Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• leviske

veterán

válasz Roland861010 #15702 üzenetére

Változik annyi, hogy nem azt látod, hogy visszadob, hanem az ending és a hálálkodás után a főmenüben találod magad. Nem teljesen értem, milyen megoldásban reménykedtél.

Te is tudod milyen az egyik ending és ebből össze tudod azt is rakni, hogy hova fut ki a többi. Akármiben teljesedik ki a sztorid, V-vel már nem barangolhatunk NC-ben. Az meg nem lenne fair, ha csak bizonyos zárás esetén kapnának a játékosokok a RDR2 szerű endgame tartalmat.

Nekem az első végigjátszásom 56 óra volt, pedig csak az arcunkba vágott mellékküldetések közül a láthatóan érdekes szálakat vittem végig. Másodjára már kapásból találtam plusz érdekességeket. Nyilván végig lehet rohanni a játékon, a Deus Ex: Human Revolution rekordja 1 óra alatt van tán, a Baldurs Gate 3 act1 rekordja 6 perc :DDD , de a The Other Worlds is azt hiszem 16 perc. A kérdés, hogy akkor minek vesz az ember RPG-t, ha technikailag csak ilyen-olyan speedrunt tol? Arra ott a multiplayer.

Persze a Te licenced, azt csinálsz vele, amit akarsz, csak ne állítsuk be úgy, hogy a pénzért a játék nem kínál érdemi mennyiségű tartalmat. A Witcher 3 esetében ugyanúgy ment minden mellékküldetés a "kukába" mégsem panaszkodott erre senki. :DDD

Hogy mikor lesz DLC, azt tőlük kérdezd. Szerintem a játék körüli gondok egy ideig elfogják szívni az energiát. Mindenesetre a W3-hoz fél évvel a megjelenés után jött az első sztori DLC és nagyjából 1 évvel rá pedig a második. Ha ugyanezt a modellt követik, nem nehéz megtippelni a mikorokat.

• edari

őstag

válasz Roland861010 #15702 üzenetére

Nem rollback-el a játék, csak megadja a lehetőséget hogy mondjuk más befejezést is kipróbálj. Tehát amit addig megcsináltál, az úgyis marad.

Új hozzászólás Aktív témák