Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Steam Deck
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
RubbishBin
senior tag
válasz
RetepNyaraB #22200 üzenetére
Nekem nem volt érdemes. Akkor ugyanolyan, köszi a választ!
-
RubbishBin
senior tag
Van itt olyan, aki hozzám hasonlóan átlátott a szerelmes ködön a megjelenéskor? Érdemes már pénzt adni érte, vagy csak a szerelmesekbe tunkolják az ergya peccseket?
-
RubbishBin
senior tag
A GoG-os refundosoknak: végre törölték a játékot a fiókomról, és pár munkanapot ígérnek a visszautalásra.
-
RubbishBin
senior tag
Nem vagy egyedül. Stevie Wonder és Esmeralda is így látja.
@16995: Az autók irányítása szerintem pont frankó, hosszú féktávok stb. Szerintem sokaknak a lassabb kanyarodás miatt fura, ami a kormány elfordítását hivatott szimulálni. Persze nem egy szimulátor, de kevésbé arcade mint mondjuk a GTA-ban. Élvezetes belső nézetből zúzni a városban, csak okosabb forgalom kellene. -
RubbishBin
senior tag
Szvsz nem fognak itt már új A.I.-t írni. De majd meglátjuk. Nekem az nem fér a fejembe, hogy hogyan maradhatott ilyen puritán a játék ezen része
Nem fejlesztettem még játékot, de valahogy úgy képzelem el, hogy az A.I. programozásnak valahol a fejlesztés első negyedében kell megtörténnie. Amikor még a játékból szinte semmi nincs, és szürke, textúrázatlan objectek között tesztelgetik/írják.
Ebben a fázisban még nem voltak siettetve a közönség által. A gond meg ugye nem is az, hogy csiszolni kéne rajta, hanem úgy alapvetően belerakni egyáltalán... Jelenleg ez tényleg pac-man A.I., és nem értem ez hogyan történhetett meg. Ok, ne lehessen velük beszélgetni, ok ne legyen napi rutinjuk, ok csak mászkáljanak. De ezek normálisan sétálni is hülyék, hogy legalább az élő város látszata megmaradjon. -
RubbishBin
senior tag
-
RubbishBin
senior tag
válasz
mert_csokis #16175 üzenetére
Sehol, csak a nagyszerű ajánlatok jönnek a GOG-tól emailben.
-
RubbishBin
senior tag
válasz
RubbishBin #16114 üzenetére
...Tegyük hozzá, hogy a megjelenés előtti tesztelők talán a CDPR hazugsága miatt szavaztak bizalmat egy magas értékeléssel.
-
-
RubbishBin
senior tag
válasz
hombre[EU] #15947 üzenetére
Ezeket a megnyilvánulásokat én sem értem... Ami bugol egy TNT2-n, az bugolni fog egy 9080ti-on is, 100 csillió tera memóriával. Max több képkockával. Lehet pop-int, lassan betöltő textúrákat, meg crash-eket a csóró userekre fogni. De azért bugokat ne már...
-
RubbishBin
senior tag
válasz
VikMorroHun #15791 üzenetére
"Alaposan takarítani szoktam magam után, hogy a hullákkal ne terheljem a mentést."
Velkám tu dö nekszt dzsenerésön of ópen vörld edvencsör!
-
RubbishBin
senior tag
Szerintem ebben semmi felhasználói érdekekre odafigyelés nincs. Nekik tök mindegy, hogy meddig viszed el, csak fizesd ki.
A statisztikákból max annyi a következtetés, hogy felesleges többet dolgozni a sztorin. Cserébe mondjuk kikúrnak azokkal, akiknek igazából szólna ez a műfaj, és többszáz órát terveztek beletolni.
$$$Detroitot most tervezem pont elővenni újra. Három alkalommal ültem le elé, és végigtoltam. Az nálam ritka.
-
RubbishBin
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #15483 üzenetére
Trailert nem nézted? Ott mondja a végén a csajszi. Ezerszer idézve lett már.
-
RubbishBin
senior tag
-
RubbishBin
senior tag
válasz
deadtom #15411 üzenetére
Végülis az open world cimke valóban ráfogható. El kell menni a küldetésért.
Az már más kérdés, hogy lehetőségekben a 2002-es Vice City-t karcolgatja nagyjából. Minőségben már nem éri el azt a szintet, ott is okosabb volt a forgalom meg a gyalogosok.
De nézhetünk szép textúrákat! -
RubbishBin
senior tag
válasz
zbundy #15399 üzenetére
10 órát játszottam vele, és a refund kérése óta direkt be sem léptem. Egyébként meg sűrűsödtek a bugok, ahogy haladtam. A futással semmi bajom nem volt. A játék szar. Vártam hogy megnyiljon az open world, de nem tette.
De ha nem lenne fair a refundom, az sem érdekelne. Az sem fair, hogy mindenféle ígéretekkel kúrták át a fejem. -
RubbishBin
senior tag
Van már valaki, akinek refundolta a GOG? Ha 30 napos playtime független a refund, mit lehet ezen ennyit ülni? Refundoltattam már ezerszer nagyobb cégektől is online, soha nem tartott eddig. Remélem nem terveznek ezzel is átcseszni valahogy, és kibújni alóla.
-
RubbishBin
senior tag
válasz
[Prolixus] #14657 üzenetére
Én kezdem magam így érezni: [link]
-
RubbishBin
senior tag
-
RubbishBin
senior tag
válasz
m0h0senator #14340 üzenetére
Akkor én tényleg valami április elseji verziót szedtem a gog-ról.
Amikor premier plánban áll a kamera egy elhalálozni készülő karakter arcában, de van* a kezében egy random pisztoly, amivel átnyúl a fején... hát, megszakad a sztori drámaisága.
De ez csak egy példa. Ahová lépek, szörny terem.*:teleportál
-
RubbishBin
senior tag
válasz
BoneDragon #14334 üzenetére
A felső játékok közül, legalább négynél csak az optimalizáció volt rossz, meg pár bug. Nem bugoltak 10 percenként valamit. Miért próbálják páran azt előadni, hogy csak konzolon van baj a játékkal, és csak optimalizációs tekintetben? Nekem pc-n is kuka lett a játék, 50-60 fps mellett.
-
RubbishBin
senior tag
válasz
ImACeltic #14321 üzenetére
Király! Zoly nekem annyira nem, de Phelan véleményére kíváncsi vagyok a megjelenés óta. Nem azt fogom gondolni amit ő mond, de úgy érzem, hogy majd megerősít abban amit gondolok. Szorítottam, hogy legyen egy CP Otherside. Phelan belülről látta például a Witcher 3 fejlesztést, ha jól tudom.
-
RubbishBin
senior tag
válasz
Roland861010 #14051 üzenetére
Egyelőre 48 órával járok az automata válaszuk után, amiben a GOG pénztárcába utalást ajánlgatják. Azóta semmi. Péntekig várok max, aztán telefonálok drágán.
-
RubbishBin
senior tag
Szerintem meg tökre nem jó a pc fejlesztés-új konzol vétel hasonlat. Ezt ők kiadták PS4-re, ami EGY hardver. Ez inkább olyan, mintha DVD logóval adnának el egy filmet, de csak BR-en indulna el normálisan. DVD-n csúszna a hang, meg szétesne a kép. A logóval a dobozon.
Persze ezt biztos nem csak a CDPR adta elő, de jó lenne ha emiatt a megfelelő polcra kerülnének a jövőben. -
RubbishBin
senior tag
válasz
mert_csokis #13719 üzenetére
Pontosan itt tartok a folyamatban én is. Az a válasz szerintem automatikus volt. Majd sorra kerülünk, szegények szerintem elfoglaltak.
Az email alján egyébként bocsánatot kérnek a megnövekedett várakozási idő miatt. Az indok a koronavírus. -
RubbishBin
senior tag
válasz
RubbishBin #13710 üzenetére
Ekszkuzemoá, pont előttem nem sokkal hozták fel ezt az érvet. Legközelebb jobban visszaolvasok.
-
RubbishBin
senior tag
válasz
Silverboy #13649 üzenetére
Szerintem a nem is olyan régen elhangzott "welcome to the next generation of open-world adventure" mondat (is) generált olyan elvárásokat, amiket a játék alulról sem karcol. Kevesebbet kell hazudni. 🤷♂️ Open-worldben valahol a Vice City meg a San Andreas között van, de az utóbbitól messzebb.
-
RubbishBin
senior tag
válasz
VikMorroHun #13281 üzenetére
[link] 1:17
-
RubbishBin
senior tag
Én is törlöm a topikot, semmi értelme. Ha rossz a véleményem a játékról, páran bekattannak tőle. Pedig ez egy fórum, nem a CDPR fan klub. Nincs kedvem kardozni senkivel a személyes véleményem miatt egy termékről. Azt nagyjából 18 évesen kinőttem. További jó játékot neked is!
-
RubbishBin
senior tag
válasz
likeaRAINBOW #12136 üzenetére
" btw beszélgetni akarsz, vagy játszani?
"
Ezt gondolom viccből kérdezed, egy szerepjáték topikjában. -
RubbishBin
senior tag
válasz
likeaRAINBOW #12130 üzenetére
Párbeszédek mondjuk, amikből kiderülnek valami érdekességek. Ennél a GTAV npc-k is többet mondtak, életszerűbben reagáltak, pedig az nem egy rpg.
De egyelőre az is gondot okoz, hogy ne sétáljanak át rajtam, meg ne teleportáljanak el az autó elől elugró animáció helyett, szóval túl nagy elvárás ez.Na, elkéstem a példával.
-
RubbishBin
senior tag
válasz
BoneDragon #12116 üzenetére
Eldöntöm hogy mikor kell továbblépni. Nagyfiú vagyok, köszönöm!
-
RubbishBin
senior tag
válasz
BoneDragon #12105 üzenetére
Igen. Azért rendeltem elő, meg maradtam ébren hajnalig, hogy hibákat keressek.
-
RubbishBin
senior tag
Na, mégis leültem megint pár órára. Hátha...
Tűzharc közben elteleportált 10 méterrel arrébb, és nem tudtam mozogni, csak forogni. Meg is haltam. Jackie a lövöldözés harmadik percében is idegesítő gyakorisággal suttog, hogy "óvatosan V, mert észrevesznek". Alapból is egy neutrális, unalmas karakter, de azóta már fogom a fejem amikor meglátom.
A város unalmas, semmi tennivaló nincs a küldetéseken kívül. Arra jó kb az egész map, hogy átsuhanjak rajta A-ból B-be, a pacman NPC-k között. Ez a "next generation of the open-world games"?? Na ne már.
Ennek tetejébe, egyelőre a sztori is dögunalom.
Holnap estére eldöntöm, hogy visszakérem-e a pénzem. -
RubbishBin
senior tag
válasz
scyllafren #12016 üzenetére
Ha legközelebb így jársz, sétálj el 150métert az autótól, és hívd. Jönni fog egy tök másik irányból...
-
RubbishBin
senior tag
válasz
almalé #11928 üzenetére
Az NPC-k interakciójának hiányán kívül az a legmagyobb baj, hogy buták mint a segg. Nem is próbálnak úgy kinézni, mintha tartanának valahova. Megálltam V apartmanja előtt. Egyesével bejött egymás után 6 NPC, megfordultak előttem, aztán kimentek. Divatbemutató volt.
Kb mintha csak annyi lenne a kódban, hogy ne menjenek falnak, és random bolyonganak. Pac-man AI.
-
RubbishBin
senior tag
Toltam ma 4 órát, mára meguntam. Kíváncsi vagyok, holnapra visszajön-e a kedvem...
-
RubbishBin
senior tag
Nekem a rádió bugzott most be szerintem. "És most következzen a legendás Johnny Silverhand-től a Chippin' In", aztán egyből egy reklám jött helyette, majd egy rap.
Kis hiba, amit javítanak is majd biztos, csak pont megálltam hogy meghallgassam.
-
RubbishBin
senior tag
válasz
nubreed #11730 üzenetére
Nem. Annál a jelenetnél amiről írsz, még külön meg is álltam egy pár másodpercre, annyira királyul volt effektezve a teremben dübörgő basszus hangzása. Pont olyan volt, mint a valóságban egy szórakozóhelyen. Szóval rohadtul figyeltem rá, és nem pattogott, észrevettem volna. Audiobu$i vagyok.
@savior: de hol van ultrán 30fps? Nem az utcán, gondolom.
-
RubbishBin
senior tag
Egyelőre minden off, vagy low volt, most akarom majd kitapasztalni, hogy mit tudok feljebb rakni. Viszont életemben először bekapcsoltam a film grain+chromatic aberration kombót. Sokat fed a visszaugráló felbontásból. Az npc sűrűség volt csak magason. Ja, meg a magyarra váltás után nem találtam a textúra beállítást.
Az még mehet majd magasra szvsz.
@Kisduck: Xeon E5-1650, 32GB ram, HDD-n van a játék, és 1080p, 80%-ig "leugorható" dinamikus felbontással.
-
RubbishBin
senior tag
Na, másfél óra játékon vagyok túl. Holnap újrakezdem, fáradt voltam figyelni a sztorira.
Gyenge kártyás bajtársaimnak: RX570, low, meg dinamikus felbontás, max 80%-ig engedve. 90%-ban eddig fix 60fps.Autóból lövöldözve, 120-al hajtva, városban, esőben... szóval valszeg' a legrosszabb esetben is, csak 49 környékére esett be.
És jól néz ki! Inkább homályosít, nem recésít meg pixelesít, mint mondjuk a Fallen Order.
A tűzharc meglepően jó, sőt nagyon jó. Nem értem, hogy miért fikázták.
Bugok: kettőt vettem észre másfél óra alatt. Egyszer átsétált rajtam egy pincérnő, egyszer meg egymásba olvadva sétált két enemy.
Volt egy lassan betöltődő autó, meg egy bögre az asztalon. És ennyi.Holnap játszani fogok. Sokat.
-
RubbishBin
senior tag
Elindult!
4K ultrában. Kicsit eltévedt a srác. -
RubbishBin
senior tag
Na most egy 240megás update indult GOG-on, és jó tempóval jön.
-
RubbishBin
senior tag
Na léptem egy frissítő kávé+zuhany kombóra, ki tudja meddig tart az éjjel.
Jó játékot kívánok mindenkinek! -
RubbishBin
senior tag
Állítólag a "Slow HDD" opció bekapcsolása javítja az fps droppokat a városban, SSD esetében is. Érdemes bekapcsolni, ha gáz van.
-
RubbishBin
senior tag
válasz
l.skywalker #11325 üzenetére
Persze, én sem véleményt alkottam. Alig várom, hogy kipróbáljam. Csak már lassan kisebb csoda, meg könnyező Szűz Mária szobor kéne ahhoz, amit a day1 tapasztól várnak az emberek.
Közben megemberelte magát a GOG. Kicsit nem figyeltem oda, aztán 9.7 giga lett az 5.1-ből.😎
-
RubbishBin
senior tag
"Update failed"
-
RubbishBin
senior tag
válasz
l.skywalker #11288 üzenetére
-
RubbishBin
senior tag
Másnál is ingadozik a patch letöltés GOG-on? 0.1 és 3.0 között ugrál. Ennyire azért nem szokott...
-
RubbishBin
senior tag
válasz
mert_csokis #11200 üzenetére
Hát lowon 40-50fps. Gondolom a low preset mindent lehúz teljesen. Meglátom majd hogy bírja a szemem a 30-ra fixet. De szerintem vagy jó lesz a patch, vagy durrannia kell a refundnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EAFC 25
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Synology NAS
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Azonnali játékos kérdések órája
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- ZBook Power 15 G9 15.6" 4K IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL PowerEdge R620 10xSFF 128GB ECC RAM
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest