Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
A díjnyertes Crysis sorozat következő része.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slystyle
őstag
Nekem az OP/noob kasztosok abálására a csupasz Scar+XP Bonus kombója megteszi, más nem is kell hozzá, alapjaiban nagyon erős a Scar. A másik ilyen lehetőség a Rapid+AY+Lézer+Ext. Mag, meglepően hatásosan lehet vele abálni a népet.
Olyan, hogy Manuevert+lézer-Scar-t (tele minden csili-vili kieggel) rakjak be (az AA-t és a Rapid-et hozzá már meg sem említem), mert nem megy, sose lesz. Inkább pihentetem a játékot, mintsem lesüllyedjek ilyen szintre.Milán: De ez így nem ér, én akartam rá valami jó kis montázst összedobni.
A világ egyik legjobb zenéje.
De sebaj, majd összedobok egyet Tunak Tunak-ra.
-
pcguru23
aktív tag
válasz
eLit-MiLan #6091 üzenetére
Ez a szám alatta még most is szakadok te fiúúúú
-
ffodi
veterán
válasz
eLit-MiLan #6089 üzenetére
Fut Fut Fut Fut FreeStailo.
Ilyen MIKE+tech scope és hasonlók is lehetnének legközelebb.
-
eLit-MiLan
őstag
Csináltam egy rövid kis montage-t a legjobb fegyverekkel
-
pcguru23
aktív tag
válasz
banhammer #6087 üzenetére
Crysis Wars???De van ám!
De rég toltam vele úr isten!!!Már a cd-t se tudom hova tettem!
Jó gamma!Többet ér nálam mint ez a szutyok C3!
Lacek: Én úgy oldottam meg ezt a problémát hogy csináltam 2db kasztot!
Az első(NOOB kaszt)-Scarlézer+forgrip+menőmanó+weaponpro+aim.Ezt akkor veszem elő ha olyan szerveren találom magam ahol autoarmor+rapid cloak bow meg hasonló emberkék vannak!
A második kaszt:Sima scar+low profile+Xp bonus ezt akkor ha normális emberekkel játszok! -
Lacek89
tag
Köszi. Az OP kasztot ritkán használom csak az baj hogy amikor azzal rám ront 3-4 ember egyszerre akkor tök mindegy mit használok az esélyem hamar 0-ra redukálódik.
Stan
Stabil 90-100 fps-em van a játékban persze szokott ingadozni nálam is.A játékot nem kukáztam végleg csak most békén hagyom egy kicsit. Addig C2.
-
Stanchore
senior tag
válasz
Lacek89 #6083 üzenetére
Szerintem se lehet okod panaszra, jól játszol. Ahogy látom nem is használsz segítő perkeket, azokkal még jobban menne, de ahogy Fodi is írja, jobb ehhez hozzászokni, mert ez a valós skill.
Hány FPS-el fut a játék? Sokszor úgy veszem észre ha épp valami fps drop van, akkor sokkal nehezebben adja be a killt és könnyebben is halok, mint amikor épp jól fut. Nem árt ha van egy átlag 100 fps...
-
Lacek89
tag
válasz
mimic1979 #6082 üzenetére
Sajnos el kell hogy keserítselek. 3-4 perk megöli a balance-t a játékban és ezen nem fognak változtatni. Igazából én nagyon kevés C2 után valami hasonlóra számítottam C3 alatt de nem az lett. Butított játékmenet, könnyebb érvényesülés mindenki számára etc..
Ezért irigylem a HNT-s srácokat, ha negyed annyi skill-el rendelkeznék mint ők akkor nem picsognék folyamatosan arról mennyire sz@r a játék. De sajnos én lemaradtam a C2 multijának virágkoráról.Pedig ott lehetett fejlődni. C3-ban már eléggé kínkeserves a dolog.
-
pcguru23
aktív tag
Egyértelmű ott kérdeze ahol leszedte!Virágbolt nem itt található...
-
vakond60
csendes tag
Feltelepítettem a crysis3-at egy windows 7-re.Inditásnál azt írja ki hiányzik a cryea.dll.Mit egyek,hogy elinduljon a játékom?Köszönöm a segítségeteket.
-
banhammer
veterán
Összejött a Triple Kill gránáttal.
Kínomban bevágtam a Crash Site-ba egy gránátot és kiírta, hogy Triple Kill. -
Slystyle
őstag
válasz
banhammer #6071 üzenetére
Egy ideig nem nagyon leszek, csak elvétve pár körre, lefoglal a Borderlands 2 (később Assassin's Creed 3) meg egy másik projekt.
Ironikusan értettem, sose mondok senkire semmi rosszat, nem frusztrálom még pluszba a dumámmal csak azért, mert leszedtem. Sőt, ebben a játékban nincs is ilyesmire idő, leszedsz valakit, máris jön másik kettő a helyére szinte rögtön. Játszani szoktam feljárni, nem chat-elni random ismeretlenekkel.
Ha lesz SDK, lesz 1v1 map, ott majd várok mindenkit szeretettel gyakorlás gyanánt.
-
banhammer
veterán
válasz
Slystyle #6070 üzenetére
Ok.
Majd benne leszek egy ilyenben.Ma jó passzban voltam és nem cukkoltam fel magam a sok cloak huszáron.
Körbe, körbe rohangásztam a Museum pálya felső részén és aki elémkerült azt szitává lőttem az FY71-el.
És életem első C3-as Orbital Strike-ját is összehoztam a Skyline-on. -
Slystyle
őstag
válasz
banhammer #6069 üzenetére
Majd ha gondolod, akkor ha találkozunk játékban és ellened leszek, akkor felajánlhatom ugyanezt és minden halálodnál beírom majd...
Egyáltalán nem szép dolog a másikat minősíteni, sértegetni stb. Ő is ugyanúgy ember, még ha játékbeli képességei alacsonyabbak, mint a tiéd. De ha te ettől jobban érzed magad vagy esetleg "keményebbnek", akkor nyugodtan. Nem szabom meg senkinek, hogy mit és mit ne csináljon.
-
banhammer
veterán
Pedig én ma elég jót játszottam.
Szerintetek szemét dolog beírni a közösbe miután lelőttem valakit, hogy: "play DEAD!"?
-
Lacek89
tag
A játéknak ment a delete. Az inkább a perk mint a fegyver koncepcióból egyelőre ennyi elég. Remélem hogy aki ezt kitalálta annak sűrűn csuklik a jó édes anyukája.........
-
FaLLenwariór
csendes tag
Hát az komoly, igazi terrorista
am C3-ban aligha működik 4 másodperces robbanási idővel, előbb kilőnek mint hogy robbanna, de mondjuk ott a C4 hogyha feltétlen kamikaze akarsz lenni
-
Stanchore
senior tag
válasz
banhammer #6061 üzenetére
Lehet, C2-ben Mikesz volt ennek a mestere
Az egyik gamenight-on végig azt csinálta, hogy gránáttal a kezében rohangált, meglátott valakit és kibiztosítva odaugrott hozzá. Nagyon beteg volt -
banhammer
veterán
Olyat lehet csinalni, hogy kibiztositott kezigranattal berohanok a tomegbe es felrobbantom magam?
-
Slystyle
őstag
válasz
banhammer #6059 üzenetére
Na az már egy más tészta. Sajnos C3-ban (nem tudom, hogy miért), már nem úgy van, mint C2-ben volt.
Ott a sebzés eloszlott a testen, tehát ha lábon lőttek, akkor kevésbé sebződtél, bár nem tudom, hogy ez érvényes-e volt az OHK fegyverekre is. Lehet C3-ban is így van, csak az OHK fegyverek kivételek ez alól, de szerintem valószínűbb, hogy nincs ilyen rendszer jelenleg a játékban.Amiről beszélek:
A képen lehet látni, hogy armor nélkül (bal) és armorban (jobb) mennyi a sebzési ráta a három testrészen.
-
Ixion77
addikt
válasz
banhammer #6055 üzenetére
Már csak azért is verje meg, mert szerintem a scar is azért olyan erős, mert kellett egy olyan fegyver ami közelíti az íj hatékonyságát. Mivel az aránytalanság mindenkinek egyértelmű volt ezért a scar-t már többször gyengítették, de még mindig a második legerősebb fegyver maradt. Az íj túlereje viszont hiába egyértelmű, ahhoz juszt sem nyúlnak, mivel az a C3 szimbóluma.
-
Hgovi
aktív tag
Kell vennem egy új vga-t,a mostanin nem igazán megy/4870/.
-
banhammer
veterán
válasz
mimic1979 #6054 üzenetére
Nem vagy egyedül ezzel.
Engem a sok cloak huszár idegesít akiknek nem áll másból a játék annál, hogy elbújnak valami megas helyre és onnan lövöldözik ki a játékosokat a nyillal vagy a Gaus puskával.Az Isten verje meg azt az idiótát a Cryteknél aki kitalálta, hogy a nyil az milyen jó dolog lenne a játékban és a többi Isten barmát aki nem ütötte abban a pillanatban, hogy lenyugodjon.
-
Rexcor
őstag
válasz
Weareus #6052 üzenetére
Köszi a segítséget.
Ma sajnos nem lesz rá időm de holnap megpróbálom. Tegnap megnéztem fraps-al ugyan azon a mentésen very high-on úgy hogy csak beléptem és nem mozgattam az egeret szóval uaz volt a kép és a progival és nélküle is 55 FPS-em volt, 1 db + FPS-t nem adott hozzá, de majd akk hnap low-on meg a többin is megnézem. -
Weareus
addikt
A következő a javaslatom: állítsd vissza a CoreParking programot, hogy minden úgy legyen, ahogy előtte (maradhat teljesítménycentrikuson, de mindkét pötty az enabled-en legyen). FRAPS mellett (vagy más fps moitorozó progi melett) lépj be a játékba (C3) és vedd le a grafikát (mindent) low-ra, játssz öt percet, majd kilépve nézd meg az average FPS-t. Aztán mindezt médiumon és high-on.
Utána pedig kapcsold enabled-re mindkét beállítást és ismételd meg low-on, médiumon és high-on is (lehetőleg ugyanazon pályarészeket) kb. ugyanannyi ideig tolva a game-t.
Ha ez kész, utána vesd össze, hogy az átlag FPS-ben van e szignifikáns különbség.
Ha ez megvan, utána tudunk tovább lépni.
De csodálkoznék ha nem ütközne ki a különbség...
Ja és még mielőtt elkezded: a háromgombossal nézd meg, (feladatkezelő, teljesítmény) hogy nyolc szál fut e a procin. (Nyolc függőleges kis diagram-sávnak kell lennie...)
Bár a mellékelt kép szerint mondjuk ez ok, de biztos ami biztos... -
Slystyle
őstag
válasz
kucseranor #6047 üzenetére
Akkor marad a support.
-
Slystyle
őstag
Ziyan:Multiba igen is kell a 100+ fps, mivel még mindig össze-vissza dropol az FPS. Minél többről droppol, annál kevésbe vehető észre. A stabil 60fps a Crysis játékokban sose olyan igazi 60fps volt szerintem, legalábbis nekem mindig az jött le, arról meg ne is beszéljünk, hogy pl Múzeumon alig van GPU kihasználtság.
kucseranor: Tudom alap meg hülye kérdése, de az Origin-edhez csatolt e-mail-t és jelszót használtad? Ha igen, akkor próbálj meg kontaktolni a support-al, hátha tudnak rá valami megoldást.
-
kucseranor
tag
Sziasztok!
Próbálok belépni multiba, de azt írja hogy incorrect email or password... Tegnap vásároltam. BF3-at ugyanezzel az acc-al játszom. Valaki tudja mi lehet a gond? Előre is köszönöm!
-
Weareus
addikt
válasz
banhammer #6041 üzenetére
banhammer, Rexcor:
Nézzétek, skacok. Ártó szándékkal és főleg olyan dolgot, amit nem ismerek/használtam nem fogok linkelni.
Ettől függetlenül persze előfordulhat, hogy valakinél nem működik, ebben az esetben én is azt mondom: jobb egy uninstall és hagyjuk.
De ha visszaolvastok, volt itt egy két kolléga (meg másik topikban is, mert örömömben sok helyre belinkeltem, ahol csak kicsit is elfért, hogy nem OFF-topik), akinek szintén működött és nem kevés FPS-többletet hozott.Nálam is tökéletesen működik.
Sok guglis találatnak utánaolvastam (ált. angolul lehet fellelni) és tisztában vagyok a progi előnyeivel, hátrányaival és korlátaival (nyilván user-szinten, nem vagyok számteches és programozó sem...)Nyilván egy laptop akksija előbb le fog merülni, a CPU jobban fog melegedni, de hát ez végeredményben egyfajta CPU-tuning, szóval ne is várjunk mást...
Viszont pl. nálam Crysis 3-ban olyan szintű FPS-többletet hozott, amit kb. akkor érhettem volna el, ha veszek egy harmadik (!!!) 7970-es kártyát a rendszerbe. Ebből szerintem az is következik, hogy cpu-limites voltam, két felhúzott 7970-est azért nem hajt ki még egy I7-es sem (ezek szerint legalább is...).
Őszintén sajnálom, hogy nálatok nem működik, és örülök, h. jónéhány másik kollégának segített valamit. -
Az miért jó, hogy tele van szemetelve a fórum ilyenekkel, és szinte csak olyanoktól, akiknek így is megvan a 80 fps lowon? Játszani stabil 60 fps-el is tudni kell, nehogy már a 150 fps miatt legyünk profik...
Singleben még megértem, amikor a max beállításhoz kell, na de amikor a multi miatt sír a nép, hogy nincs meg a 100 fps -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Ferko75HUN #6036 üzenetére
"Nekem a vista is ment 5 évig, újratelepítés nélkül..."
So hardcore....
-
Ferko75HUN
senior tag
Jól mondod én sem teszem!
Minek, így is 100+ fps megvan.
Nem értek annyira az egészhez, ha valamit elszúrok csináljon vmi hardver hibát?!
Belekontárkodni olyanba ami jól működik évek óta, nem vagyok nagy microsoft fan, de azt elismerem, hogy ha nem piszkálom nem romlik el.
Nekem a vista is ment 5 évig, újratelepítés nélkül... -
Rexcor
őstag
Hát nálam egy db + FPS-t sem hoz ez a progi sehol és még a gép is belassul tőle utána...
-
Weareus
addikt
Nomad-85 kollégának sem ment.
Neked sem fog.
Mindkettőtöknek I5-öse van, ami nem HT-s proci.
Írtam valahol az előbb is már, hogy közben kiderült: csak HT-s prociknál dobja meg a teljesítményt.pcguru23 6025: Nálad is - nyilván - a CPU-teljesítményt dobta meg, és ez hatott végül a VGA-n keresztül a játékra.
Ez a progi közvetlenül nincs hatással a VGA-teljesítményre, de ha a játék CPU-limitált (és full low-ban a Crysis 3 biztosan az), akkor - mivel alápakol a négy szál HT-ben rendesen a cpu-teljesítménynek, így a cpu is rendesen ki tudja szolgálni a vga-t, ezért nő az fps.
Ha most elkezdenéd lassan pumpálni felfelé a grafikai beállításokat, egy bizonyos grafikai szintnél elérkeznél oda, hogy már a vga lenne a bottleneck... -
Weareus
addikt
válasz
pcguru23 #6027 üzenetére
Hát ez az.
Nálam is be van.Valószínűleg ez a bibi Nomad-85 kollegánál...
A HT kell a progihoz.Egyébként azt tapasztaltam, hogy gépújraindítás után újra a régi, alacsonyabb FPS-értékek fogadnak a játékban, majd kilépve és beállítva a Core Parkingot és a játékba visszalépve újra durván megurott az FPS.
Komolyan mondom, többet nyertem, mintha a cf-emből cfx-et csináltam volna!
Méghogy az I7 nem egy könnyen jelenthet cpu limitet.
Kell itt a procierő, én úgy látom.A másik meg, hogy lényegében így jó a dolog, hogy minden gépindításnál először aktiválni kell a progit, és csak akkor fogja felturbózni a procit, hiszen fene sem akarna állandóan négy magot futtatni, hamarabb degradálni a cpu-t.
Ha kell az erő, bekapcsolja az ember, ha meg kilép a játékból, kikapcs., v. ha netezésre, filmnézésre indítja el az ember a gépét, akkor be sem kell kapcsolni. -
Nomad-85
csendes tag
válasz
pcguru23 #6025 üzenetére
Milyen beállításokkal fut a játék?
Illetve maga a program neked hogy fut? mert én hiába állítok be akármit, nem veszek észre különbséget....
sőt, jobb oldalt a programban ahol látnom kellene függőlegesen annyi oszlopocskát, ahány magos a proci, ott nekem mutatni ugyan mutatja az oszlopokat, de nem mutat benne semmiféle "kihasználtságot"... -
pcguru23
aktív tag
Nálam segített nem kicsit!Nem fps növelést hanem a vgam kihasználtságát!98-99%-on pörög végre a karim újra!
110-130fps megvan átlagban!
-
Weareus
addikt
Hát nem egészen, mivel az én win7-em max teljesítményre lett beállítva, ahol csak "szabályosan" lehetséges volt. (Mármint hogy nem registry meg ilyesmi).
Ha ez a program ugyanaz lenne, akkor nem gyorsulhatott volna a játék általa, pedig gyorsult...
Én úgy gondolom, hogy a cpu parkingot biztos, hogy nem állítja át a win7, ha te csak szimplán bemész az energiagazdálkodási lehetőségekbe, és ott mindent performance-re állítasz...
Ehhez jó a progi cpu parking disabled funkciója. -
Weareus
addikt
válasz
banhammer #6018 üzenetére
Teljesen igazad van, ez csak degradálja a CPU-t hosszú távon. Ezért is írtam, amit írtam, nekem a progi tökéletesen jó, az a hat kattintás nem a világ, ráadásul elég csak akkor elindítanom, ha játszok...
Nem kell filmnézés, netezés, letöltés, fórumozás, stb. alatt feleslegesen izzasztani a GPU-t.Meg persze a registry-t is vissza lehet állítani, de ki a fene akarna állandóan szórakozni vele.
Ezért szerintem a program a jó megoldás.
-
banhammer
veterán
Az a baj ha, hogyha az ember megmatatja a registry-t akkor az az állandósul és mondjuk netezés közben nem a legjobb, hogy a CPU állandóan pörög úgymond feleslegesen.
-
Weareus
addikt
-
Weareus
addikt
Legördülőben: teljesítménycentrikus.
A CPU parking ac és battery is (bár ez utóbbinak nyilván laptopnál van jelentősége, előbbi ugye a hálózat):
disabled, majd alkalmaz gomb és ok gomb.
A progi a többmagos prociknál működik, a leírás szerint AMD-nél is kell működnie, ha az többmagos példány. -
Weareus
addikt
válasz
Stanchore #6010 üzenetére
Ez így van, de volt olyan kolléga, akinél a program legördülős menüjében nem jött elő semmi. A registry-t jelen esetben én is csak kényszerpályának nevezném, nem használtam erre én sem, mert nálam a progi tökéletesen működik.
Azt még nem tudom, h. a progi újraindítás után is megtartja-e a parking funkció kiiktatott állapotát, mert nem indítottam újra a gépet (és most épp munkahelyen vagyok), szóval ezt még meg kell néznem. Alkalmasint ha esetleg újraindításnál ismét el kell zongorázni a progiban a beállításokat, akkor is 6 db kattintás az egész... -
Slystyle
őstag
válasz
Stanchore #6010 üzenetére
Ha registry-ben megoldható, akkor feleslegessé válik a program. Persze a registry-t mindenki saját felelősségre változtassa és kockázatosabb is, mint a program használata, de annak is biztos vannak hátulütői, mint nálam most a táp. Szerintem mindenki csak akkor használja, ha biztos benne, hogy atomstabil a tuningja is és a hűtése is megfelelő.
-
Weareus
addikt
válasz
Slystyle #6006 üzenetére
Igen, most, hogy megnéztem a tápot a konfigodban, lehet hogy bölcsen döntöttél. (Nem azért mert rossz táp, csak hát ugye a load...).
Találtam még egy leírást, hogy miként lehet a registryből egyszerűen kikapcsolni a win7 procimag-pihentető funkcióját (MINDENKI SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE...):In short, here is the better method:
- Go to Regedit (Menj a registrybe)
- Find this key:- " 0cc5b647-c1df-4637-891a-dec35c318583 " (találd meg ezt a kulcsot)
- Within this key, there is a value called: " ValueMax " (Ezen a kulcson belül van egy ilyen érték: ValueMax)
- This value represents the % number of cores the system will park - the default 100% ie: all Cores are potentially park-able (Az alapértelmezett beállíáts: 100%, azaz minden mag potenciálisan "leparkolható").
- Change the value from 64 to 0 so the " ValueMin " and " ValueMax " are both zero
Állítsd át ezt az értéket (a min és max értéket is) 64-ről nullára.- You will have to find the key a few times and repeat the process for each time it is found - the number of instances will depend on the number of power profiles in your system [ in my DAW it was only found twice ]
A rendszeredtől függően ezek az értékek többször is előfordulhatnak, keresd meg az összeset és alkalmazd a fenti beállításokat. A szerzőnél kétszer fordult elő...- Do a full shutdown and power-off and cold-re-start. Gép teljes kikapcsolása, újraindítás...
-
Weareus
addikt
Egyébként registryben is meg lehet oldani.
Figyelem! A registrybe csak azok turkáljanak, akik tudják, hogy mit csinálnak!
Felelősséget ezért nyilván mindenki saját maga vállalja vagy NE nyúljon bele."Regedit verson for Windows 7: Don't do this if you are not familiar with regedit! You can mess up your computer here!
Go to Regedit
Find this key:- " 0cc5b647-c1df-4637-891a-dec35c318583 "
Within this key, there is a value called: " ValueMax "
This value represents the % number of cores the system will park - the default 100% ie: all Cores are potentially park-able
Change the value from 64 to 0 so the " ValueMin " and " ValueMax " are both zero
You will have to find the key a few times and repeat the process for each time it is found - the number of instances will depend on the number of power profiles in your system [ in my DAW it was only found twice ]
Restart the computer" -
Weareus
addikt
válasz
Thunder82 #6001 üzenetére
Mindkét opció legyen disabled, a legörgetősnél pedig teljesítménycentrikus, majd alkalmaz és ok.
Ennyi.Még egyszer: ne az először linkelt verziót használd, hanem ezt.
Nekem így, hogy ezzel a kis progival kikapcsoltam a win7 core parking funkcióját a Crysis 3 alatt jócskán megnőtt az FPS.
Írd le, h. nálad működik-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Home server / házi szerver építése
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen notebookot vegyek?
- Honda topik
- Trollok komolyan
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest