Hirdetés
- RAM topik
- Mini-ITX
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
-
PROHARDVER!
A díjnyertes Crysis sorozat következő része.
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
Spoiler következik. Jól értem a végén prophet teljesen össze olvad a ruhával? vagyis maga a ruha lesz? az arcából és a szeméből gondolom , nha meg nincs rajta a ruha. -
rayoliviero
veterán
Mióta fent van a frissítés lefagy örökké, pár perc játszás után.
Azelőtt soha nem fagyott.
-
emiki6
veterán
válasz
gaben82 #4095 üzenetére
Én Veteránban kezdtem, egy éve kezdtem a kockulást BF3-mal, első Crysis... Nehéz volt megszokni, meg sok időm ment rá, hogy próbálkoztam más fele menni, csak nem lehetett... Meg el-el gondolkoztam, hogy most mit is kellene csinálni. Meg gugolásban lassabb a lopakodás. és a többi egy szóval én elvagyok vele.
-
emiki6
veterán
A frissítés nektek is lassan jön le?
Az origin van leterhelve vagy csak az én netemmel van baj? -
SzlobiG
félisten
Most végeztem vele én is 7óra volt nekem össz a single. Én azt mondom elég is volt ennyi...
-
beteg
őstag
Most ültem le játszani a single-el. Felrata a frissítést és elindult a játék, de nem ott, ahol tegnap este abbahagytam! A msodik pálya végét adja, amikor olyan sokat kell futni a harcmezőm!
Mit kell beírni a konzolba, hogy átlépjek a harmadik pályára?
thx -
gaben82
tag
Nem biztos hogy kedv kérdése, én a Steammel jártam 1x így az F1 2012-vel
pedig 1-2 hónapos win7 64 volt fent. Akármit csináltam állandóan valami error code-al kidobott.
játék, steam uninstall, reinstal, driverek... semmi sem segített, fogtam töröltem az egész rendszer partíciót
feltettem újra a win7 64 bites verzióját és egyből minden jó lett. -
ForRedGlory
félisten
Vajh' mi ez a 217 MB-os patch?
-
Garsza
veterán
segítsen már valaki mert már nem tudom mit tegyek. Ha valaki volna olyan kedves és tud angolul feltehetné nekem a kérdésem a crysis hivatalos fórumán. Mert ez már gyalázat.
-
Colos1
őstag
Sziasztok!
Miért nem hajlandó elmenteni a grafikai beállításokat?
Ehhez nincs olyan grafikai konfigoló progi, mint a 2 -höz? Azzal jól testre tudtam szabni.(#4068) emiki6: Szinkronizálja az FPS -t a monitorod frissítési frekvenciájával, így nem törik meg a kép. Be kell hozzá kapcsolni driverből a tripla pufferelést, hogy ne csak 30 vagy 60 legyen az FPS.
-
emiki6
veterán
Mire is jó a VSync?
-
Garsza
veterán
-
eLit-MiLan
őstag
Csináltam egy videót a hunter mód egyik köréről, nézzétek meg
-
Silenzio
addikt
Akkor más nem érzi kevésnek az utolsó pályákon lófráló ellent? Nálam dúl az égiháború, lent meg 2-3 ember/ceph lézeng. Szóval ez nálam egyedi bug, vagy másnál is volt ilyen? A Crysis 2 mozgalmasabb volt...
-
tomesto
aktív tag
Monitorom kicsi ezért ilyen felbontásban nyomom.720p, High, (kivéve a shadow az lowon) smaa 2x és így megy 25-30 fps közt.
Sztem elég jól belehet lőni a játékot, és még így is nagyon szép. -
KAMELOT
titán
Kicsit képben legyünk akkor...
Advanced Graphics......Anisotropic Filtering
Graphics.......FXAA, SMAA, MSAA
Ezek találhatók az egyes pontok alatt.
(#4019) noxwill: Mondjuk annak jó akinek hasonló gépe van és megtalálhatja azt a beállítást amivel megfelelően tud játszani. Legalább 30 frame legyen meg és azon már szépen lehet játszani.
-
ffodi
veterán
Jött valami frissítés, ~218 MB.
-
->Raizen<-
veterán
Öltem ma csomót sniperral meg íjjal multiban fejlődök szépen. ^^
-
pockhome
senior tag
SPOILER
a végén (vagy nemtudom hol járok) az Alpha Ceph-et lövöm tankkal, hackelem a kis tornyokat túltöltött nanoruhával sorozom az alien gránátvetővel és nem csinál semmit...
a karján lövöm ahol elvileg sebeznie kellene...
mit csináljak vele? kb 20 percig küzdöttem, már vagy harmadszorra csinálom... -
Silenzio
addikt
válasz
Ferko75HUN #4040 üzenetére
Egy kis mindennapi tudomány.
Sosem árt.
Ez pl. MAXIMUM STRENGTH
-
xxSanchez
őstag
-
Silenzio
addikt
válasz
Viper26 #4034 üzenetére
A nanoruha koncepciója már a 90-es évek végén napvilágot látott, a magyar sajtó is beszámolt róla. Én is még kamaszként olvastam valami lófarokjóska magyar napilapban, hogy az USA ilyen koncepciós tanulmányokat rendelt. A cél olyan ruha elkészítése, amivel a katona akár 2-300 kiló megmozgatására is képes, képes a kisebb sérüléseket kijavítani és láthatatlanná válni. Szóval ez a projekt már jó régóta készülőben van és nem TELJESEN fikció. A vizelet újrahasznosítása is a projekt része.
Persze a nanotechnológia gyerekcipőben jár, kétlem hogy nanobefecskendezéses cyborgok szaladgálnak majd rendőr gyanánt Budapest utcáin a következő 30 éven belül.
Pláne hogy a játékban ceph technológián alapul a nanosuit is.
-
JamesHun
addikt
jó lenne egy olyan leírás melyik grafikai beállítás mennyit eszik kb % ban pluszba a prociból és a VGA ból
-
Viper26
nagyúr
Értem én, hogy überfasza nanoszúút meg minden, de úgy mégis a fegyver mitől lesz láthatatlan?
A másik, hogyha épp pössenteni kéne a delikvensnek a szkafanderben, akkor mi van? -
Silenzio
addikt
Nekem eltűnnek a játékból a katonák. Más találkozott ilyesmivel? Az utolsó pályán vagyok. Az első secondary missionnél, valami csókáknak kell segítenem, hogy utána kiirtsák a lépegetőket mortarral. A fenyegetést egyetlen darab ceph katona jelenti... Tegnap 5 katona állt a síkságon a pálya elején mikor kiléptem, ma mikor betöltöttem, egy sem. Ez mi ez? Bug?
A Half-Life 2 bétában láttam ilyet utoljára. Az első felében a játéknak nem volt ilyen bug...
-
sid.:Rc211v
őstag
Szevasztok. A grafikai beállításokban mit érdemesebb visszább venni, ami még nem befolyásolja annyira látványt, de cserébe ad egy plusz fps-t ? Így tolom: Fullhd, high minden, fxaa, AF:8x, Motion blur: medium. Végül is így átlag 40-45 körül megy néha fel megy 50-60 is beltérben csak olyan kevés van. Már vga-nak is adtam egy kis oc(+10%) de jó lenne ha 40 alá nem nagyon nézne be.. De sztem megyek még feljebb a vga-n is
Durva hogy bezabálja a gépet, mondjuk inkább a vga-t.. de tényleg szép sztem jó játék lett.
-
Ixion77
addikt
A konzolosok ugyanazokon a szervereken/meccsekben multiznak mint a PC-sek, vagy különbözőkre vannak osztva?
-
D5
aktív tag
HUD-kisebbítő console parancsról tud valaki valamit?
-
Crytek
nagyúr
válasz
callmeakos #4019 üzenetére
Ezen meglepődsz? A Crysis már a kezdetektől kezdve csak és kizárólag a GRAFIKÁRÓL és ebből adódóan a legjobb hardwarekről szól!
-
->Raizen<-
veterán
válasz
callmeakos #4021 üzenetére
Ez egy tech demó mit vársz? Még szép hogy bencsmárkolnának itt vele.
Amúgy lehet megvan a nagy gépigény okozója a lengedező kötél darabkák. -
L_ajos
őstag
válasz
callmeakos #4021 üzenetére
A játékról nem lehet oly sokáig beszélni, mivel nem olyan. Az meg hogy minden ember elismételje ugyan azt, vicces lenne.
Amugy még ha már félig benchmark akkor általánossá válik a téma, ha szeretnéd, ha nem
-
myckey
veterán
válasz
callmeakos #4019 üzenetére
ha ezt tőlem sikerült leszűrnöd,akkor jelzem,hogy eddig én igen is a játékról pofáztam,csak ezen a beállításon megakadt a szemem,és hát hol máshol kérdezzek rá,mint a Crysis3 topicjában
Persze látom hogy miről megy a diskurzus,de most hol beszéljék át?
Én nem tudok hasonló topicról.na de most húzok tanárhoz -
callmeakos
veterán
Fura lett ez a topic....
Átment egy nagy FPS topicba, magáról a játékról szinte nem is esik szó, vagy alig.... -
myckey
veterán
-
pckownz
őstag
válasz
KAMELOT #4011 üzenetére
Mondjuk úgy, hogy ha a monitorod frissítése ilyen ütemben jön ki:
1 - - 2 - - 3 - - 4
A vga pedig ezt hozza:
1 - 2 - 3 - 4
Ilyenkor a v-sync kényszeríti a vga-t, hogy ugyan ebben az ütemben frissítse a képeket, így nem lesz törés sehol.
1 - - 2 - - 3 - - 4
1 - - 2 - - 3 - - 4
Ha 60-nál több fps-ed van, akkor csak limiteli a vga-t.
Ha kevesebb, akkor megnyújtja az fps időt, viszont javítani nem fog a számítási kapacitáson, ezért arányosan fogja korlátozni az fps-edet a 60Hz-hez. Ezért lehet az, hogy teljesítményben minuszos a v-sync. -
KAMELOT
titán
Érdekes a játék.
Most így néz ki.
1080p, HIGH, Vsync OFF, Motion blur OFF, AA 2x, SMAA 1x és 18-25FPS -
gaben82
tag
Vsync igen is lassít, nagyon is minden gammánál, kivéve amelyik jól van optimalizálva, és elég jól fut ahhoz hogy még vsync on-nal is fix 60 fps-el fusson.
A Vsync nem csak annyiból áll hogy korlátozza az fps-t 60-ra, mert azt Ab-vel vagy Radeonpro-val is meg lehet tenni ezt a 60 fps-korlátozást, attól még a csíkozódás megmarad...
Hogy pontosan mit csinál azt nem tudom, de tuti hogy sok fps vész el ha bekapcsolom a Vsync-et. -
axe125
tag
válasz
Ferko75HUN #3991 üzenetére
"Ferkó család" hangoktól olyan jó a videó
-
Trebron09
őstag
válasz
eLit-MiLan #3981 üzenetére
Ezt a "képregényt" hol lehet meglelni? Mi a címe?
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
KAMELOT
titán
Kérem megjött ez a game! Felraktam!
Azt írja nekem a fraps, hogy 12-18FPS
1080p, very high, AA 2x, Vsync OFF.
Elfelejtettem HD7970-et is rendelni mellé! Sebaj majd leveszem a detailokat! -
kissadam22
tag
sziasztok
Eredeti doboz Hunter E . az utilszó pályán ahol felugrok a fő ellenség ürhajóra és ott nem tudok semmit csinálni csak szaladgálni, nem tudom elő csalogatni a főgonoszt. hiába néztem meg újra-és újra a végigjátszást ezen a pályán nekem nincs ott semmi amit meg égethetek--lőhetek.. nem találtam semmi jelet...
köszi -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
kissadam22 #3999 üzenetére
Mit értesz azon hogy nem tudsz harcolni?
-
whitezo88
nagyúr
válasz
kissadam22 #3999 üzenetére
pálya újratöltéssel sem?
ugye torrentes játéknál van olyan hiba hogy"This fix takes care of a trigger which makes it impossible to kill the end boss, for those who didn't become bored with the game after 15 minutes."
de amint írtad neked eredeti...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest