sztoriszál hogy ihaj csuhaj.
-
Roland861010
veterán
válasz
RubbishBin #15729 üzenetére
Én mostmár több mint 10 éve WoWozok több ezer órám van benne, igaz a mostani kieg nekem hányinger.
Valahogy nekem ott kezdődik a szerep játék vagy egy Skyrim.
Ez csak egy elcseszett fps lett így.
Amibe bele ölnél több száz órát de hogy?
Hogy aztán a végén 1 óra végjáték el vegyen tőled mindent! -
edari
őstag
válasz
hszilard666 #15731 üzenetére
Elvileg igen, bár a térkép nem mutatja.
Én is kihagytam az esélyt, majd 2. végigjátszásra. -
szTotyy
őstag
válasz
szTotyy #15725 üzenetére
Jah még az kimaradt (lejárt a szerkesztési idő és melóban vagyok
): a város az fantasztikus, tényleg überfaszára sikerült. Valószínűleg 2077-ben pont így fog kinézni egy hatalmas metropolisz.
Ha jól tudom a város megalkotásában magyaroknak is része volt, nekik külön köszönet a klassz munkáért! -
RubbishBin
senior tag
Szerintem ebben semmi felhasználói érdekekre odafigyelés nincs. Nekik tök mindegy, hogy meddig viszed el, csak fizesd ki.
A statisztikákból max annyi a következtetés, hogy felesleges többet dolgozni a sztorin. Cserébe mondjuk kikúrnak azokkal, akiknek igazából szólna ez a műfaj, és többszáz órát terveztek beletolni.
$$$Detroitot most tervezem pont elővenni újra. Három alkalommal ültem le elé, és végigtoltam. Az nálam ritka.
-
-
szTotyy
őstag
Üdv, leírom én is a rövid kis gondolatom a játékról (tudom, nem kérdezte senki, attól még leírom).
Nekem összességében tetszett a játék. A végigjátszás során valamiért folyton a Fallout 4 jutott eszembe a játékról, amit én nagyon szerettem. Emlékszem a Fallout 4-et mennyien szidták, hogy nyomába se ér a harmadik résznek. Az összehasonlítás elkerülhetetlen úgy általánosságba véve is. Namármost szerintem a F4 nagyságrendekkel jobb, összetettebb, szabadabb játék, mint a CP. Egyszerűen nem találtam olyan részét a CP-nak, amiben jobb lenne a Falloutnál (nyílván a grafikát kivéve, de ez nem meglepő a korkülönbség miatt is).
Ettől függetlenül tetszett a játék, jól elvoltam a kis világában. Biztos jobb is lehetett volna ha a kiadó nem csapkodja ostorral a fejlesztők hátát. Köszi -
Jinxb1rd
addikt
válasz
SenorGrande #15708 üzenetére
Köszi!
Én speciel game alatt a saját kocsimban az első állomást szeretem hallgatni, az tök jó atmoszférikus.
-
Tehát a kifli normális méretű csak a pofám túl nagy
Ilyet még véletlenül se mondanék. Megértem azt, aki hosszabb főszálat szeretett volna, én is így érzek, de valahol megértem a fejlesztők gondolatmenetét is, mert az "átlagfelhasználó" érdekeit is figyelembe kell venni. Ők meg nem biztos, hogy végigvernék a játékot, ha alapból 70-80 óra lenne csak a főszál...
A Detroit Became Human kapcsán az irgalmatlan sok opció számomra óriási plusz volt, nagyon jó kis játék. Csak az zavart, hogy végig csőben éreztem magam...
-
Tehát a kifli normális méretű csak a pofám túl nagy
Mellék külditek tolni kell egyetértek, aki csak a fő sztoriért vesz meg egy open world rpg-t annak szerintem nem csak ez a game okoz gondot, hanem sok minden más is az életében, és arra ott van pl a Detroit became human.
'A sidequestek olyanok néha, hogy a hajam leteszem' , +1, ha az ember legalább mozaik olvassa a shard-okat rengeteg jó mikro-sztoriban találja magát. Nálam most a Rose Harrigan mellékküldi para volt a házban sétálva
-
Stefan-szál:
Akkor újra nekiugrom majd. Esküszöm 10x oda-vissza végignéztem mindent [sűrű fésűvel] , gyorsan-lassan, végig scannerrel, stb., de sehol sem volt. -
tomazin
veterán
válasz
Roland861010 #15649 üzenetére
Le is van irva a refund policyben, hogyha kijatszod a jatekot es nem tetszik, akkor nem a refund gombra kell nyomni, hanem az ertekelesre. Pontosan az ilyenek miatt mint te fog szepen leszokni a cdpr arrol,h 30napig refundol.
Illetve en meg nem toltam vegig, de ha jol ertem az a baj,h megcsinalod az utolso kuldit es amikor mehetsz ujra, akkor a kuldi elott vagy? Van meg par jatek ahol igy van megoldva, ilyen nevtelenek is, mint horizon zero dawn...
-
EXA
aktív tag
válasz
Silverboy #15698 üzenetére
Kivittem a
szálakat. És még volt mellette jó pár mellékküldetés, amikhez most hirtelen nem tudok neveket. Azt még esetleg hozzáteszem, hogy nem lopakodós karaktert csináltam, szóval amint lebuktam mentem összehajtogatni az embereket mantis balde-el. De igen, itt az időket elnézve mondhatni végig rohantam a játékon. Egyik ismerősöm 20+ óra után kapta meg a Cp feilratot a játékban, szóval aki leül és elkezdi kipucolni a környékeket biztos, hogy rengeteg órát eltud tölteni a játékkal.Panam, Rouge, Judy, River Ward, Claire Russell, Peralez. -
csababarca
őstag
válasz
Roland861010 #15711 üzenetére
Amit te írsz, az ellentmond azzal amit én kaptam válaszul.
most akkor hol az igazság?
-
edari
őstag
Peralez szál:
Nekem az ending alatt küldött egy üzenetet (ugye amikor megy a credit scene), hogy már vitamokat is alig mer szedni. Beütött nála a paranoia. Stefan-szál:
a cuccaidat megtalálod az egyik szekrényben, de nekem inkább azért volt érdekes ez a szál mert abban a lakásban ébredtünk, ahonnan a játék elején kimentettük a csajt. Legalább tudjuk hogy kerülhetett oda. S e t h:
Csak nem Bes Isis? féle vonalat csináld, akkor majd feloldja.Rogue/Kerry -
S e t h
nagyúr
válasz
VágniValó #15678 üzenetére
Nem is az a kínos, hogy ilyen rövid a főszál, hanem az, hogy hangzatos rpg ellenére szinte érdemleges fejlesztés nélkül is, csupán a lootolt fegyverekkel befejezhető a játék.
A maximális szint talán 50 és oké hogy nem kényszerítik a játékost grindelésre, de az, hogy ennyire alacsony szinten is befejezhető a játék az számomra azt jelenti, hogy az rpg fejlődési rendszere sem kiforrott.Egyébként ma futottam bele az első olyan bugba ami alapján nem befejezhető egy küldetés. Szerencsére a neten van rá megoldás, még nem próbáltam, de a lényeg az, hogy egy küldetés nagyon sok embernél beakad és nem folytatható, a MEGOLDÁS rá az, hogy egy, tehát egy bizonyos helyre kell elmenni és onnan kell telefonálni, ha máshonnan telefonálsz, akkor nem fog a küldetés folytatódni.
Még jó hogy akadnak ilyen kockák, akik rájönnek ezekre az elképesztő trükkökre.
Egy másik küldetéssel viszont nem tudom mi van, szerintem az is befejezetlen marad, mert a játék eleje óta csak azt írja ki, hogy csináljak küldetéseket és majd később felhív a kontakt. Nos, már csak a main szál egyetlen küldetése maradt meg, plusz néhány verekedős, autóversenyzős, de nagy büdös semmi, a küldetés neve talán vörös proféta.
-
Roland861010
veterán
Nekem ez egy ugyan olyan technikai hiba mint a bug másnak.
Egy semmit mondó befejezés és az a rengeteg legendary amit összegyűjtöttem meg euro dollár semmit sem ér mert a játék úgy veszi el hogy csak pislogtam.Ez olyan mintha a WoW-ban össze szedett mountokat vagy geart a játék egyszerűen csak úgy elvenné mert azt mondja 3 hónapig nem érkezik új content és a nostaninak itt a vége.
-
Peralez történet:
Szvsz nem ért még véget, nekem kb. 2 játékórával később küldött üzenetett Mr. Peralez, amire válaszoltam, de a válasz után a másik fél nem elérhető üzenetet kaptam. Aztán Ms. Peralez írt, hogy köszön mindent, de innentől hagyjam békén őket. Szerintem ennek még lehet folytatása (akár úgy, hogy Peralez meghal vagy visszalép a választástól és csak a hírekből értesülünk majd erről?), nem tudom... Egyébként most egy másik csodás szálba is belebotlottam, Stefan-szál (erős spoiler, ne olvassa, aki még nem találkozott vele!!!!):
Egy amatőr nagyszájú nagyonmocskosübermenőritkazseniális BD-t akart rám sózni egy vagyonért (16000 e$), majd kiderült, hogy a saját BD lejátszómmal meg sem tudom nézni, az Ő spéciübermegaszuper lejátszója kell hozzá (+4000 e$). Mivel ha nem megyek bele a játékba nem történik semmi volt, ezért gondoltam oké, állás visszatölt, belemegyek a játékba. Hátőizé... Szó szerint egy szál f@szban ébredek a Scav bújóhelyen, amit a játék elején kitakarítottunk, csak most bentről kifelé kell haladni. Mint említettem, az eddigi cuccaink nélkül, szó szerint semmi nincs nálunk (csak a kiberverjeink). Egyfelől , másfelől Johnny zseniálisan leolt minket (megint), viszont az sehol sem találom a cuccaimat, szóval egy melltartóban, egy rövidgatyában és egy bakancsban, a kezemben pedig egy zöld (uncommon) géppisztollyal visszaslattyogtam Stefanhoz, viszont belőle se sikerült kivernem, hol vannak a cuccaim (konkrétan nincs erre mód). Most vakarom a fejem, mert marha éles húzás volt ez a küldetéstervezőktől, de közben haladnék lassan a fő szállal is, de a csaknem full legendary felszerelésem hiánya "picit" megvisel azért...
-
SenorGrande
senior tag
Rádió zenék, ha keresné valaki.
Cyberpunk2077 Soundtrack Songs (Official) | Lakeshore Records -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Juhasz27 #15703 üzenetére
jatek tele van ilyen apro reszletekkel.
egyebkent ez egy hard target filmreferencia lesz.
nekem a kedvenc apro reszletem az volt, amikor egyik szereplo megjegyzi egy masik jelentektelen NPCrol, hogy poser es nem ert a zenehez
.
meg ott az info shard ami az 1000BPMes noiserol elmelkedik, az egyszeruen gyonyoru.
-
Urzu_7
aktív tag
-
edari
őstag
válasz
Roland861010 #15702 üzenetére
Nem rollback-el a játék, csak megadja a lehetőséget hogy mondjuk más befejezést is kipróbálj. Tehát amit addig megcsináltál, az úgyis marad.
-
Juhasz27
tag
válasz
Black_Sheep #15633 üzenetére
Találkoztam én is hasonló beszélgetéssel.
Két csaj arról beszélget, hogy milyen unalmas már a lőtéren lövöldözni bábukra és az egyiknek már nincs is kedve menni, mert nem pörgeti fel.
Erre mondja a másik csaj, hogy van egy fószer aki indít hajléktalanok után vadászatot. Kérdezi tőle a barátnője, hogy a zsaruk nem avatkoznak e be a buliba, mondja neki a csaj, hogy a zsaruknak van jobb dolguk is, mint a csövesekkel foglalkozni
Meg kell mondjam, majdnem lefordultam a kanapéról.Hatalmas játék számomra
-
Roland861010
veterán
válasz
leviske #15657 üzenetére
Miért ha a főmenüt választom akkor változik valami ?
Komolyan kérdem mert akkor újra végig rohanok rajta.Jön majd DLC de mikor ?
óra alatt végig vittem a fő szálat de még hamarabb is meg lehet kb 15 óra ha nagyon sietősen nyomod.25 100 órát is bele lehet tenni de minek?
A végén minden megy a kukába. -
MikeWazowski
veterán
Valahogy meg lehet nézni mire ment el a pénzem? Volt több mint 100k-m, de egy 4k-s cuccot nem tudtam megvenni, akkor tűnt fel hogy nincs pénzem... Hova lett?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple TV eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest