Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen egeret válasszak?
- OLED monitor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
-
PROHARDVER!
A díjnyertes Crysis sorozat következő része.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Arról nem is beszélve, hogy az említett oldalon nincs is semmilyen Console írás, csak annyi hogy:
October 11, 2018
Crysis 2 – Online Multiplayer
-
VoidXs
nagyúr
Egy olyan banda oldala, amin először röhögsz, merthogy csalók akarnak csalókat fogni, de ezek nem csak a csalnak, bannolják őket, aztán szevasz típusú emberkék, hanem a saját hack-szabad szervereiket nyomják, elősegítve ezzel a játék még gyorsabb halálát.
És miért jó ez a videó? Kétféle vágóképet használ, az egyiken dühöng, a másikon meg nem talál el semmit.
-
Ferko75HUN
senior tag
Arma is van néha, nyisd ki azt a sört mindenképpen.
-
Slystyle
őstag
Na ja, a 7 csoda koncepció úgy sokkal jobb megvalósításnak örvendhetett volna, az biztos.
Ez igaz, bár nem hinném, hogy annyira sietnek bepótolni ezeket. Hamarosan belekezdek a Legion elolvasásába, bár abban sem hinném, hogy lesz erre válasz.
Amit még eltudnék képzelni a franchise-ban, hogy ha csinálnának egy RTS-t belőle. Szerintem sok embernek tetszene, meg le lehetne fedni vele a nagyobb csaták történetét a föld többi részén.
-
Slystyle
őstag
Hát igen, hangulatosabb is volt, mint a földön mászkáló/ugráló idegenek levadászása. A hideg meg szimplán magyarázható azzal, hogy alkalmazkodtak a mi klímánkhoz, így maradt egy leegyszerűsített változat, pedig sokkal nagyobb franchise-t lehetett volna készíteni.
Amit én szerettem volna látni még azok a következők:
- Rövidebb, a történetet kiegészítő alrészek DLC formájában (inkább, mint multiba pár map meg fegyver, minden részt tekintve).
- Sokkal több helyszín (EU, Ázsia, Afrika, sőt még az északi és déli sarokok is szóba jöhettek volna).
- Több variánsa az idegeneknek.
- Nyitottabb pályák vagy RPG/Adventure stílusú quest-ek és fősztori szál.
- Idegen bolygó látogatása. -
Ferko75HUN
senior tag
Sajnos most ez a topic témája. De nem fajult el, most csak kiveséztük a téma hátterét.
(#7548) banhammer: nem én a totalcaron olvastam hasonló témában cikket/ ja ez a belsőség, aham, azt hittem ph-s.. Persze, hogy megtalálható a kép, mondtam én, hogy saját készítés?
A kórképet én már ts-en felállítottam látatlanban, ugyanis volt bipoláris depresszióban szenvedő ismerősöm.
Sajnos már meghalt. -
Slystyle
őstag
Most daráltam le a The Big Bang Theory 5. évadját, a Falling Skies első 3 évadját, meg pár utóbbi friss részt a Dexter-ből.
Tegnap kezdtem bele a Continuum-ba, aztán jöhet az Under the Dome meg várom a következő évadját ezeknek: Mentalist, Two and a Half Man, How I Met Your Mother, Arrow, Grimm, Revolution, South Park, Family Guy.
Még majd novemberben jön egy új sorozat, amin megakadt a szemem: Almost Human.
Körülbelül most ennyi. Még vártam a Clone Wars új évadját is, de hát a fránya Disney megszakította a további részek készítését, mert át akarják dolgozni, alakítani és olyan részeket akarnak még lefedni, amiket eddig nem láttak az emberek a Star Wars univerzumából.
Remélem kielégítő választ adtam kérdésedre.
-
Ferko75HUN
senior tag
De "méér"?
Kellett már párszor töröltetned a miatta bekövetkezett konfliktusok okán.
Sok mindenkivel sikerült konfrontálódnia a szarkasztikus stílusa miatt.
Már javuló tendenciát mutatott az utóbbi időben, de néha még kijön belőle vmi orbitális okosság, ami már engem totálisan hidegen hagy, de ezt pont nekem címezte, ezért válaszoltam rá. -
-
-
Thunder82
aktív tag
XD Nehogy telelegyen ólomszaggal megint a FÓRUM
DRÁGA d3lete
, Sajnos az ILYEN SZENTSZ@rok MINT TE SZEMETELI tele a fórumokat ilyen-olyan kifógásokkal, A HELYETT hogy megtanultál volna RENDESEN olvasni és rá is kényszerültél volna arra hogy OLVASS IS !!!
Visszább biztos találtál volna magadnak szemezgetni valót ahol a többi kistársad teleszemetelte a fórumot hogy neki milyen faszán megy evvel + avval .Úgy írok ahogy nekem tetszik, ( SAYÁT stílus )
UI.: Amúgy nem tudom mi volt olyan sértő de ha akarsz sértő párbeszédet DOBOK 1 pár kört mire megunod
Talán lehet megint türlik
-
katt777
félisten
-
Stanchore
senior tag
Hmm, akkor lehet utánakérdezünk valamelyik Crytek-estől, mi a hivatalos, mert crysis.com-on ez van: ...online within a tropical island location off the coast of Ling Shan.
Spanglee: szerintem ezt félre olvastad, mert ez van benne: "A DLC fegyvereit lehet normál szervereken is használni."
-
Ixion77
addikt
Én meg azt utálom, hogy belépek egy no scar szerverre, és háromból kétszer mégis scartól halok meg. Érthetetlen, hogy miért nincs lehetősége a szervert üzemeltetőknek beállítani hogy mit lehet és mit nem. Amit nem, ahelyett adjon pisztolyt a program, és máris nem kell könyörögni hogy legyenek szívesek betartani a szerverszabályokat.
Azt meg külön utálom, hogy mindkét DLC-s fegyver OP, ezzel próbálva rávenni az embereket hogy vegyék meg a dlc-t. Én juszt se veszem meg, inkább előveszem a scart meg az íjat ha már túlságosan szitává lőttek. -
Stanchore
senior tag
Pedig neked már az elején is jól ment, még mindig érzem a cloaksotid ízét
Első tapasztalatok a DLC-ről: Mapok brutálisan szépek, nagyon jól ki vannak dolgozva, szerintem sokkal jobbak mint a standard mapok.
Játékmódok érdekesek, a legjobb talán a Team Possession, de gyengébb csapattal esély nincs átvenni az ellentől a zászlót, mert mindig van rajta vagy 4-5 ember. Frenzy sem rossz, de tele van assault scopeos loadouttal, amúgy elég funny mód
Fegyók: Claw elég erős, de társul hozzá egy érthetetlen recoil, amitől élvezhetetlen lesz. Rhino közelről kb erősebb mint a Marshall, a mozgás meg túl gyors lett vele, ha maneuverrel használják, párszor azt hittem speedes van a szerón.
Összességében szerintem megéri az árát.
Recordoltam az első gameplayem, ha valakit érdekel: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest